Nejste přihlášen/a.
S nadšením oznamuji, že máme dva nové sysly. @inzinyrka a @milancukrar
Myslím, že brzy zjistí, že je to pravý danajský dar a budou litovat... tak ať to prozření přijde co nejdéle!
díky oběma.
nn, chci vás v kondici. Takže kurz přežití v přírodě je povinný. Přesuneme se z Jizerek na Šumavu po svých!
Dobrý den, nejdříve gratulace kolegům k získání vysokého postu ve vedení poradny. Myslím, že by jim pomohlo k sebevědomí a práci i video viz odkaz (vím, že s ním opět obtěžuji, ale je to zajímavé). A mám dotaz - jedná se o rozšíření kolektivu syslíků nebo i někdo funkci položil (asi ze zdravotních důvodů - jako odcházejí často politici)? Zdravím!
doplněno 27.01.15 22:29:admin - děkuji Vám za odpověď. Jinak, ty zdravotní důvody uznávám také (měl to být vtip - asi nevhodný). Takže, dozor posílí (a to je snad dobře).
- syslíci musejí číst všechny příspěvky? - no potěšpánbů - nebo to máte mezi sebou rozdělený podle rubrik? V každém případě - hodně trpělivosti a dobré nervy.
Ale kdepak. Čteme co nás zajímá a při té příležitosti můžeme zasáhnout (otázku přesunout, skrýt nevhodný příspěvek, napsat upozornění atd.) je-li toho třeba. Nemusíme nic, nedělíme si nic, vše je o naší dobré vůli a ochotě. Nejsme zde zaměstnáni, jsme běžní uživatelé jako všichni ostatní.
culdo, já zatím nedělám vůbec nic, ani co mi admin dal k přečtění. Páč tento týden nestíhám skoro nic, přesněji snažím se vyhrát nad časem...
Ale po neděli to bude lepší..
doplněno 29.01.15 21:24:admine, "že bys něco musel nebo měl"
právě že musí, a mám... stále se musím vzdělávat, zlepšovat a učit...a hlavně pomáhat druhým...
Dostala jsem se do této rubriky až nyní, takže se budu jen opakovat, ale i já přeji příjemné a bezproblémové syslování.
Snad mě nebudete muset příliš usměrňovat, jsem žena slušných mravů, jemného chování a mírné povahy. Ale když mě něco hodně naštve, dokážu znectít kdekoho.
Tak vám snad nepřidělám hodně práce.
A jen jsem se chtěla zeptat, který ze syslů že to je na té fotce s tím krásným ocáskem? Ten se mi líbí nejvíc. ** Jaga.
Babčo! Ocásek se Ti zalíbil? To se k té ženě slušných mravů moc nehodí
Já přeji všem syslíkům, ať s ocáskem nebo bez, ať s námi nemají moc práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.