Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem poradcům a adminovi Prosím, prosím, šlo by tu někde uvést, kolik je tu celkem registrovaných poradců a třeba taky nováčky? Nebo jsem slepýš a nevšimla jsem si toho? Díky, Claire
No ve statistice je uvedeno číslo 100. Ale nakolik je to aktuální? Našel jsem to "statistika uživatelů" hned vedle "pravidla poradny"
Už jsem se na to jednou admina ptala, ale bylo to v rámci jiné otázky, takže jsem to nenašla. Ale bylo to ohromné číslo - děsně mě to překvapilo.
tenkrát to bylo tuším 5.500 a je to snad 3 měsíce. Nyní nás tu je 6.318 - tedy těch aktivních, nepoužívané registrace se automaticky mažou
tak už to neplatí, máme ještě hezčí číslo 6.336 - 18 lidí za jedno odpoledne
jj, to číslo je opravdu velmi pěkné. Kdo by se chtěl kochat jak se číslo navyšuje, může na straně "Statistika uživatelů", poradte.cz/... přidal jsem to tam. ani mě nenapadlo, že by to někoho mohlo zajímat.
Pro mě není tolik důležité kolik nás tu je,ale že si tu dobře počtu,ledacos se dozvím a hodně mi tato poradna už pomohla.A když pomůžu zase já někomu radou,mám z toho dobrý pocit.A čím více nás tu bude,tím více se něco dozvíme,alespoň si to myslím...
Tak tak,víc hlav víc.Poradna je skvělá.neumím si představit,že bych byla na compu aneměla ji otevřenou.Ač jsem nikoho z Vás neviděla )alespoň o tom nevím),mám pocit,že mnohé znám a že jsem v partě lidí,kteří mi za to stojí s nimi být.
Nicméně bych se při této příležitosti přimlouvala za menší cenzuru u otázek typu :jak otrávit psa či provokací ala Evička,Kájík a podobně.Také odpovědi,které nikomu ic nedají a mají za úkol druhého urazit zesměšnit bych odstraňovala.
Já jsem zase proti jakékoliv cenzuře. Moudrý člověk si to téma přečte, řekne si,že pisatel je vůl a víc na to nemusí reagovat. A když přesto někdo cítí potřebu se k tomu vyjádřit, tak ta cenzura mu zase to právo bere. A hlavně jakákoliv cenzura zase někomu dává pocit nadřazenosti a je pouze na jeho individuálním uvážení, jestli společnost ochránit před škodlivou myšlenkou , či nikoliv.
malinká cenzura tu je, mažou se napadající odpovědi zvláště pokud jsou jako první odpověď, ty ostatní alá Evička tu nechávám záměrně, protože mi přijde, že to oživí atmosféru a snad nikoho neuráží (kromě autora otázky)
Ahoj Lenko, já si myslím také, že cenzura by nebyla dobrá věc. Ono totiž někoho urazí tohle, druhého zas něco jiného - to by nebylo objektivní. Admin si to nejzávažnější uhlídá. A to co se mně nelíbí, tak se snažím nereagovat. I když upřímně řečeno, někdy mě to také zbytečně do odpovědi vtáhne - právě proto, že mě to naštve. Ale snažím se krotit emoce. A je zajímavé, že právě ty "zvláštní" otázky mají celkem širokou diskuzi. Tak hezký den všem!
Díky Milane! Každý den je hezký, když se potkáváš v reálu i na internetu s dobrými a milými lidmi. Chystám se do města, tak snad jsem to nezakřikla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.