Nejste přihlášen/a.
V nejbližší době bude zahájena reklamní kampaň na blozích Píše.cz, abychom přitáhli další pozornost a obohatili spektrum tázajících i rádců. Trošku se bojím, aby kampaň nepřitáhla příliš mnoho dětí obdivující blikající glogísky. Na druhou stranu i mezi nimi může být někdo, kdo potřebuje s něčím pomoci a doma by se nesvěřil. Uvidíme, zda to je správná cesta.
Více informací viz: administrator.pise.cz/...
Stejně si myslím, že tu je zde dost dětí, které hledají odpověď. A nic proti tomu. Většinou se ptají na to, co se netroufají zeptat adresně a nebo třeba rodičů. Evička - ta mě rozhodila. Ale jsou i další. No chce to se občas obrnit, nereagovat a hlavně se nenechat otrávit. Jinak to nedokážu posoudit, co to přinese. Ale jedno chci říct - admine vydržte to s námi. Bez Vás by to nebyla ta správná poradna. A když budete potřebovat s něčím pomoci, myslím, že se určitě někdo najde.
díky, tuhle poradnu jsem založil i pro sebe. Nevím jak ostatní, ale já tu své otázky pravidelně pokládám a pravidelně odcházím s odpovědí, většinou dobrou
Děti se tu skutečně mohou zeptat na něco, na co by se doma nezeptali pro svůj stud nebo horší vztahy v rodině. Možná je to jen jedno ze sta, ale i tak si myslím, že se to vyplatí. Evičku apd beru jako zpestření a svým způsobem to občas vítám, ač se to snažím potírat
Souhlasím, vždyť život se neskládá jen ze samých vážných věcí. A určitě zpřestření a legrácky i do poradny patří. Cenzura není, tak ať se kdo chce vyjádří. Vy už si ty hranice pohlídáte. A já se někdy neudržím a malilinko třeba pokárám. :D Ale to zase můžete pokárat Vy mne a určitě se nebudu zlobit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.