Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rubrika NEJEN PRO MUŽE

Od: cabas* odpovědí: 9 změna:

Chtěl bych se přimluvit,za nás za muže,jestli bychom tu také nemohli mít svoji rubriku,jako mají ženy,je den matek den dětí den zamilovaných,někdo slaví MDŽ,jenom my chudáci nemáme nic,abych se mohl kolegů zeptat jestli si mám hnáty holit každý týden,jaký pudr pod paží,když si vytrhám chloupky na koulích jak to bude dlouho bolet,kolik mám vychlastat piv abych se mohl vysrat,když mám zácpu,protože stará stávkuje a nemám svačiny,myslím si že byste se divily,co mužů by si rádo poklábosilo a postěžovalo jak jsme na světě nedoceněný a že ženy si z nás udělaly ždímačky na prachy,že děti nás znají jenom když stojí s nataženou rukou a fotr dej,děkuji redakci i mužům za podporu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

myslím, že nic extra nepotřebujeme a vystačíme si s tím co máme. Nejsme princezny jako ony, které furt chtějí něco extra.

Ale s tou ždímačkou si za to může každý sám... prostě včas nedokázal říct: "stop, všechno má své hranice".

Hlavu vzhůru do rebélie! *palec*

honzmalatny*
hodnocení

0x

-11.11.den válečných veteránů *smich*

hnáty jak hnáty,ale zkus si oholit pr.el u zrcadla*uspech* to je dřina a umění.

pivo stačí jedno v případě že máš šikovného hospodského co nečistí trubky nebo ti dá překapávané.*pivo*,to jde pak samo.

Hezký den,nejen mužům.

honzav88*
hodnocení

0x

Existuje Mezinárodní den Otců - třetí červnová neděle! :-D

Jo jo, moje dospělá dcera si vždycky vzpomene a je to jediný den v roce, kdy si řeknu : K... dobře sem jí vychoval.

ivik*
hodnocení

0x

No vidíte jakou máte hned rubriku, to je fofr!

cabas*
hodnocení

Děkuji kolegům za příspěvky,možná by pro nás byl ideální DEN CHLAPŮ na svátek Josefa,to mě připadá takový po česku,ne po americku a ne někým uměle určeným,vím že za komunistů jsme to tak nějak v práci,jak jinak zachlastali,DEN OTCŮtaky není špatný ale jak vidíme ze statistik,tak spermie ubývají,tím pádem i otců a právě i ti co nejsou otcové se určitě považují za chlapy,no tak nevím

hodnocení

0x

Existuje pravdivá písnička,,Jaký si to uděláš takový to máš"...Jinak chlapy mají svátek na LAZARA.Lazar je biblické mužské jméno svátek má 17. 12.

hop®
hodnocení

0x

No, mně navrhovaná rubrika nijak nechybí, všimněte si, že i v rubrice "Nejen pro ženy" někdy odpovídají převážně muži. Koneckonců i MDŽ byl den spíš pro chlapy, manželka doma čekala na kytku a chlap v práci a pak v hospodě slavil...

Mimochodem to, že jsme ždímačka na prachy je steně spíš do Volné diskuse, na to rada prostě neexistuje...

To všichni muži seděli na MDŽ v hospodě? Jindy tam nebyli? Ti co o své manželky měli rádi jim kytku donesli. Ti co doma měli peklo šli do hospody.Někteří tam chodí dodnes pravidelně.Podnikové oslavy? No i na svadbě někdy se strhne mela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]