Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
tak trošku se chci pochlubit, tak trošku se vás chci zeptat, co na ní říkáte.
Jj, jdu s křížkem po funuse. Hlavní vlna Pixwords je už pryč a i na Poradte.cz se už delší dobu takový dotaz neobjevil, ale přesto...
Vyzkoušel jsem jí docela hodně a přijde mi opravdu brutus (až moc) a chce to silnou sebekázeň do ní neházet každou blbost a dumat nad otazníkem. Pro vyzkoušení je potřeba hru mít spuštěnou a vyzkoušet praktickou ukázku. Pro ostatní alespoň jeden příklad v obrázku.
Zde: mojepixwords.cz/...
Dobrý den, no, je to jistě poctivě odvedená a dobrá práce. Jen nevím, zda už není po sezóně.
Zdravím!
doplněno 17.02.15 08:13:Někdy se stane, že přijde druhá vlna nebo i móda se stále opakuje - v tom je naděje .
admin - tak, to je fajn. To bych ani nečekal. Je vidět, že si to své uživatele najde, resp. naopak.
No, a nyní máte zase více času přemýšlet či dokonce realizovat uživatelské nastavení vzhledu poradny (smajlík - jenom takový šťouch).
doplněno 17.02.15 15:49:admin - no, mnoho tam toho není - Doména funkční, stránky ve výstavbě. To je konkurence?
jj, s tím počítám. Mě to zasáhlo až teď a ta myšlenka asi před 14 dny. Přišlo mě to tak snadné vyrobit, že jsem to musel zkusit. Doména nic moc nestojí a práce to byla na neděli. Asi nezasáhnu desetitisíce, ale stovky bych ještě mohl Díky
není to tak zlé, za necelé dopoledne tohle téma hledalo přes 700 lidí. Stále to žije
no, ale co mypixwords.com/... ?
to je doména pro anglickou verzi. Večer by tam měla být.
Jinak, co se týká změny designu, tak to je víceméně pasé. Změna jednotlivých barev není reálná, což ukázal test. V úvahu lze brát pouze alternativní design (možnost volby celého designu) a to je už hodně práce a nejsem zrovna přesvědčený, že by tuto volbu použilo nějak více lidí. Trefit se jim do v kusu by byl oříšek. To už bychom mohli udělat návrat jak chtěla @ivzez na ČB
Dobrý den, aha, děkuji za vysvětlení. Jo, já vím - už jsem to oplakal. Asi si budu muset koupit větší monitor nebo zvětšovat písmo. Zdravím!
P.S. Ale, tím návratem smajlíků bez editace jste potěšil malé i velké uživatele poradny .
A ty velké asi nejvíce.
doplněno 17.02.15 20:22:Tak, mypixwords.com/... je již v provozu a funkční.
doplněno 17.02.15 21:33:admin - nejlepší pochvala je stejně ta vlastní .
finálně až teď opraveny jestě nějaké muchy vč české verze
ba ne, ta tolik nepotěší díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.