Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k svátku

Od: lidka* odpovědí: 11 změna:

Dneska slaví Petrové a Pavlové - jistě jich na poradně máme dost. Vlastně je to i náš hlavní šéf . A tak všem přeji hodně zdraví, pohody a úspěchů. Další nové nápady a hodně dobrých odpovědí. Ať návštěvnost dále stoupá a admin ať nestačí objednávat další trika pro úspěšné rádce! *pivo* PS: přidané mini rubriky jsou fajn. *palec*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

Přidávám se k blahopřání takže vše nej nej nejlepší všem co dnes slaví svátek.

hodnocení

0x

Tak, tak, vše nejlepší :)

lidka*
hodnocení

A můžeme si to pěkně prosím také pustit a udělat si radost? *modla* Přiznám se, že už jsem si radost udělala! Fakt pěkný dárek! *tanec*

Samozřejmě, vy ale, paní kolegyně, na Ludmilu(?) :D

lidka*
hodnocení

Přesně tak, ale přeci nemohu čekat do září. *nevi* Už jsem si pustila 1972. Ale zrovna mi do toho přišla návštěva, tak jsem stihla jenom první skladbu. Ale fakt je to paráda. *tuc*

katerina*

Jeeeeeeeeeee já jsem si teď pustila 1955 a supr děti na mě koukali nějak divně co to poslouchám, ale mě se to líbí i když jsem v tento rok byla ješte na houbách *smich**frajer*

alf*

to @strejc to je dobrý, ten jukebox, to jsem neznal

petr123*
hodnocení

0x

Jenom pozor, Petr je v kalendáři dvakrát. Třeba já ke zmatení plno lidí dnes taky žádný svátek neslavím, měl jsem ho už v únoru. ;)

lidka*
hodnocení

Já vím, ale já to beru podle zeťáka. No tak je to trošičku dodatečně - ale upřímně! *placni*

trošku dodatečně, za to upřímně díky *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]