Nejste přihlášen/a.
Ahoj - proč nelze ve volné diskusi ohodnotit dobrý příspěvek, se kterým většina lidí souhlasí - BODÍKEM?! Smysluplný, slušný a dobrý diskusní příspěvek lze přece považovat taky za dobrou radu, ne?
doplněno 14.01.15 15:58:- teprve nyní na této diskuzi jsem si uvědomila ! , že zde jde i o charitu - v tom případě body chci. ! Ale jelikož přispívám hlavně do volné diskuse, nemám bohužel šanci - ŠKODA !
Volná diskuze je volná diskuze, padaly by zde zcela neoprávněné body. Do volné diskuze přeci nepatří otázky, které se mají bodovat. Od toho jsou příslušné rubriky. A být to na mě, tak bych smazal bodování úplně.
doplněno 14.01.15 15:09:Jestli jsou některé otázky přesunuty do volné diskuzi, pak je to proto, že v otázce nejde o radu, která je jednoznačná.
Sám upozorňuji na témata, které nemají s principem dobrá-špatná odpověď nic společného a navrhuji přesun do diskuze volné.
- no ale, pokud admin může přesouvat otázky mezi rubrikami podle svého uvážení, tak by měl umožnit bodovat i ve volné diskusi, protože přesunutím otázky do této rubriky již získané body ztrácíte. Ne, že bych se "prala" o body, je to jenom postřeh. A pokud zrušíte bodování úplně, tak se příspěvky budou hemžit odpověďmi typu "bravo, dobrý, dávám 10 bodíků.. " atd. jak na to zde již upozornil "miro"
doplněno 14.01.15 13:37:- a těmito odpověďmi je volná diskuse stejně hodnocena, ať oprávněně, či ne, ať chcete, nebo ne. Proč to tedy normálně neumožnit.?
Pokud mi stačí hodnocení událostí v médiích, tak nebudu zakládat vlastní diskuse, nebo do nich přispívat, stačí "čučet" na televizi a přitakávat. Navíc diskuse nejsou vedeny jenom na politická témata.
doplněno 14.01.15 14:13:- jenom ještě - mohu někde vyhledat procentuelní zastoupení příspěvků, umístěných v rubrice "volná diskuse"? Ale myslím, že toto zastoupení nebude zanedbatelné, takže bych tuto rubriku nepovažovala za tak dehonestující, jak naznačujete.
Toto je především poradní web s otázkami a odpověďmi. Rubrika Volná diskuse je pouze jako doplněk pro odlehčení a poplkání. Nevidím žádný smysl toho, proč by měly být takové příspěvky s ohledem na zaměření webu nějakým způsobem hodnoceny. Pokud admin uzná, že se jedná o téma, které by mělo býti v příslušné rubrice a tazatel jej akorát nedokázal zařadit, ať už z důvodu bezradnosti nebo lenosti, tak jej přesune a lze jej pak normálně hodnotit. Podobně v opačném případě, kdy je téma přesunuto do volné diskuse, protože se nejedná o dotaz, body se prostě ztrácí, protože nemají smysl.
Plkacích webů je mnoho a lze se tam bez problémů realizovat. Není jediný důvod, proč Poradte.cz degradovat tímto způsobem.
kovis: tím posledním řádkem jsi to naprosto přesně vystihl.Nebýt to v dotazech pro admina,dám ti bod
Souhlasím s Kovisem, i když teď potřebuji jen tolika bodů, abych mohl dát na začátku mesíce na charitu. když není mikina, nic nechci, jen častěji charitu.
No nevím, já už jsem to psal jednou, nevím jestli jde opravdu o charitu, nebo vlastní ego určitých rádců. Když chci, na charitu můžu přispět i jiným způsobem. Pak to hodnocení taky nemá smysl, a můžeme kvůli charitě klikat každému na dobrou odpověď.
Ano, kdo chce přispívá i jinde, jako to dělám já. Pokud mám možnost přispět i zde, tak jak to nastavil admin, rád to udělám. Jako i ostatním.
Je mi jedno, zdali si někdo myslí, že se honím za egem, já se honím za body na charitu.
- no já pravidelně přispívám na lékaře bez hranic, ale pokud i zde je možnost na něco přispět, v podstatě jen za smysluplnou účast, proč toho nevyužít?! - to se hodí každý bod - a vůbec by mne nenapadlo chtít tričko nebo mikinu. Zatím jsem si tohoto významu ocenění dobrých odpovědí vůbec nevšimla !
doplněno 23.01.15 21:54:no, vycházím z toho, že lidé přesto hodnotí smysluplné příspěvky v diskusi smajlíkem, nebo zdviženým palcem apod.. jak tady zmínil Miro, takže hodnotit asi lze ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.