Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová NÁPOVĚDA PRO PIXWORDS

Od: admin® odpovědí: 5 změna:

Zdravím vás,
tak trošku se chci pochlubit, tak trošku se vás chci zeptat, co na ní říkáte. :)

Jj, jdu s křížkem po funuse. Hlavní vlna Pixwords je už pryč a i na Poradte.cz se už delší dobu takový dotaz neobjevil, ale přesto...

Vyzkoušel jsem jí docela hodně a přijde mi opravdu brutus (až moc) a chce to silnou sebekázeň do ní neházet každou blbost a dumat nad otazníkem. Pro vyzkoušení je potřeba hru mít spuštěnou a vyzkoušet praktickou ukázku. Pro ostatní alespoň jeden příklad v obrázku.

Zde: mojepixwords.cz/...

Nová NÁPOVĚDA PRO PIXWORDS

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, je to jistě poctivě odvedená a dobrá práce. Jen nevím, zda už není po sezóně.

Zdravím!

doplněno 17.02.15 08:13:

Někdy se stane, že přijde druhá vlna nebo i móda se stále opakuje - v tom je naděje .

doplněno 17.02.15 15:26:

admin - tak, to je fajn. To bych ani nečekal. Je vidět, že si to své uživatele najde, resp. naopak.

No, a nyní máte zase více času přemýšlet či dokonce realizovat uživatelské nastavení vzhledu poradny (smajlík - jenom takový šťouch).

doplněno 17.02.15 15:49:

admin - no, mnoho tam toho není - Doména funkční, stránky ve výstavbě. To je konkurence?

hodnocení

jj, s tím počítám. Mě to zasáhlo až teď a ta myšlenka asi před 14 dny. Přišlo mě to tak snadné vyrobit, že jsem to musel zkusit. Doména nic moc nestojí a práce to byla na neděli. Asi nezasáhnu desetitisíce, ale stovky bych ještě mohl :) Díky

doplněno 17.02.15 12:49:

není to tak zlé, za necelé dopoledne tohle téma hledalo přes 700 lidí. Stále to žije :)

doplněno 17.02.15 15:43:

no, ale co mypixwords.com/... ? *smich*

doplněno 17.02.15 16:01:

to je doména pro anglickou verzi. Večer by tam měla být.

Jinak, co se týká změny designu, tak to je víceméně pasé. Změna jednotlivých barev není reálná, což ukázal test. V úvahu lze brát pouze alternativní design (možnost volby celého designu) a to je už hodně práce a nejsem zrovna přesvědčený, že by tuto volbu použilo nějak více lidí. Trefit se jim do v kusu by byl oříšek. To už bychom mohli udělat návrat jak chtěla @ivzez na ČB :-D

ben®

Dobrý den, aha, děkuji za vysvětlení. Jo, já vím - už jsem to oplakal. Asi si budu muset koupit větší monitor nebo zvětšovat písmo. Zdravím!

P.S. Ale, tím návratem smajlíků bez editace jste potěšil malé i velké uživatele poradny .

A ty velké asi nejvíce.

doplněno 17.02.15 20:22:

Tak, mypixwords.com/... je již v provozu a funkční.

doplněno 17.02.15 21:33:

admin - nejlepší pochvala je stejně ta vlastní .

hodnocení

finálně až teď :) opraveny jestě nějaké muchy vč české verze :)

doplněno 17.02.15 21:38:

ba ne, ta tolik nepotěší :) díky :)

hodnocení

v anglickém Pixwords jsem během chvíle prošel 8 levelů bez znalostí správných slovíček, fakt dobrá nápověda. *smich*

Doporučuju. Obě verze mají přes 2,5k ověřených slov z Pixwords. Česká obsahuje celkem 89tis slov, anglická 152tis slov. Není větší nápovědy na internetu *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]