Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová funkce - zajímavá diskuze

Od: admin® odpovědí: 11 změna:

Po dlouhé době přináším novinku. Možná se neosvědčí a nebude tu s námi déle než rok... a možná je to trefa do černého. V každé diskuzi přihlášení uživatelé vidí ikonku ZAJÍMAVÁ diskuze.

Když na ni kliknete říkáte tím: "hm, tahle diskuze je opravdu zajímavá. Myslím, že stojí za to, aby si ji přečetl i ten, koho tohle téma na server nepřivedlo a nepotřebuje s tímto problémem poradit".

Jistě každý má jiné měřítko a pro každého je zajímavého něco jiného. To bude právě velmi zajímavé a pravděpodobně to o nás hodně vypoví. Nikde nebude samozřejmě vidět, kdo pro co hlasoval, tuto možnost budu mít jen já jako administrátor. Ne, že bych Vás chtěl špehovat, ale někde musí být uloženo pro co jste již hlasovali, aby se hlas neopakoval :)

Abychom předešli tomu, že pro někoho je zajímavé doslova všechno, každý může hlasovat jen pro 2 otázky denně.

Co si o tom myslíte? Bude to používat nebo v tom nevidíte žádný smysl?

PS: po nějakém čase, až bude párkrát odklikáno, budeme mít novou rubriku: zajímavé ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalll*
hodnocení

0x

Tak tenhle nápad chválím :) Pane Soldáne, kde vy na to chodíte...:)

hodnocení

díky, měl jsem ještě jeden nápad a teď si na něj nemůžu vzpomenout, chjo... co to mohlo být? *smich*

doplněno 03.06.09 22:44:

buď jsem si vzpomněl nebo jsem vymyslel ten druhý nápad, těžko říct... budu řešit asi za měsíc až budou naklikány zajímavé diskuze, aby to mělo smysl ;) díky všem, kteří budou klikat s rozvahou *palec*

svejk007*
hodnocení

0x

No jasně jdeme na to!*hej*

hodnocení

čekal jsem, kdo bude stejnou volbu jako ty... jsi první *palec* *smich*

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Nápad chválím *palec* Zpětně bych hlasoval o holení podpaží...*smich*

hodnocení

*smich* hlasovat se může i pro 100let staré otázky - neni to omezeno ;)

hodnocení

0x

A to se projevi jako zajimava diskuse hned po prvnim kliknuti, nebo se musi sejit vic nazoru na to, ze je zajimava? To by bylo asi lepsi, ze se vic lidi musi shodnout.

Jinak po pravde kriticky receno mi to neprijde jako moc uzitecna funkce. Nevidim prakticke vyuziti. Ale treba se mylim.

Daleko uzitecnejsi bych videl zaskrtavatko, kde se lide shodnou, ze se ta diskuse hodi pro vice lidi. Ze je skutecne uzitecna. Aby se jakoby zaradila do nejake skupiny FAQ nebo tak neco, aby, kdyz se sem nekdo dostane, aby ho hned cvrnkla do nosu.

Neco jako jsou prepisy automobilu, pouzivani gelu na nehty, klistata u psu a pod.

hodnocení

mechanika je podobna jako u hodnoceni odpovědí, aby se diskuze projevila jako zajimavá musí se shodnout 3 lidi nebo 1 + 1 sys. Pak je označena jako zajímavá pro ostatní.

Ohledně tzv FAQ jsem na to také myslel... něco jako encyklopedie znalostí. Někdy si dám tu práci a projdu všechny diskuze a takhle je označím. Tohle musí už udělat jen pár lidí aby se daný problém ve FAQ pokud možno neopakoval, protože pak by to neplnilo svůj účel a nově příchozí uživatelé těžko budou vědět, co už je FAQ je a co ještě ne... ale není to zrovna nyní v plánu :)

alf*

no myslím si, že ať to bude jako FAQ nebo jako je možnost vyhladávání tak prostě každý kdo přijde tak si napíše dotaz a hotovo. Třeba ty gelové nehty, to už je snad na extra web, přepisy a přihlašování aut, psi a klíšťata taky. Takže ať to bude jak bude stejně příští jaro tu bude zase 20 dotazů co proti klíšťatům pro psa. Třeba jsem pesimista.

hodnocení

spíše realista, říkal jsem, že ten kdo je na Poradte.cz 2 roky, už dokáže poradit 90% lidem na jejich otázky, protože se velmi často opakují :)

FAQ by se používal, že každou podobnou otázku bychom hned přesměrovali do FAQ a smáznuli ji :) Ovšem, co by tu tak bylo? *smich*

katerina*
hodnocení

0x

tak zkusit se má všechno. Já v tom žádný problém nevidím. Tak a čas ukáže jestli to bude v pohodě nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]