Nejste přihlášen/a.
Přepis z extra hardware:
Pro naše věrné čtenáře jsme na začátek prázdnin a někomu třeba za vysvědčení připravili další skvělý dárek _ tištěný Hardware Speciál 2/2008 včetně 9GB DVD zcela zdarma. Jediné, co pro získání výtisku musíte udělat, je vyplnění jednoduchého formuláře, kam máme časopis odeslat.
ale to není zdarma, to je za kontaktní údaje, což je sice logické (jak jinak by ho poslali) ovšem proč k tomu potřebují e-mail tomu už nerozumím. Dát svoje údaje za čtení o dnes vlastně muzeálním HW, no každý jsme nějaký.
Někoho to zajímat může tak mě nekamenuj Minule jsem si to objednal, maily od nich žádné nechodí a domu mi taky nic špatného nechodí. Pokud ani ne rok starý hw je podle tebe muzejní to je tvoje věc.
P.S. pokud tě zaráží mail tak kdo tě nutí dávat tam ten který opravdu používáš? Nemáš žádnej na spam?
Díky za typ - kontaktní údaje mě nezajímají, protože od nich mám Extra-PC a shodou okolností tentokrát č. 7-8/09 je poměrně dobré, až na to, že Zoner Photo Studio 11 (příloha DVD zdarma) se mi nedaří zaregistrovat: epc.extranotebook.cz/...
doplněno 12.07.09 14:13:registrace už jde i odsud: zoner.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.