Nejste přihlášen/a.
Všechny bych Vás poprosil aby jste se na tyto stránky podívali ,a řekli o těchto stránkách ostatním .Protože nějak nevím jak sehnat všechny spolužáky po x x letech.A jelikož neovládám zatím telepatii tak nevím jak to provést.Kdyby měl někdo nějakou radu , tak bych byl za ní moc vděčný .
1. vezměte fotku třídy a napište seznam spolužáků.
2. oslovte spolužáky, na které máte kontakt, ať se přihlásí do vaší třídy a ať to "pošlou dál"
3. další spolužáky zkuste "vygooglit" (např. i přímo na Spolužácích můžete najít svoje spolužáky v jiných třídách (resp. třídách jiného stupně školství)a nechat jim v tí "jiné" třídě vzkaz.
Hezký den! Také jsem měla snahu najít "ztracené"spolužačky z ekonomky. Založila jsem na Spolužácích naši třídu a doufala, že se přidají další. Ale protože jsme už seniorky, tak žádný úspěch. Napsala jsem jim vzkaz na "tabuli", ale marně. Přihlásila se organizátorka našich srazů na základě mého vzkazu, ale tím to skončilo. Účast na srazech bývá tak v průměru 50%ní. Asi tuto stránku využívají více mladší ročníky a je to veliká škoda. Jinak navštivte ohlašovnu v místě školy, kde možná najdete základ Vaší třídy a budete pokračovat dál. Některé ohlašovny vyžadují ověřenou žádost, v menších městech a nebo obcích možná ještě uspějete bez aministrativy. Obraťte se také pro seznam žáků na školu, než půjdete na ohlašovnu. Hodně štěstí!
doplněno 17.07.09 09:54:Někoho můžete najít i přes rejstřík podnikatelů. http://www.rzp.cz/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.