Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít spolužačku

Od: opice* odpovědí: 6 změna:

Potřebovala bych pomoc s pátráním po bývalé spolužačce.

Vyzkoušela jsem snad uz vše(tam kam se dostane běžný smrtelník). Jediný problém je že si po těch letech pamatuji pouze jméno, přijmeni za svobodna, datum narození a v kterém roce ukončila školu takže nevím ani kam se odstěhovala. Hledala jsem na Ministerstvu Vnitra, Policii, spolužácích, chybíš mi, ale bezvýsledně. Vzhledem k tomu že pobývala v dětských domovech nemohu se obrátit na její rodiče. Byla bych ráda za jakoukoliv pomoc předem děkuji. Případné odpovědi zasílejte prosím na můj E-mail Kapounova.Blanka@seznam.cz.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlie1366*
hodnocení

0x

Dobrý den,jediné co mohu poradit je pořad Pošta pro tebe,koukám na to často a najdou snad každého(www.postaprotebe.cz)

barbakan*
hodnocení

0x

Co kdyby jsi napsala indicie zde a možná se zrovna něco dozvíš.

Pavel

opice*
hodnocení

Jmenovala se Marie Škodová,narodila se 13.3.1964(ale nar.není stoprocentní),vyučila se švadlenou v Kostomlatech pod Milešovkou a tuto školu opustila v roce 1981.

lidka*

A co toto - může to být jenom náhoda? *placni*
Marie Škodová
Provoz dámského krejčovství, čištění prádla.

Kontaktní údaje:

Adresa:Spojovací 408, 289 34 Rožďalovice

Telefon: +420 325 593 453

kaskada
hodnocení

0x

Bude se ti to zdat divne.

Skus Moc Podvedomi.Je to kniha.Mam ji.Je v ni sposta rad.

danuskakal*
hodnocení

0x

Jednoznačně na spoluzaci.cz

Rychlé, přehledné, osvědčené. Držím palce. Dana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]