Nejste přihlášen/a.
Vážené kolegyně a kolegové! Blíží se termín "Srazu 2009". Moc ráda bych chtěla všem přihlášeným i nepřihlášeným (těm na otočku) popřát krásný pobyt, přátelskou atmosféru,
hodně srandy,
pohodové nedělní ráno
a samozřejmě všem šťastný návrat!
Vaše Lidka
Tak už máme vybaleno,a za chvílku jedu pro holčičku a budeme zase všichni.Jednu už jsme pomazlinkovali,teď ještě tu druhou.Zatím všem ahoj.
my jsme také už doma, vzali jsme to ještě přes návštěvu a před chvílí jsem přinesl poslední ze sta kufrů
díky všem za účast, bylo to prima
Tsss..taková suchá fakta.. My chceme znát podrobnosti! Co kdo kde s kým. Koho bolí hlavička, koho bříško, případně kolik účastnic je v jiném stavu a tak všelijak podobně...:D
Přesně to jsem chtěla také napsat. Když jsem četla loňské hlášky, bylo to kouzelné čtení. A nechceme slyšet, že jsme také mohli jet, to by nebylo spravedlivé. Dneska máte náhradní volno, možná i zítra, ale jinak se musíte podělit o zážitky.
Kdepak, nic z nich nevyrazíme? Držej basu!
Fakta? Lidko říkáš je to slabota, dorazil jsem domu chvilku před adminem a to jsem vyhazoval doma Ference. Potkal jsem i pár policajtů, ale až u nás ja jihu- asi se tu rojej, ale já přeci jezdim podle předpisů a přes 90 nejezdim (na osobu?).
Další fakta, průměrná spotřeba 7,7l na 100km, nalítáno mam za ty tři dny přes 500km, ale měl jsem to ještě se zajížďkou směr Hlinsko- schválně za jednou osůbkou. Dále mam auto jako prase, jsem vrah komárů, much a já nevim čeho+ jsem zkusil bahno na Šiklově mlýně Dále, hotel zklamal, net tam maj jen v části a na třílůžáku už neni na wifi signál, jinak bych vás tady pozdravil
Od Spidera mam svoje první (jinak již staré) Pocket PC takže nevim zda budu mít čas na poraďte :D
Děvčat každoročně bylo málo, asi se nás bojej
Hlava mě bolí leda tak z nevyspání a z toho auta, ono je to u mě hukot, ale teď pohoda. Pití se přeci nemá přehánět, co pak by z toho bylo
Teď mě nic nenapadá
tsss, možná chtěli slyšet, že jsme v pátek asi ještě v 23 hodin lítali po okolí a honili "geo keše", po tmě je to obzvláště zajímavé, ještě když se k tomu přidají pochybní dealeři, kteří čumí, kdo vlezl do rajónu Druhý den jsme ještě zaskočili pro další 2 a utíkali přivítat 2 účastníky, kteří přijeli... a pak to bylo dál
Charlie, to je škoda, vždyť se o tom psalo od půlky května. Mohla jste alespoň posílit zastoupení té hezčí poloviny poradny. :DChlapci se možná budou příští rok divit . Řekla bych, jak tak pozoruji, že nás přibývá. Ony atavary leckdy klamou.
Lidko, avatary. Ale to je pravda, ženská část by měla používat foto, a pokud možno minimum oblečení.
Hlava nebolí,žádný z účastníků nezklamal.Pivo dobré,bylo ho akorát,zase jsem se zlepšil v házení koulí(no zase moc ne)Jinak jako minule,bylo to prostě fajn.Příště doufám,že přibudou další tváře.Nikdo nový nebude litovat.Snad jen to loučení,to stojí za prd.Mám vždycky strach se dívat tomu druhému do očí,protože ty moje by se asi orosily.Za všechny musím pochválit manželku admina,protože sebou celou cestu musela nosit batůžek,nebýt Mata,tak na Pernštejně by ho musela odevzdat do úschovny a všechny tůry chodila s námi a zvládla to na jedničku.Tímto bych chtěl ještě jednou popřát hodně štěstí a zdraví.A taky poděkovat za organizaci a vše okolo.Tak a nevím co ještě napsat.Všichni dojeli,což je dobře.Taky jsem si rozšířil obzory v nových hrách,snad bude čas to zkusit.Zatím sa majtě a ještě jednou-bylo to super.
Tak přes víkend co jsem si užíval s partou super lidí se u nás v práci děli věci,kluci něco špatně zavařili a bylo tam pěkně veselo.A to museli pracovat přes výkend,což nám v této hrozné době jak tvrdí majitelé vůbec neplatí.Díky srazu jsem se zase vyhnul ostudě,protože bych to taky skazil.Takže je to super.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.