Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOVÍ SYSLOVÉ

Od: admin® odpovědí: 34 změna:

S nadšením oznamuji, že máme dva nové sysly. @inzinyrka a @milancukrar

Myslím, že brzy zjistí, že je to pravý danajský dar a budou litovat... tak ať to prozření přijde co nejdéle! *palec*

díky oběma.

NOVÍ SYSLOVÉ

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vítáme Vás, vítáme Vás, viítááme Váás!

NOVÍ SYSLOVÉ #2

Díky. Mezi syslíky na obrázku jsem se nenašla. Všichni jsou strašně hubení.

tesyk*

Tak je zkuste vzít jako celek. Pořád málo?

tesyk: To je jiná *palec*

ladinpraha*

Tam přece ještě nejsi. *bzum* To je uvítací výbor. Nevidíš, jak jsou nedočkaví? :-D

hodnocení

tím krutým smajlíkem si ji vystrašil

doplněno 27.01.15 22:44: Kolik? Ukaž.
ladinpraha*

Ale kdepak. Víš, kolik musí mít odvahy, když přijala tuhle tvoji nabídku?

ladinpraha*
27.01.15 22:52
NOVÍ SYSLOVÉ #3
Dobrý postřeh. Budeme muset adminovi vysvětlit, že k těm benefitům od něj (zájezdy, pobyty) by měl přidat ještě stravní lístky nebo vykrmovací pobyty.
Správně jsi začala! Budeš platným členem...
hodnocení

nn, chci vás v kondici. Takže kurz přežití v přírodě je povinný. Přesuneme se z Jizerek na Šumavu po svých! *smich*

Právě jste mě vyděsili k smrti. :-P

Pokud můžu vyrazit z domova tak to není tak velký problém :-P

Jinak zdravím nového kolegu a kolegyni *frajer*

výtka
Upozornění od sys clayman 29. 01. 2015 08:23:32
start je v Jizerkách, můžeš pěšky dojít už tam *smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejdříve gratulace kolegům k získání vysokého postu ve vedení poradny. Myslím, že by jim pomohlo k sebevědomí a práci i video viz odkaz (vím, že s ním opět obtěžuji, ale je to zajímavé). A mám dotaz - jedná se o rozšíření kolektivu syslíků nebo i někdo funkci položil (asi ze zdravotních důvodů - jako odcházejí často politici)? Zdravím!

ceskatelevize.cz/...

doplněno 27.01.15 22:29:

admin - děkuji Vám za odpověď. Jinak, ty zdravotní důvody uznávám také (měl to být vtip - asi nevhodný). Takže, dozor posílí (a to je snad dobře).

hodnocení

Jeden ze ho to už nebavilo, jeden už neměl dostatek času, jedna ze zdravotních důvodů. Není to tak časté. Je to vlastně od roku 2004. Koukněte na současné sys jak to táhnou dlouho. To je k neuvěření a jsem jim vděčný za každý den!
doplněno 27.01.15 22:25: Pokud se ptáte zda někdo ukončil ze současných tak ne. :)
doplněno 27.01.15 22:26: Teda doufám, nikdo nic neříkal *smich*

hodnocení

0x

Jelikož v Pardubicích probíhá Festival smíchu, musím až teď poděkovat za pozvání všem, kteří se o to zasloužili. Ostatním snad nebudu vadit a překážet.

Milan

dejavu*
hodnocení

0x

Moc gratuluji oběma k nové funkci. :)

hodnocení

0x

I moje maličkost se připojuje s gratulací oběma (nebo že by oboum).

mil®
hodnocení

0x

Oboum syslům držím palce v syslování a přeju jim pevný nervy. *palec*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- syslíci musejí číst všechny příspěvky? - no potěšpánbů - nebo to máte mezi sebou rozdělený podle rubrik? V každém případě - hodně trpělivosti a dobré nervy.

Ale kdepak. Čteme co nás zajímá a při té příležitosti můžeme zasáhnout (otázku přesunout, skrýt nevhodný příspěvek, napsat upozornění atd.) je-li toho třeba. Nemusíme nic, nedělíme si nic, vše je o naší dobré vůli a ochotě. Nejsme zde zaměstnáni, jsme běžní uživatelé jako všichni ostatní.

hodnocení

Měl jsem ambice, že budu číst alespoň všechny otázky... Už jsem to vzdal :-D

culdo, já zatím nedělám vůbec nic, ani co mi admin dal k přečtění. Páč tento týden nestíhám skoro nic, přesněji snažím se vyhrát nad časem...

Ale po neděli to bude lepší..

doplněno 29.01.15 21:24:

admine, "že bys něco musel nebo měl"

právě že musí, a mám... stále se musím vzdělávat, zlepšovat a učit...a hlavně pomáhat druhým...

hodnocení

Milane nemáš žádný závazek, vůbec se nestresuj, že bys něco musel nebo měl... :)
doplněno 29.01.15 21:26: A taky světový mír *vtip* dělám si legraci, ale teď by se fakt hodil dost.

hodnocení

0x

Gratuluji vám oběma. Budu se snažit vám komplikovat život co nejméně ;)

doplněno 30.01.15 16:56:

Děkuji váím oběma *hi*

Paní kolegyně, velice si vážím Vaší nabídky.

Přeji krásný víkend.

Milá babko z OV, tys mi život vždycky jen rozsvítila. *slunce*

hodnocení

0x

Dostala jsem se do této rubriky až nyní, takže se budu jen opakovat, ale i já přeji příjemné a bezproblémové syslování.

Snad mě nebudete muset příliš usměrňovat, jsem žena slušných mravů, jemného chování a mírné povahy. *haha* Ale když mě něco hodně naštve, dokážu znectít kdekoho. *cert*

Tak vám snad nepřidělám hodně práce.

A jen jsem se chtěla zeptat, který ze syslů že to je na té fotce s tím krásným ocáskem? Ten se mi líbí nejvíc. *:)* Jaga.

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 31. 01. 2015 00:04:50
Bábinko, já jsem ta bez ocásková uprostřed. Mě si nemůžete splést! *smich*..Snad se k tomu krásnému ocásku některý z kolegů přihlásí...:)
sebod*

Babčo! Ocásek se Ti zalíbil? To se k té ženě slušných mravů moc nehodí *smich*

Já přeji všem syslíkům, ať s ocáskem nebo bez, ať s námi nemají moc práce.

Sebodko, to se vždycky starají ti praví...

Babuško, byla jsem poučena, že je to uvítací výbor, takže si dosaď podle svého.

pt®
hodnocení

0x

Zdravím, Zuzko a Milane, ať se daří. *placni* - pt

30.01.15 18:27

Děkuji *kafe*

zwiki*
hodnocení

0x

inzinyrka je přínosem a má odborné znalosti,které jen tak někdo nemá.

jééé... úplně se červenám... *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]