Hodnocení odpovědí v diskusi

Od: Datum: 14.01.15 12:59 odpovědí: 12 změna: 24.01.15 01:25
avatar

Ahoj - proč nelze ve volné diskusi ohodnotit dobrý příspěvek, se kterým většina lidí souhlasí - BODÍKEM?! Smysluplný, slušný a dobrý diskusní příspěvek lze přece považovat taky za dobrou radu, ne?

doplněno 14.01.15 15:58:

- teprve nyní na této diskuzi jsem si uvědomila ! , že zde jde i o charitu - v tom případě body chci. ! Ale jelikož přispívám hlavně do volné diskuse, nemám bohužel šanci - ŠKODA !


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 14.01.15 13:15
avatar

Volná diskuze je volná diskuze, padaly by zde zcela neoprávněné body. Do volné diskuze přeci nepatří otázky, které se mají bodovat. Od toho jsou příslušné rubriky. A být to na mě, tak bych smazal bodování úplně.

doplněno 14.01.15 15:09:

Jestli jsou některé otázky přesunuty do volné diskuzi, pak je to proto, že v otázce nejde o radu, která je jednoznačná.

Sám upozorňuji na témata, které nemají s principem dobrá-špatná odpověď nic společného a navrhuji přesun do diskuze volné.

Datum: 14.01.15 13:25
avatar

- no ale, pokud admin může přesouvat otázky mezi rubrikami podle svého uvážení, tak by měl umožnit bodovat i ve volné diskusi, protože přesunutím otázky do této rubriky již získané body ztrácíte. Ne, že bych se "prala" o body, je to jenom postřeh. A pokud zrušíte bodování úplně, tak se příspěvky budou hemžit odpověďmi typu "bravo, dobrý, dávám 10 bodíků.. " atd. jak na to zde již upozornil "miro"

doplněno 14.01.15 13:37:

- a těmito odpověďmi je volná diskuse stejně hodnocena, ať oprávněně, či ne, ať chcete, nebo ne. Proč to tedy normálně neumožnit.?

Pokud mi stačí hodnocení událostí v médiích, tak nebudu zakládat vlastní diskuse, nebo do nich přispívat, stačí "čučet" na televizi a přitakávat. Navíc diskuse nejsou vedeny jenom na politická témata.

doplněno 14.01.15 14:13:

- jenom ještě - mohu někde vyhledat procentuelní zastoupení příspěvků, umístěných v rubrice "volná diskuse"? Ale myslím, že toto zastoupení nebude zanedbatelné, takže bych tuto rubriku nepovažovala za tak dehonestující, jak naznačujete.

Datum: 14.01.15 13:28
Na co bodovat názory,které slyším denně v televizi a pak se od někoho objeví tady.
Datum: 14.01.15 13:45

Toto je především poradní web s otázkami a odpověďmi. Rubrika Volná diskuse je pouze jako doplněk pro odlehčení a poplkání. Nevidím žádný smysl toho, proč by měly být takové příspěvky s ohledem na zaměření webu nějakým způsobem hodnoceny. Pokud admin uzná, že se jedná o téma, které by mělo býti v příslušné rubrice a tazatel jej akorát nedokázal zařadit, ať už z důvodu bezradnosti nebo lenosti, tak jej přesune a lze jej pak normálně hodnotit. Podobně v opačném případě, kdy je téma přesunuto do volné diskuse, protože se nejedná o dotaz, body se prostě ztrácí, protože nemají smysl.

Plkacích webů je mnoho a lze se tam bez problémů realizovat. Není jediný důvod, proč Poradte.cz degradovat tímto způsobem.

Datum: 14.01.15 13:53
avatar

také to tak vidím...

Datum: 14.01.15 14:18

kovis: tím posledním řádkem jsi to naprosto přesně vystihl.Nebýt to v dotazech pro admina,dám ti bod :)

Datum: 14.01.15 14:20
avatar

Souhlasím s Kovisem, i když teď potřebuji jen tolika bodů, abych mohl dát na začátku mesíce na charitu. když není mikina, nic nechci, jen častěji charitu.

Datum: 14.01.15 15:11
avatar

No nevím, já už jsem to psal jednou, nevím jestli jde opravdu o charitu, nebo vlastní ego určitých rádců. Když chci, na charitu můžu přispět i jiným způsobem. Pak to hodnocení taky nemá smysl, a můžeme kvůli charitě klikat každému na dobrou odpověď.

Datum: 14.01.15 16:11
avatar

Ano, kdo chce přispívá i jinde, jako to dělám já. Pokud mám možnost přispět i zde, tak jak to nastavil admin, rád to udělám. Jako i ostatním.

Je mi jedno, zdali si někdo myslí, že se honím za egem, já se honím za body na charitu.

Datum: 14.01.15 16:23
avatar

- no já pravidelně přispívám na lékaře bez hranic, ale pokud i zde je možnost na něco přispět, v podstatě jen za smysluplnou účast, proč toho nevyužít?! - to se hodí každý bod - a vůbec by mne nenapadlo chtít tričko nebo mikinu. Zatím jsem si tohoto významu ocenění dobrých odpovědí vůbec nevšimla !

doplněno 23.01.15 21:54:

no, vycházím z toho, že lidé přesto hodnotí smysluplné příspěvky v diskusi smajlíkem, nebo zdviženým palcem apod.. jak tady zmínil Miro, takže hodnotit asi lze ...

Datum: 24.01.15 01:25

culdabulda ...zmenit system ktery funguje.. jen proto aby jste přispela na charitu?tak přispějte.ja to triko třeba chci,a přispět můžu jinde..

Datum: 23.01.15 21:40

Diskuze je diskuze a tudíž jako taková se nedá bodovat. Bodování je za dobrou odpověď. A žádný příspěvek v diskuzi nejde hodnotit dobrý - špatný. V diskuzi můžete buď s příspěvkem souhlasit, nebo ne a můžete to vyjádřit textem.

 

 

 

Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.