Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové rubriky

Od: admin® odpovědí: 6 změna:

Právě jsem přidal 2 nové rubriky, na které jste možná čekali.

První je ZAJÍMAVÉ, to jsou přesně ty otázky, kde se více lidí shodne, že jsou zajímavé resp. udělí jim svůj hlas. Věřím, že teď když se takové otázky dají zvlášť zobrazit, uvěříte snáz ve smysluplnost označování :)

Druhou je NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ, k tomu asi netřeba více říkat. Snad jen, že jsem počet zobrazení těchto diskuzí skryl, abychom předešli případným nekalým praktikám ze stran konkurence apd :)

doplněno 16.07.09 22:11:

nechce se mi zakládat nové vlákno pro takovou maličkost jako je nové pravidlo, které tu už dosud platilo jen nebylo psané:

Je zakázáno:
- Z9 - poskytovat návod k páchání trestných činů mj. také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč ty Nejnavštěvovanější nejsou seřazeny podle nejnavštěvovanější?

hodnocení

proč myslíš, že nejsou?

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Tak u rubriky ZAJÍMAVÉ je asi už vše jasné a u NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ není co řešit. Jenom nechápu, co je myšleno těma nekalýma praktikama. Když dotaz rozkliknu, tak se počet ukáže. Osviť mě, plíz.*ee*

hodnocení

kde se počet ukáže? Netuším...

slonbonjohn*

Tak teď si sypu popel na hlavu. Ten počet byly odpovědi.*zed*Jdu spát ...

hodnocení

v poho, donutil si mě myslet *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]