Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat tričko Poradte.cz

Od: charlie1366* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chci se zeptat jak získat tričko od admina.Děkuji:)

doplněno 12.08.09 14:27:

Omlouvám se,ale muže my někdo napsat kde přesně objednat tričko.Stále se my to nedří objednat.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

klikni pod svým přihlášením na Moje stránka a tam si ho můžeš objednat ale.

- musíš mít 40 dobrých odpovědí

- musíš být žena, jiná volba aktuálně není, pánská nejdou v nabídce

charlie1366*
09.06.09 15:51
hodnocení

Děkuji:)

díky za odpověď za mě, trošku v tom cítím ironii, ale to mi patří. Já se polepším... pokusím se brzy :)

jaja136*
hodnocení

0x

usite radit radit radit ay budete mit 40 dobrych odpovedi tak yiskate triko nebo 100 normalnich rad

hodnocení

0x

Taky bych moc chtěla tričko. Ale nejde mi naklikat pánské, větší. Pořád mi nutí polokošili dámskou. :D Mám ráda velká trika. Půjde-li to, budu velmi vděčná *jasne*

pokud to zitra stihnu jdu omrknout moznosti pro letosni "kolekci" a pak staci pockat 14 dnu a je hotovo ;)

hodnocení

0x

mamině sluší to bledě modré Lko. Já bych prožil to budoucí nové, ale XXL*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]