Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylosování 6. soutěže!

Od: admin® odpovědí: 18 změna:

Snad poprvé losuji včas. Vyhlášení není co prodlužovat, tady je soupis a moje gratulace Petrovi123 *palec*

[1.] petr123 | 02.06.09 15:05 | jak zjistit původce anonymních sms?
Přesně tak. Není problém abych ti poslat SMS ze stránek tak, že operátor ti řekne maximálně že ten kdo...
poradte.cz/...

[2.] luziferr | 29.06.09 06:53 | Nokia 9300i
Tak Vy jste mě dostal, včera jsem kukal na aukro (jsem reglej a schodou okolností je to i prodejce z...
poradte.cz/...

[3.] maverick | 01.06.09 10:39 | Problikavajici monitor
Nu to ti neřeknu, třeba ti nepomůže ani jedno, nebo přesněji úplně největší šanci máš s online ups :)Ale...
poradte.cz/...

[4.] rtepdlogrtep | 16.06.09 01:22 | Nej kamarádka nepřijímá moji omluvu
Tak ji nahrej nějakého šikovného kluka a vše bude zase v cajku (v pořádku)...
poradte.cz/...

[5.] pravdomluvny | 21.06.09 23:10 | Smluvní podmínky Fler.cz
Tedy smluvní podmínky fleru jsou opravdu zajímavé čtení, vřele doporučuji! :) Ale na výhodnost čeho...
poradte.cz/...

[6.] damak | 06.06.09 16:31 | Rozhodnutí mezi HTC Touch Pro2 nebo Nokia E90
ok díky...
poradte.cz/...

[7.] coteda | 01.06.09 16:26 | netěsnost radiátoru-jak opravit?
Souhlasim s panem Milanem. Je to tak hnusná práce, že stojí zato koupit radiátor nový. Rozděláte radiátor...
poradte.cz/...

[8.] miro | 02.06.09 18:21 | Kde najít seznam členů KSČ
Ano p."ladzik "není jistě daleko od skutečností , které popisuje.V mém předešlé, příspěvku jsem se...
poradte.cz/...

[9.] milancukrar | 11.06.09 19:13 | jak zabetonovat padlahu v koupelně
Kdepak, nic mi tam neleží, rovněž to považuji za vyřízené již minulý týden. Proč se ptáte dnes?doplněno...
poradte.cz/...

[10.] vouz | 18.06.09 10:11 | vztah-upadá, chci ho zachránit
Děkuju moc za odpověď, prakticky s Vámi souhlasím...co se týče nenávisti, kritického roku a také to,...
poradte.cz/...

[11.] wasek | 21.06.09 11:36 | Jak uchovat, příp. stříhat atd. Stream
Takže celá věc se má následovně. Video se nenachází na Vámi udané stránce Primy, ale skutečně to je...
poradte.cz/...

[12.] myse | 01.06.09 11:32 | dieta jezevčíka
Jezevčík už je starý pes, měl by si proto držet váhu (kvůli kloubům a jezevci hlavně kvůli páteři)Doporučuji...
poradte.cz/...

[13.] technikjirik | 06.06.09 08:37 | Úprava krovu
v zásadě by to šlo, vzhledem k tomu, že krytina je lehká. Kleštiny by ale neměli být výše jak jedna...
poradte.cz/...

[14.] limetka | 04.06.09 10:57 | štěně venku už od začátku?
Máme tříměsíční štěňátko border teriéra a od začátku je venku v boudě na terase. V pelíšku měla pro...
poradte.cz/...

[15.] axus | 08.06.09 18:17 | jak dlouho sedí kvočna na vejcích
21 dni.Kratsi dobu, pokud vejce ukradne kuna nebo ho vezme hospodar, delsi dobu to nejde, pac pak se...
poradte.cz/...

[16.] jabraka | 04.06.09 10:29 | jak lepit podlahu z PVC k sobě
Jediné,co je funkční a spolehlivé,je svaření.Druhá možnost je,po volném položení,přilepení pouze spoje...
poradte.cz/...

[17.] technikjirik | 09.06.09 17:43 | základová deska a položení odpadů
pane kejikl, ono by se o tom dalo polemizovat donekonečna. Samozřejmě se na to dá dívat i tak jak píšete...
poradte.cz/...

[18.] inzinyrka | 18.06.09 19:49 | Brigáda - daň z příjmu a typ smlouvy
Co se týká DPP, je jenom na zaměstnavateli, jak hodiny vykáže. Správně by měl vést docházku, ale (mezi...
poradte.cz/...

[19.] donaska | 24.06.09 16:42 | Jak bojovat proti slimákům na zahradě?
Podle mě není jiná možnost než je vysbírávat. Na www.ireceptar.cz/zahrada/choroby-a-skudci/slimak-nepritel-zahrady/...
poradte.cz/...

[20.] coteda | 06.06.09 22:05 | Křesťanství vs. předmanželský sex
Jsou to zajímavé debaty a názory. Ač "nevěřící pes", jak byla nazvána část populace která nevěří v boha...
poradte.cz/...

Vylosování 6. soutěže!

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Tak Petře, moc gratuluji. A určitě už nebudete potřebovat opraváře a všechno si s tak perfektním nářadím zvládnete doma sám! *tuc*

Jsem rád, že můžu být hned za Liduškou a blahopřát Petrovi!

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Tak samozřejmě i ode mne gratulace! Ať se Ti dobře s Makytou šroubuje! :)

mil®
hodnocení

0x

Taky se připojuji s gratulací k výhře *palec*

hodnocení

0x

Danajský dar - chce po tobě práci. *smich* Ať ti dobře slouží! *palec*

hodnocení

ba ne, ale přiznávám, že když jsem dělal minulý týden terasu a chyběl mi jeden vrták, že jsem si ho chtěl z balení půjčit... ale odolal jsem! *smich*

petr123*

No jen aby! Až mi to přijde tak si všechny detailně prozkoumám pod lupou! *smich*

hodnocení

jj, klíďo píďo, ještě je tam původní stretch folie, kterou ani nerozbaloval, asi to v ní rovnou pošlu *smich*

To je ta, jak jsi říkal, že se ti ji tam podařilo dát tak, že to nikdo nepozná, že to bylo rozbalené?

PS: a díky za zapůjčení těch nových bitů :)

hodnocení

neděkuj a koukej mi je všechny vrátit, ať to můžu poslat! *smich*

Jasně, vrátím, ale dva jsem zlomil. Já ti říkal, ať koupíš něco pořádného a ne na tržnici u vietnamců ;)

hodnocení

aha, a prej že dřevěný jsou lepší, že nepoškrábou... lháři jedni zatracený! *vtip*

Ten šroubovák jak jsi mi pujčoval onehdá u tebe tak byl taky ze sady? Doufám, že na to nepřijde

02.07.09 10:26
hodnocení

0x

Gratuluji :)

petr123*
hodnocení

0x

Děkuji. Víš jaký bylo překvapení když jsem tu otázku rozkliknul a tam viděl své jméno? Nejdřív jsem tomu ani nechtěl věřit a raději se znovu podíval na svůj profil, jestli pod tímhle jménem jsem opravdu ja *ua*

No vidíš, tak tentokrát jsi to "schytal" ty *palec*

hodnocení

0x

Gratulce veliká. Raděj to nerozbaluj a choď se na tu sadu dívat, páč když to rozbajíš, tak s tím budeš muset pracovat a to bolí. Tady ti nepřeje žádnou bolest. Jinak si to užij.

hodnocení

0x

Gratuluji, chlap asi i takovou výhru lépe ocení než žena. Tak ať se Vám dobře vrtá, letuje, drátuje, tetuje, operuje a tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]