Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se přimluvit,za nás za muže,jestli bychom tu také nemohli mít svoji rubriku,jako mají ženy,je den matek den dětí den zamilovaných,někdo slaví MDŽ,jenom my chudáci nemáme nic,abych se mohl kolegů zeptat jestli si mám hnáty holit každý týden,jaký pudr pod paží,když si vytrhám chloupky na koulích jak to bude dlouho bolet,kolik mám vychlastat piv abych se mohl vysrat,když mám zácpu,protože stará stávkuje a nemám svačiny,myslím si že byste se divily,co mužů by si rádo poklábosilo a postěžovalo jak jsme na světě nedoceněný a že ženy si z nás udělaly ždímačky na prachy,že děti nás znají jenom když stojí s nataženou rukou a fotr dej,děkuji redakci i mužům za podporu.
Děkuji kolegům za příspěvky,možná by pro nás byl ideální DEN CHLAPŮ na svátek Josefa,to mě připadá takový po česku,ne po americku a ne někým uměle určeným,vím že za komunistů jsme to tak nějak v práci,jak jinak zachlastali,DEN OTCŮtaky není špatný ale jak vidíme ze statistik,tak spermie ubývají,tím pádem i otců a právě i ti co nejsou otcové se určitě považují za chlapy,no tak nevím
No, mně navrhovaná rubrika nijak nechybí, všimněte si, že i v rubrice "Nejen pro ženy" někdy odpovídají převážně muži. Koneckonců i MDŽ byl den spíš pro chlapy, manželka doma čekala na kytku a chlap v práci a pak v hospodě slavil...
Mimochodem to, že jsme ždímačka na prachy je steně spíš do Volné diskuse, na to rada prostě neexistuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.