Nejste přihlášen/a.
Přidal jsem 2 maličkosti, skoro o nich nemá cenu mluvit. Jsou spíše pro vyhledavače než pro uživatele, ale třeba se budou hodit i Vám. Na titulní straně, pod výpisem rubrik, jsou 2 nové odkazy.
První "Přesunuté, přejmenované otázky", takže pokud někomu zmizí otázka a nedostal informační mail může ji tam najít. I když pohodlnější je ji vyhledat nebo ještě lépe vyplnit mail a pak dostat upozornění o přesunu nebo přejmenování.
Druhý "Hledané výrazy" tam už je asi 14 dnů a pro Vás může smysl jen čistě ze zvědavosti, co tu bylo naposledy hledáno.
Jak jsem říkal, jsou to odkazy především pro vyhledavače
šéfe, já to tady taky nevidim a do už jsem si vyprázdnil i cache a zkusil IE...ale raději kouknu i za chvíli páč ještě mžourám na jedno oko
Aha. Tak uz to teda vidim Ale ja do tedka myslel, ze hlavni stranka je ta, kde jsou vypsane jednotlive rubriky.
Ne, ze by na tom teda asi buh vi jak zalezelo...
jsem už dávno zapomněl, že hlavní hlavní strana nemá vše stejné. Osobně hlavní hlavní stranu nepoužívám, ale jsem rád, že někdo ano
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.