Nejste přihlášen/a.
Milý admine,
protože mě sklátila viróza, našla mě pošťačka doma a předala mi tričko, které je mi úplně akorát. Mám radost a děkuji.
Já mám dokonce takový dojem, že jedna z kolegyň, co se těšila na tričko, dokonce slibovala fotečku. Ale nemohu tvrdit, že to byla naše inženýrka.
Třeba se některá sama přihlásí, vloží fotečku a okouzlí pánskou část poradny!
Zuzanko, přeji rychlé uzdravení. Jsem na tom stejně, také beru od pondělí antibiotika - ale s tím rozdílem, že já jsem doma už furt!
Jen pochybuju že bude vaše fotka v něm pro heteročást mužské populace zde nějak cená...
Ty nás napínáš... ty laškuješ,... se vafoť a nedělej vlny...jestli se za to triko stydíš tak můžeš i bez něj
To je kouzelné... jak tichá pošta
Musím se smát, i když se potím a ztratila jsem hlas
Kubinče, když budeš mít 40 dobrých odpovědí, můžeš si požádat o tričko. S fotkama tady šaškuje pánské osazenstvo poradny, protože jsem řekla, že tričko je mi akorát. Narážela jsem na jinou povedenou diskuzi, kde si někteří stěžovali, jak při své velikosti XXL se rvou do trika L, protože na ně jiné nezbylo. Takže se tady požaduje fotografický důkaz, že mi triko sedí. V podstatě jsem odhodlaná sem fotku dát, ale nechte mě, až se zbavím virózy.
Krásný den inzinyrka.
no dyť, jsem měl po 40 odpovědí nárok na triko, ale nebylo skladem, tak ted už snad asi bude. ale nejakým "zázrakem" se mi odpovědi odpočítavají, ale proč?
Mám radost, že máš radost... a když je akorát, tak to jsi "šlank"!
PS: po x letech jsem přešel na netu na tykání, kdyby se to nehodilo, tak do mě kopněte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.