Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová reklamní kampaň na Poradte.cz

Od: admin® odpovědí: 10 změna:

V nejbližší době bude zahájena reklamní kampaň na blozích Píše.cz, abychom přitáhli další pozornost a obohatili spektrum tázajících i rádců. Trošku se bojím, aby kampaň nepřitáhla příliš mnoho dětí obdivující blikající glogísky. Na druhou stranu i mezi nimi může být někdo, kdo potřebuje s něčím pomoci a doma by se nesvěřil. Uvidíme, zda to je správná cesta.

Více informací viz: administrator.pise.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

aby tu byla alespoň jedna odpověď přidávám další informace o Poradte.cz ;)

administrator.pise.cz/...

hodnocení

0x

Je to určitě dobrá myšlenka, ale nebude Poradte zahlceno "evickami" a jí podobných?

hodnocení

dokud to nezkusime, tak nebudeme vědět :) Zatím je to snad v pohodě, Evičky apd nemají velkou výdrž po tom, co jim dáme pár našich nesouhlasných odpovědí. *modla*

lidka*
hodnocení

0x

Stejně si myslím, že tu je zde dost dětí, které hledají odpověď. A nic proti tomu. Většinou se ptají na to, co se netroufají zeptat adresně a nebo třeba rodičů. Evička - ta mě rozhodila. Ale jsou i další. No chce to se občas obrnit, nereagovat a hlavně se nenechat otrávit. Jinak to nedokážu posoudit, co to přinese. Ale jedno chci říct - admine vydržte to s námi. Bez Vás by to nebyla ta správná poradna. A když budete potřebovat s něčím pomoci, myslím, že se určitě někdo najde. *placni*

hodnocení

díky, tuhle poradnu jsem založil i pro sebe. Nevím jak ostatní, ale já tu své otázky pravidelně pokládám a pravidelně odcházím s odpovědí, většinou dobrou :)

Děti se tu skutečně mohou zeptat na něco, na co by se doma nezeptali pro svůj stud nebo horší vztahy v rodině. Možná je to jen jedno ze sta, ale i tak si myslím, že se to vyplatí. Evičku apd beru jako zpestření a svým způsobem to občas vítám, ač se to snažím potírat *hi*

lidka*

Souhlasím, vždyť život se neskládá jen ze samých vážných věcí. A určitě zpřestření a legrácky i do poradny patří. Cenzura není, tak ať se kdo chce vyjádří. Vy už si ty hranice pohlídáte. *tuc* A já se někdy neudržím a malilinko třeba pokárám. :D Ale to zase můžete pokárat Vy mne a určitě se nebudu zlobit. :)

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Vidím, admine, že mě to nenapadlo samotnýho. Tak uvidíme ;)

hodnocení

a co tě nenapadlo samotnýho? *nevi*

alf*
hodnocení

0x
poradte.cz/... poradte.cz/... poradte.cz/... zakázáno:..- Z8 - pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě. Z tohoto důvodu existuje limit 1 otázka/2 hodiny na jednoho uživatele.Nebo již časový limit není? Takových bude každý den kolik?
Nová reklamní kampaň na Poradte.cz

charlie1366*
hodnocení

0x

Myslím,že je to moc dobrý nápad*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]