Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už je nás víc

Od: clayman® odpovědí: 29 změna:

Hlásím nového člena. Včera se nám narodil Matěj v 21.45, váží 3.37kg a povedl se nám na 49cm. Na první pokus obdivuhodné ;)
Fotka je jemně upravena, do méně červené barvy.

Už je nás víc

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Mocinky velikánská gratulace a hodně štěstíčka.*slunce*

jabraka*
hodnocení

0x

Claymane,celý tatínek! Blahopřeji

JABRAKA

hodnocení

díky oběma, zatím se zdá, že je celá máma, ale uvidíme :)

hodnocení

0x

Qalitně odvedené dílo! Hodně štěstí!

Už je nás víc #2

lidka*
hodnocení

0x

Na tuhle dobrou zprávu jsem čekala a dočkala se! *houpy*Vítám Matěje na svět - přeji mu, aby byl pro něj i pro rodiče dobrý a přívětivý. Věřím, že bude šikovný po tatínkovi a hezký po mamince, takže nebude platit: "Matěji, proč tě holky nechtějí?" ;) Tak to nám ten den krásně začal!*slunce*

amlim*
hodnocení

0x

*houpy*Matěji-vítej na světě. Mamince i Matějovi přeji pevné zdraví*srdce**slunce*

hodnocení

0x

*hej*, GRATULUJI!

HLAVNĚ ZDRAVÍČKA MOOOC PŘEJI!

*slunce*

hodnocení

0x

Jenom ať je nás víc. Gratulace veliká. Přejeme hodně zdraví a pohodu.

technikjirik*
hodnocení

0x

Pro Matýska pevné zdraví, pro maminku sladké spaní, pro tatínka pevné nervy. Pro celou rodinku spoustu štěstí...

slonbonjohn*

Gratulace!*palec*

mil®
hodnocení

0x

Přeju vám všem hodně zdraví, klidu a pohody a gratuluju ke krásnému synovi,*houpy*

doplněno 06.09.09 13:16:

neodpustím si:

Dítě je zviditelněná láska.

Novalis

Ve svých dětech žijeme dál.

Eurípidés

hodnocení

díky všem, přidávám ještě jednu dnešní fotku :)

Už je nás víc #3
lm®

Krásné sladké miminko.GRATULUJI- Ať Vám přinese štěstí,radost a pohodu do Vaší rodiny.Lenka

malvinka*

Krásný kucínek gratuluji a přeji do vínku samé obdivuhodné vlastnosti.

lidka*

Tedy Pavle, je to krásné zlatíčko! A teď jsem se rozhodla, že do sebe kopnu jednoho frťánka, protože Matýsek se musí zapít, aby dobře rostl. Tak jdu na to a "na zdraví Matýska a šťastné maminky a tatínka!" Tak si ťukám přes poradnu! *pivo*

hodnocení

díky, já zapiju až zítra, zatím mám ještě hodně povinností a včera jsem to už nestihnul :)

hodnocení

0x

Veliká gratulace,doufám že všichni v pořádku a tak trošku závidím(já doma se třema holkama*smich* + manželka) -no kluka už zkoušet nebudem.

hodnocení

to znám, naši známí mají doma také 3 holky, omylem počali ještě jednou... dvojčata, naštěstí kluky, ale už jich je jak máku *smich*

hodnocení

0x

Hezkyyyyy, gratuluji parde :)

06.09.09 21:55
hodnocení

díky :)

hodnocení

0x

Gratuluji a chlapečkovi přeji hodně zdraví a štěstí.

hodnocení

0x

Krááááásný chlapeček. Přeji mu hodně štěstí a ať roste do zdraví, krásy a rodičům pro radost.*placni*

alf*
hodnocení

0x

blahopřeji, pěkný. Jaký má nick?

hodnocení

no přece "admin.no2" *vtip*

jabraka*
hodnocení

0x

No a náš Matýsek šel poprve do školy.Tak ať ti to také tak rychle uběhne!

JABRAKA

Už je nás víc #4

ondrasek*
hodnocení

0x

hmm když jsme hledali jméno pro kluka tak jsme procházeli i seznamy podle četnosti a vybrali jsme Matěj ... no teď zjišťuji že každej druhej kluk co se někomu v okolí narodil se menuje Matěj, Matouš nebo Matyáš

:(

martini*
hodnocení

0x

Připojuji svou gratulaci, ať Vám pěkně roste*palec*

hodnocení

díky, už má přes 4kg, tak snad nás brzo nepřeroste :-D

gubi*
hodnocení

0x

Dobře odvedená práce,přeji hodně štěsti .*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]