Nejste přihlášen/a.
Milí přátelé, dnes večer, kdo neviděl a chtěl by, dívejte se ve 20:00 na ČT2 na jeden z nejlepších filmů z poslední doby, nebudete litovat. csfd.cz/...
A pokud jste noční ptáci a máte HBO, ve 23:40 na HBO jde i zajímavý český film Fair play csfd.cz/...
Díky, přátelé, za zpětnou vazbu. Kdyby po mně na poradně nic nezbylo, tak tohle mi úplně stačilo. Pár lidí mělo fajn večer. Pokud si budete film stahovat, vyberte si nějakou verzi v původním znění s titulky, Drissova neopakovatelná, živelná dikce tomu dodá ještě o 30% lepší šťávu než dabing.
A koho upoutala muzika, zde je výběr ze skladeb Einaudiho, nejen z tohoto filmu
Dobrý den, neznal jsem tento film, ale odsledoval jsem ho se zájmem. Nemám moc rád, když je "film podle skutečných událostí"a tento by byl dobrý i bez tohoto upozornění. Ale, podobný příběh je i film viz odkaz (a také dobrý). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.