Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeji krásné Vánoce 2012

Od: martinaa* odpovědí: 12 změna:

.. se vším, co k tomu patří:) Pohodu, lásku, zdraví, štěstí a pohádky:)

Mějte krásné Vánoce, milí rádci!*slunce*

Přeji krásné Vánoce 2012

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andrea1*
hodnocení

0x

Díky za přání, také přeji příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí, spokojenosti a úspěchů v roce 2013

Andrea

hodnocení

0x

I tobě přeji krásné Vánoce, do Znojma nebo kde se právě teď nacházíš...

pt®
hodnocení

0x

Díky za přáníčko, hezký obrázek Martino. Také přeji *kafe*klidné Vánoce. - pt

andrea1*

Nějak mi nejde u slovenských vzkazů vložit odpověď. Takže takto přeji také Vám hezké svátky, klid, pohodu a v r. 2013 vše nejlepší, hlavně zdraví. Andrea

eulalie*
hodnocení

0x

Pohodové Vánoce a v novém roce hodně zdraví, štěstí a spokojenosti i Vám, Martino, přeje Eulalie :)

hodnocení

0x

Taková slova opravdu potěší, u některých otázek a odpovědí se to tu už poslední dobou začalo zvrhávat.

Samozřejmě nejen Tobě, ale i všem ostatním slušným lidem přeji, aby ty jejich Vánoce byly opravdu šťastné a veselé a rok 2013 úspěšný a spokojený.*placni*

J.

23.12.12 18:47
hodnocení

0x

Já také.

Přeji krásné Vánoce 2012 #2

kdokoliv*
hodnocení

0x

Přání všeho dobrého nejen pro období Vánoc - VŠEM = posílám a přeji také já.

hodnocení

0x

Martino,vam take,jen to dobre,nechci se opakovat.Uzijte si tyto krasne dny.:)

dolphin*
hodnocení

0x

Díky za přáni taky přeji Veselé Vánoce a štastný Nový rok!

lidus*
hodnocení

0x

Martino i Vám přeji krásný a šťastný rok 2013, vždycky říkám, především zdraví ale jak mi řekl synovec na Titaniku zdraví byli a bylo jim to prd platné a tak hlavně to štěstí, životní pohodu a nebude od věci když popřeji práci co vás bude bavit.

Vánoce byly krásné a ze všech dárků pro vnučku jednoznačně vyhrály kolečka + hrábě (ne nějaké plastové pro děti ale zmenšené normální kolečka + hrábě), také vláček za 55 kč bodoval, zato kuchyňka se spoustou spotřebičů a nádobí se zařadila na poslední místo. Silvestr to už je pohoda doma jen s příležitostnými návštěvami přátel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]