Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shanim adresu na pratele

Od: ilon* odpovědí: 7 změna:

pred 6 lety jsem se odstehovala za rodinou do Nemecka ,a tak doslo k tomu,ze jsem ztratila adresu na svou dlouholetou pritelkyni,ktera se v te dobe se svou rodinou take prestehovala. Proto prosim o radu,zna -li nekdo pani Vackarovou Ivanu,a nebo jak by se dala adresa zjistit. Dekuji za kazdou radu. Ilon

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zadal bych do vyhledavače (tu vpravo v modrém rámečku) HLEDÁM nebo NAJDU... je tam dost podobných dotazů,

skusil bych otevřít rady, které tu už byly, např.:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

dirdas2*
hodnocení

0x

tady neni Pošta pro tebe ale poradna!

barbakan*

Je na správné adrese,ona chce poradit,kde by ji mohla najít!*cteni*

barbakan*
hodnocení

0x

Odkud je,paní Vackářová? Z Prahy,Jindřichova Hradce,ze Třeboně? Můžeš to zkusit vyhledat na www.spoluzaci.cz!*vezen*

barbakan*

...nebo taky www.chybismi.cz

lidka*
hodnocení

0x

Ilon, v živnostenském rejstříku jsem našla jenom jednu: wwwinfo.mfcr.cz/... - ještě zkusím pohledat. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]