Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazané body

Od: culdabulda1* odpovědí: 5 změna:

jenom dotaz

- všimla jsem si, že mi už dvakrát zmizely body za ohodnocené odpovědi. Ne že bych byla sběratel bodů (je mi jasné, že za své odpovědi žádné vyšší hodnosti nedosáhnu) , ale přesto mne to zajímá. Odečítají se tedy "špatné odpovědi"?

Před časem tady byla podobná otázka na účel zavedení "špatných odpovědí" a admin tvrdil, že toto typování nebude mít vliv na hodnocení příspěvků a rubrika byla zavedena jen pro účely admina - proč, jsem nepochopila.

Nebylo by tedy dobré zveřejňovat u příspěvků vedle dobrých odpovědí i ty špatné? Myslím, že nejsem jediná koho by to zajímalo. Děkuju za pochopení. Marcela.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

nestává se to,když je otázka přesunuta do nebodovaných,do volné diskuse?

culdabulda1*
hodnocení

- no, to je asi možné, děkuji.

alileta*
hodnocení

0x

tady je vysvětlení: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Nemohu teď narychlo najít žádný příklad, ale myslím si, že body zmizí, je-li otázka některým ze syslů uzavřena.

Někdo vloží otázku, odpovíte, jste obodována. Odpovídají další rádci, otázka sklouzne někam jinam, začnou být třeba i nevhodné odpovědi. Sysli si myslí /*smich*/, že toho už bylo dost a vlákno uzavřou.

Body, kterými byly ohodnoceny odpovědi, následně zmizí. Jaga.

A jak už tady rádce psal, pokud je otázka přesunuta třeba ze "Společnosti" do "Volné diskuze". I tam ztratíte body.

Kdepak v tomhle případě určitě nemizí. Při uzavření tam stále jsou vidět. Jen nelze hodnotit další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]