Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díky za triko!

Od: inzinyrka® odpovědí: 38 změna:

Milý admine,

protože mě sklátila viróza, našla mě pošťačka doma a předala mi tričko, které je mi úplně akorát. Mám radost a děkuji.

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jak to triko vypadá? :-P

hodnocení

Je to triko ještě z té původní série - bleděmodrá dámská polokošile.

technikjirik*

Nevěřím že ti je akorát, dokud nedáš foto...

hodnocení

:) no v případě víc zájemců o tom budu uvažovat :)

Neuvazovat. Fotit.

technikjirik*

už jsme dva... to je dost... tak můžeš fotit

lidka*

Já mám dokonce takový dojem, že jedna z kolegyň, co se těšila na tričko, dokonce slibovala fotečku. ;) Ale nemohu tvrdit, že to byla naše inženýrka. *nevi* Třeba se některá sama přihlásí, vloží fotečku a okouzlí pánskou část poradny! *hej*

doplněno 07.08.09 13:40:

Zuzanko, přeji rychlé uzdravení. Jsem na tom stejně, také beru od pondělí antibiotika - ale s tím rozdílem, že já jsem doma už furt! *tuc*

hodnocení

Děkuji... mně dnes skončilo 14 dní dovolené, přičemž se od středy potím a doufám, že je to jenom maličkost, která se vyleží.

vosikac*

*ua*já se připojuji*ua*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Je to sice adresováno adminovi, ale nedá mi to, abych nepopřál brzké uzdravení . A hlavně: Taky nevěřím, že je Ti to tričko akorát! :)

hodnocení

0x

já chci taky konečně to triko! :(

když mám na něj nárok

technikjirik*

Jen pochybuju že bude vaše fotka v něm pro heteročást mužské populace zde nějak cená...*ee*

toni*

Pokud by foto stálo za to, je možné uvažovat o externí spolupráci, případně o smlouvě o dílo?

hodnocení

Vy žertéři, kupujete zajíce v pytli. No, zajíce... to jsem přehnala.

já chci triko!

technikjirik*

Kurňa admine pošli mu to triko, nebo se bude fotit bez něj... *zed*

technikjirik*

Ty nás napínáš... ty laškuješ,... se vafoť a nedělej vlny...jestli se za to triko stydíš tak můžeš i bez něj*tanec*

proč bych se měl fotit? tomu teda neroumím? *nevi*

lm®

Třeba abyste potěšil pro změnu dámskou část poradny...*tuc*

stále nechápu co tady mluvíte o fotkách na firemní tričko?

hodnocení

To je kouzelné... jak tichá pošta :) :) Musím se smát, i když se potím a ztratila jsem hlas :)

Kubinče, když budeš mít 40 dobrých odpovědí, můžeš si požádat o tričko. S fotkama tady šaškuje pánské osazenstvo poradny, protože jsem řekla, že tričko je mi akorát. Narážela jsem na jinou povedenou diskuzi, kde si někteří stěžovali, jak při své velikosti XXL se rvou do trika L, protože na ně jiné nezbylo. Takže se tady požaduje fotografický důkaz, že mi triko sedí. V podstatě jsem odhodlaná sem fotku dát, ale nechte mě, až se zbavím virózy.

Krásný den inzinyrka.

no dyť, jsem měl po 40 odpovědí nárok na triko, ale nebylo skladem, tak ted už snad asi bude. ale nejakým "zázrakem" se mi odpovědi odpočítavají, ale proč? *nevi*

technikjirik*

Mě Vaše virosa nevadí...s fotky přes net se snad nenakazím... jedině snad, že bych se zamiloval, ale to bhy mi zase nedovolila moje žena... Přeju brzké uzdravení...

technikjirik*

S tím napínánmím jsem to myslel na Inžinýrku

vosikac*
hodnocení

0x

*palec*Též se připojuji,s dovolením, a děkuji za manželku za triko ... *slunce* Padne jí jak ulité... někdo zájem o foto?:D

technikjirik*

no jistěěěě..., ale jen manželky. Ne tvoje.

hodnocení

0x

Mám radost, že máš radost... a když je akorát, tak to jsi "šlank"! ;)
PS: po x letech jsem přešel na netu na tykání, kdyby se to nehodilo, tak do mě kopněte :-D

lidka*

Já se hnedka poránu přidávám k adminovi s tykáním. Komu se to nelíbí, ať klidně vyká. Ale nekopejte do mne - beru antibiotika a to mi stačí. *kafe* Navíc jsem z těch starších rádkyň a admin je zase šéf! *placni* A tím je návrh posvěcený i podle "Špačka". ;) Krásný den! Lidka

hodnocení

Tak Liduško, nejsi v tom sama - už mám AB taky *kafe**blee*. Drží se to, potvora...

vosikac*
09.08.09 19:21
hodnocení

0x

*palec*

Díky za triko!

Pani manzelka? Chvalim. Slusi.

I triko samozrejme...

A ted je na rade jeste pani Inzinyrka!

a až budu mít triko, tak i JÁ! *smich*

pravdomluvny*

No výborně! Pěkná první vlaštovka! Těšíme se na další, třeba i trochu vypasovanější trička! ;)

vosikac*

*jasne* Prý jsem špatně odhadl velikost mám vzkázat... ;)

...a nebo sis ho zkousel a vytahnul si ho. Priznej se.

vosikac*

*jasne*já bych ho roztrhal *haha*

technikjirik*

HMM mno... to nám to hezky začíná... *palec*

krása! Asi zrušíme kritérium bodů a dáme povinnou fotku v tričku! :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]