Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo zna rodinu Vackarovu

Od: ilon* odpovědí: 3 změna:

prosim ,kdo by jste znali pani Ivanu Vackarovou,aby jste ji rekli,jak moc ji hledam ;poslednim mne znamym bydlistem bylo Chyst,okres Pardubice,ale mela se s rodinou prestehovat,snad zpet bliz ku Praze, kratce po mem odstehovani se do Nemecka,a tak jsem na ni ztratila kontakt. Ma dceru Klarku ,a drive jsme spolu pracovaly v Praze jako kadernice. Nemam moc udaju k jejimu vyhledani,na skype neni, ani Chybis mi,nepomohlo. Jestli bych mela sanci pres evidenci obcanu,kdyz nejsem clenem rodiny,nevim...Navic jsem uz stara zenska,ktera se nevyzna v moderni technice,jak ji hledat pres internet a muj neprilis dobry zdravotni stav mi nedovoluje vydat se ji vyhledat do Cech. A dekuji vsem,kteri se mi uz snazili poradit, i tem,kteri mi pokusi pomoci nalezt me pratele. Ilon

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

0x

Pokuste se napsat na původní adresu jestli o ní někdo neví,evidence občanů asi nepomůže (ochrana osobních dat),ještě by byla možnost oslovit ČT pořad pošta pro tebe .Přeji mnoho úspěchů s hledáním

lidka*
hodnocení

0x

Zdravím paní Ilon! Tu Vaší přítelkyni hledáte už dlouho, takže Vám na tom asi hodně záleží. Ráda bych Vám pomohla, ale zatím jsem pátrala marně. Našla jsem sice obec Chýšť, ale nemají tam ani emailovou adresu. Ale u jednoho odkazu jsem našla email na jednu - asi aktivní členku obecního zastupitelstva:

LenkaRozsevacova@seznam.cz (Lenka Rozsévačová)

Myslím si, že za pokus to stojí, požádat ji, zda nemá nějaké informace. Jestli Vám to bude dělat potíže, jsem ochotná to napsat za Vás. Ovšem jaký bude výsledek, to nemohu zaručit. Jestli chcete, napište svou emailovou adresu a ráda to pro Vás udělám. I když od Vás by to bylo lepší, protože můžete napsat podrobnosti, které já neznám. Např.: ve které době v obci bydlela, alespoň rok narození apod. Jinak ve "Spolužácích"jsem našla Kláru Vačkářovou z Prahy, která končila základní školu v roce 1990 - t.j. narozená někdy okolo roku 1975. Odpovídalo by to věku dcerky? Tak to je vše, co se mi podařilo zjistit. Hezký večer!

doplněno 13.09.09 18:30: Klára Vačkářová

Praha >> Praha 3 >> ZŠ Pražačka, Nad Ohradou 25/1700 >>8.B - Vlaďka Rychtaříková (1990)

malvinka*
hodnocení

0x

Šárka Vačkářová navštěvoval v letech 1981-3 v Plzni SOU Spojů pocházela z Písku. Tuším mají na spolužácích zavedenu třídu dříve se jednalo o Leninovu ulici došlo k přejmenování, ale je to tam vyznačeno chce to trpělivost. Znala jsem ji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]