Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sháním starý mixér

Od: marbud* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den . Sháním starý mixér ETA 1-012 s kávomlýnkem. Má někdo,? Třeba ho někdo chce vyhodit,že mu zavazí a nepotřebuje ho. Koupila jsem ho asi v roce 1979. Už mě dosluhuje. Potřebovala bych část s motorem + kávomlýnek. Děkuji předem . Marcela

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
Zde opravdu není inzerce.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

0x

Posledně ti radil a dával dokonce odkaz tak si to pohledej

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neptáte se již opakovaně? Zadejte si inzerát tam, kde je inzerce. Zdravím!

ronyx*
hodnocení

0x

Chtělo by to obrázek - fotku, fotky.

hodnocení

0x

elektro.bazos.cz/...

doplněno 15.04.15 16:59:

našel by se asi i komplet, ale ty peníze... elektro.bazos.cz/...

ronyx*

Dík - třeba pro moji představu to stačí (už vím, o jaký typ jde). Ale obávám se, že tazatelce je tento inzerít k ničemu, potože sice obsahuje motor, ale ne kávomlýnek a velmi důležitou součást (bez které je kávomlýnek k ničemu) a to je převodovku. A předpokládám, že na té převodovce to celé visí - převodovka jako komplet byla součástí (byla tzv. kompatibilní) všech těchto mixérů od řady Pragomix a ž po řadu 010 - do těchto novějších (010 a vyšší) už se nehodila. Bez té převodovky na těchto starách mixérech (pohonných jednotkách) nešlo provozovat několik různých nástavců - typicky třeba i ten kávomlýnek. A bohužel tato převodovka (respektive její závada) byla přičinou odstavení mnoha těchto mixérů z provozu už v dobách před rokem 89 - nejčastěji v převodovce "odešlo" jedno ozubené kolo, které už tenkrát nebylo k sehnání. Takže inzeráty na tyto mixéry sice jsou, ale všechny bez té potřebné převodovky. I proto nejspíš autorka dotazu shání i takhle - dotazem.

Chtělo by to fotku,o čem je řeč.Mám robot 010 a i ten mlýnek,který jsem nikdy nepoužila.Používám pouze šlehač a mixér.

doplněno 15.04.15 17:35:

Už jsem taky v obraze,být paní tak se opravdu dívám na Aukru.Občas se tam objeví celé sestavy a za dobrou cenu.

joudic*
hodnocení

0x

mel jsem jeste starsi, cca 60. leta, onehda shorel, protoze se roztekal kabel, ta buzirka, ne teplem ale starim, uz to bylo jak zvykacka a potkaly se kably, resil jsem s tim vsechno, hotovy poklad, nevim kolik bych musel utratit ted za podobny, aby vydrzel 60 let :)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]