Nejste přihlášen/a.
Naši "milí" šmejdi vymysleli další trik. Nevozí už staré lidi autobussy na předváděčky, ale zvou si je telefonicky přímo do své firmy pod slibem hodnotné výhry.
Volali včera. A prý paní X Y / tchyně/ vyhrála cenu v hodnotě 500 Kč a má si pro ni přijet do Chrudimi. Oponovala jsem, že to není možné, tchyni je bezmála 90 let, je silně dementní a žádné soutěže se zaručeně nezúčastnila.
Paní mě mnohomluvně vysvětlovala, že to ani nevíme, určitě kupujeme babičce léky či zdravotnické pomůcky a vše je prý slosovatelné.
Prohlásila jsem, ať tedy výhru zašlou poštou. To prý nejde, je nutno to vidět osobně, jsou to prý všechno kvalitní pomůcky do kuchyně /keramické nože apod./ a je možnost si vybrat. Jenom 2 dny v týdnu a to jenom v 9, 11, 13 a15 hodin. To mi bylo divné, proč takhle odstupňovaně? Prý proto, že výherců je hodně, , tak aby zbytečně nečekali.
Podle toho, co říkala, to vypadalo, že vyhrál celý Pardubický kraj.
Zavolala jsem známé, je z Chrudimi. Ta se smála a řekla, že tato firma je už dlouho ve městě profláknutá, jedná se o předváděčky a nucení k nákupům zboží. Protože už nemůže ve městě sehnat zákazníky, rozhazuje sítě i hodně daleko do okolí. Prý si vybírají převážně staré ženy. Jak na ně přijdou, nevím. Její babičku také lákali. Prý bych pak měla sama na sebe zlost a ještě bych projela benzín, do Chrudimi to mám daleko.
Proto pozor - všichni od Pardubic, Chrudimi, Hlinska... a okolí. Pokud Vám někdo bude nabízet výhru v Chrudimi - keramické nože apod., věřte, že je to jen podvod. Raději si doma udělejte dobrý čaj a nejezděte nikam, je to akce na nic. Jaga.
Nechápu, jak pro ty firmy může někdo pracovat, že na tohle má někdo žaludek. Hanba aby je fackovala, až by chytili další o zem . Není to záležitost jen Pardubicka. K mým rodičům domů (Plzeň) čas od času také volají různé firmy, že jejich adresa/ telefonní číslo/ pořadí v databázi (?!) vyhrává hodnotnou cenu a že si pro ni mají přijít do jednoho kulturního domu (z celé Plzně vybírají firmy zásadně jeden zapomenutý, okopaný barák v "ghettu"). Ani maminka, ani tatínek ještě nejsou v důchodu, přesto se tak dvakrát do měsíce nějaká předváděčka ozve. Žel bohu nikdy nemáme nikdo čas tam jít, pane jo, představte si těch nožů, hrnců a dek, co už jsme mohli mít zadarmo
A co jako chcete, když se lidi chrtí na ty výhodné nákupy, hodnotné výhry, zadarmo, téměř zadarmo, zaručený výdělek, letadla ...? Ničeho jsem se neúčastnil a přesto vyhrál.. Co ty útoky když se otevře obchod se slevami, Kaufl ve čtvrtek? Kdyby nebyla poptávka, nebude nabídka. Ono to zboží nemusí být podvod, ale předražené. Využívá se v podstatě blbosti lidí, kteří neumí odolat "lákavé" nabídce..
Pokud mi někdo zavolá, že jsem vyhrál tak ihned říkám, že jim nadiktuju číslo účtu kam mi výhru mohou poslat.
Ihned couvají atd. , takže je hned posílám tam kam patří.
V případě "výhodných" nabídek od operátorů říkám, že mám služební telefon od firmy a je mi jedno kolik je hovorné za měsíc, takže mají zase smůlu.
Prostě se s nima nemazlím a ty jejich telefonické kvízy a ankety taky ignoruju s tím že nemám čas a jsem zaneprázdněn a dá se říct že už mám poslední dobou od všeho pokoj.
Bohužel toto není novinka, telefonují běžně, jsou neodbytní a když bych měla vše co jsem už vyhrála i když jsem o noc nehrála mám toho dva pytle nebo se sluním u moře. Posledně to byly dokonce tři telefonáty, že jsem vyhrála, nepřišla si výhru vyzvednout, jaká je to škoda, že jde o kvalitní zboží v ceně 1000kč, jelikož to bylo v Brně vyslala jsem dceru údajně pro kosmetický balíček a paní se dušovala, že nejde o žádnou prodejní akci, jen příjde a s kosmetikou odejde, otázka 5 minut. Dcera šla a dožadovala se kosmetického balíčku, prdlajs, šlo o akci "nádobí" a prý až když se zůčastní dostane dárek, vynadala jim, odešla bez dárku a víckrát už nás nenachytají.
Ahoj "Jaguško"
- nabídky na "výhru" jsou sice velmi lákavé - několik jsem jich se spoustou papírů také dostala - a jednalo se dokonce o miliony - !
a je fakt, že se mi srdce radostí "zatetelilo" - kdo by nechtěl a nepotřeboval peníze - ! no, ale "tetelila" jsem se jen pár vteřin, dokud jsem si neuvědomila, že jde samozřejmě o podvod - ! Proč by Vám kdokoliv nabízel dnes (ale i jindy) peníze -? Svoji tzv. "výhru" si pěkně ZAPLATÍTE.
Jediná rada - takové dopisy IHNED vyhazovat - nelámat si s nimi hlavu, a rozhodně nelitovat "výhry". Přeju hezký den. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.