Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmím vložit svůj telefon k odpovědi?

Od: milancukrar® odpovědí: 14 změna:

Proč nesmím vložit číslo telefonu nebo ICQ, aby tazatel dostal kvalitnější odpověd a byl více spokojen s touto poradnou?

Děkuji Zadrobílek Milan

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Milane, nechybí Ti v záhlaví otázky jedna jednička u mobilu? ;)

hodnocení

Liduško chybí, páč mě jinak nepustí dál. Je to posledních asi 10 dní,, včera přibylo i číslo ICQ. Kdosi si nepřeje abych zveřejnil číslo. Pokud ho upravím třeba na 603 902 65jedna tak to projde. Jinak ne

technikjirik*
hodnocení

0x

Na jednu stranu je dobré mít jako tazatel možnost propracovat s k řešení problému individuální cestou. Na druhou stranu zase je dobré aby se dostálo podstaty těchto a podobných stránek, měly by se dotazy položené sem, zase odpovídat zde, aby mohli jiní uživatelé vyhledávat a nalézt. Jenže odpověd je někdy tak obsáhlá a problematika jakby smet, že pro případného jiného tazatele by odpověd mohla být třeba i nesrozumitelná.

Asi ted muj následující názor bude trošku odporovat demokratickému etosu:

Zrovna u pana Milana jsem přesvědčený, že je individuální přístup některým tazatelům ku prospěchu. Jde o to nepřekročit tu etickou hranici kdy by chtěl profitovat na zdejším prostředí. Krom pana Milana mám tuto jistotu už jen u dvou dalších přispívatelů. Jenže lze jednoho omluvit z tohoto jednání a jiného nikoliv? Třebaže se jedná o velmi markantní rozdíl v úrovni.

Spravedlnost má být slepá a nikoho nezvýhodnit, třeba jen omluvením jistého prohřešku proti obecným pravidlům. Ale což neexistují vyjímky z pravidla? Zdejší systém je víceméně založen na anonymitě a není tu žádná systémová subkonstituce přispívatelů. Tuto výsadu snad nemají ani zdejší SYS:

Myslím si že u pana Milana by nemělo být bráněno v individuálním přístupu k tazatelům když jim nabídne svůj kontakt. Tento svůj názor podpořím i dlouhodobím pozorováním úrovně odpovědí které jsou veskrrze prosty komerčních sdělení a ani není z jeho chování znát, že by snad podporoval svůj ekonomický zájem. Nikde ve svých odpovědích nepoukazuje na soukromé aktivity a ani na projekty se kterými by byl zjevně spojován.

hodnocení

Pane Jiří, děkuji za podporu. Máte naprostou pravdu, že složitější problény se těžko řeší zde. Mnozí víte, že jsem i na jiných poradnách. Denně zodpovím 5-10 dotazů přímo po telefonu, ICQ, skype i emailem. Je to rychlejší a z tazatel položí nejasnou otázku, pak se to rozpovídá a zjistí se, že chtěl dotaz na něco jiného, popřípadě upravuje dotaz.

Naposledy před 18 hodinou volal XY z této poradny a 30 minut jsme řešili podrobnosti.

Samozřejmě respektuji, že jsem zde host, není to můj web a majitel, potažmo admin může dělat vše, co uzná za vhodné.

Jen mě to může sdělit proč. (ale taky nemusí)

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*p.Milan má pravdu *palec*... A navíc poradil i s dalšími věcmi... Kdybych měl řešit detaily tady,tak nic neudělám na baráku *smich* Takhle po telefonu jsem stál přímo u problému...

Navíc je dnes každá rada drahá ... p.Milan je moooc ochotný a znalý člověk a buďme rádi,že ho tu máme... *slunce*

hodnocení

0x

ahoj, několikrát jsem tě prosil, abys nedával k odpovědím telefon nebo podobný kontakt. Rozumím tomu v ojedinělých případech, ale ne v každé druhé otázce. Tady přece není seznamka. Rozumím, že jsi ochotný dát více informací i po telefonu apd, ale taková odpověď je ostatním na nic. Jednou najdou tvoji odpověď a na jejím konci bude cinkni mi na můj telefon. Má snad volat každý, kdo má podobný problém?

Každá odpověď, která obsahuje telefon nebo ICQ se od poradny vzdaluje mílovými kroky. Odkazy na soukromé stránky, kde se dá dohledat řešení je sice na hraně (pokud se dotyčný danou profesí živí), ale konec konců, každý tam může dohledat ono řešení. U ICQ, skypu a telefonu to postrádám.

doplněno 06.08.09 21:27:

ve vnitřní poště se samozřejmě smí šířit téměř cokoliv, podobné kontakty určitě. Můžete si je tedy předat tam, avšak dovětek "jestli chceš vědět více, ozvi se mi na vnitřní poštu" také postrádá ono řešení pro všechny.

rozhodně nechci nikomu ztrpčovat život na téhle poradně, odpovědí si vážím a neznám moc bláznů, kteří ve svém volném čase jsou ochotni kvalitně poradit... tedy jiných "bláznů" než Vás všechny :)

hodnocení

Je to věcí názoru, ale respektuji vaše přání. Zrovna teď mám na ICQ jeden odtud a pak z jiné, a řešíme jak vyplnit formulář na vyřezení vozidla. Holt mají smůlu, páč vysvětlit kdo je právní majitel je někdy na několik článku.

Respektuji Vás, ale nesouhlasím.

doplněno 06.08.09 21:31:

to mi děláte naschvál , už jsou tu čtyři

hodnocení

0x

Pokud dovolite, vlozil bych do diskuse par svych postrehu.

Na jednu stranu je pochopitelne, ze admin chce udrzet otazky zde na poradne. Precejenom je to jeho projekt, o ktery se musi starat a nechce, aby se presprilis tazatele od tohoto serveru vzdalovali. Ma zrejme ideu obsahle databaze odpovedi na vselijake problemy.

Na druhou stranu tazatele sem chodi pro odpoved. A pokud je to odpoved na pro ne dulezitou otazku, tak uvitaji co nejvetsi podporu a logicky nebudou sami sebe omezovat na tyto stranky, pokud budou pro ne nedostatecne. Bud tu dostanou podporu a nebo se obrati jinam.

A na treti strane jsou tady nejaci lide, kteri jsou ochotni nezistne poradit, podelit se o sve zkusenosti nebo cokoliv jineho a tahle poradna jim poskytne prilezitost. Proc tedy nebyt zprostredkovatelem mezi temi dvema?

Jak si nedavno admine psal, kdyz si vybiral motiv na nova tricka: Tato poradna je o lidech. Lide ji tvori. Lide, kteri jsou ochotni poradit, nebo kteri poradit potrebuji. Kteri se tu setkavaji nad problemem a spolecne ho resi.

Proc jim to tedy neumoznit jakoukoliv cestou. To, ze se sem da kontakt, prece nikoho od teto poradny neoddali, naopak to otvira dalsi moznosti. Internetova poradna, ktera ma databasi uzivatelu, kteri jsou ochotni jakkoliv radit...

Urcite to neznamena, ze by pak otazky nebyli pro vsechny. Je to puze dalsi stupen, jak se treba dopidit k odpovedi. Naprosta vetsina otazek bude stale zodpovidana zde - pro vsechny a tech par po telefonu ci ICQ jsou pak uz vetsinou specificke dotazy, ktere se beztak daji aplikovat pouze na ten ktery konkretni reseny problem.

Z meho pohledu bych tedy urcite nebranil poskytnuti kontaktu. Spis bych se snazil vymyslet, jak to naopak vylepsit.

Samozrejme je to tvuj web a musis jit za vizi, jakou jiste mas, ale obcas neuskodi kormidlo trochu pootocit. Precejenom si si vybral zalozit poradnu, tak se pak nemuzes divit, ze se lide snazi radit jak muzou. Nebo jim v tom nejakym zpusobem branit. To by bylo precejenom kontraproduktivni.

A ze se tu obevi obcas mensi reklama. Kdyz to nekomu pomuze...kde je problem?

No. Kazdopadne ja sve kontakty (zatim) neuvadim, treba by o ne ani nikdo nestal, tak uz radsi mlcim.

hodnocení

axusi, taky velice děkuji za podporu, ale panu Soldánovi jsem již slíbil, že zde nebudu uvádět na sebe kontakt. Ještě přidám, kdyby jste věděli, jak jsem se pobavil, s pa jen odpovídejte ANnem z ICQ . Polopatě jsem mu vysvětloval, co má vyplnit do kolonek, až jsem mu odpovídejte řekl ano-ne.
ale to nic, zvyknu

pojďme se domluvit, že telefon nevadí, ale nebudeme vkládat celou vizitku:

Milan Zadrobílek
ICQ 55180641
tel. 603 902 651

Ono to pod tou odpovědí působí dost divně, což? Všechna původně zakázaná "slova" jsou opět povolena.

technikjirik*

Skvělý consensus... *jasne*

hodnocení

Admine souhlasím, celá vizitka se sem dostávala v zápalu práce , páč takto jí mám nastavenou v outlooku a měl jsem jí uloženou pod ctrl V. Když radím i na jiných webech, a naráz tu mám i pět lidí, je to fofr.

Ok v nouzi jen telefon, páč fakt je to dost složité někdy dostat z tazatele správné podklady. Navíc, když nejsem na poči, tak někteří zavolají, že to našli na poradně.cz a zdali jim taky poradím.

Všem děkuji za podporu.

doplněno 09.08.09 20:54:

hlavně tem, co mi na ten telefon volali. (za peníze)

technikjirik*

Neházel bych pistol do obilí... Myslím, že pokud se k tomu můžeme postavit i tak že po udání kontaktu v odpovědi, si odpovídající dá ještě tu práci a odpověd upřesní podle merita otázky na základě konkrétmího příkladu a to i ve zkrácené verzy, pak se dostojí podstatě poradny. Osobně jsem také dal kontakt do placu. A podle toho jak se na to dívá admin tak svůj hřích chci odčinit. Jen co se celá věc dořeší a problém bude vyřešen úplně.

To že podporuju právě pana Milana má i další důvod. Na poradně se vyskytuje nejeden podnikavec, který si tu propaguje své výrobky a to mi strašně vadí neřkuli, že jeden konkrétní i má dost strašnou úroveň vyjadřování.. takže odpovědi v jeho podání jsou velmi často zavádějící a pokud jsem poukázal na to že se jednak mýlí a jednak propaguje svoji živnost, tak se to v podstatě svedlo, na to že má problém s češtinou...to už je jak na vietnamské tržnici... ja nerosumim... ja vietnam,,, nerosumim...Takové lidi je třeba upozornit, že něco dělají špatně i když tedy je to někdy proti demokracii..

lidka*
hodnocení

0x

Musím pánové uznat, že někteří při svém mladém věku a jiní zase zralejším věku - všichni účastníci diskuze jste prokázali velkou míru moudrosti a tolerance. Opravdu moc mě to potěšilo a jsem ráda, že mohu být jednou z Vás. Vím, že také mi občas něco ujede v zápalu snahy pomoci. Ale už je to tam a nemohu to vzít zpátky - mohu se třeba jen omluvit. Vyjádření axuse na mne moc zapůsobilo. Ještě musím říct, že s radostí pozoruji zapojení nových mladých a schopných "poradců". Díky za to, že se dokážete dohodnout. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]