Nejste přihlášen/a.
Jak tak čtu otázky, tak mě napadá, že tazatelé snad ani nepoužívají vyhledávání. Říkám si proč tomu tak je? Jsme snad tak líní? (já ano) A dnes se mi naskytl možný důvod. Jeden člen rodiny hledal nějaké info o něčem... tak jsem jej odkázal i sem a použil k tomu i můj pc... poučil jsem jej že dřív než položí dotaz at se podívá do vyhledávání... nemohl jej najít jistě asi slepoun... ale fakt je ten že je to jen uživatelsky zdatní konzument netu a vyhledávání zde pro něj nebylo intuitívní... jistě, každý jsme jiný, ale napadá mne jestli je použití vyhledávání pro každou novou návštěvu běžné. Když přijde nový návštěvník použije nejdřív vyhledávání, nebo hned klade dotaz? Pokud to tedy nějak admin analyzuje...
doplněno 01.09.09 07:09:pořád na to myslím... snad kdyby se barevně odlišilo pozadí oddílu pro vyhledávání, mohlo by to mít i efekt
ani nevím, na této straně je vyhledávání rovnou 2x Většina lidí sem přijde přes vyhledavač jako takový, shltne danou otázku a už ťuká vlastní. Z části, že jsou líní vyhledávat a brodit se podobným tématem, když v půlce zjistí, že ta daná rada pro ně nejde aplikovat, z části, že to vyhledávání nenajdou (to musíme připustit) a z části, že si myslí, že jejich problém je jedinečný a potřebují osobní přístup ostatních. babo raď
Musím se pochválit, že mám ještě celkem dobrou pamět. Čtu novou otázku a vím, že to není tak dlouho, co se to zde probíralo. Ale někdy se mi také nepovede toto téma ve vyhledávání najít. A tak holt odpovídám znovu. A protože mám na to čas, tak mě to tolik nevadí. Ale je fakt, že někdo dá dotaz, že nic na internetu nenašel a mě to dá 10 stránek na výběr. Ale zase když to nevím zpatra, tak si to alespoň ověřím z jiných zdrojů. No a přitom se dozvím tolik nových věcí, že se nestačím divit! Poradna je pro mne vlastně "univerzita třetího věku"! Také jsem i získala odpovídající titul - díky za něj! :D
Jiříku, nezbývá mě nic jiného, než se červenat! Jinak jsem spokojená seniorka, snažím se být prospěšná matka, babička a protože se holky činily, tak už i prababička - ale na dámu jsem si nikdy nehrála - seděla mi spíš kamarádka, přítelkyně, pro hodně lidí taková vrba. No a v tom pokračuji na poradně!
Ale hoši - nechci být jednička - jenom být prospěšná a hlavně je to o tom, že na to mám čas!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.