Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoční přání pro všechny

Od: babkazov® odpovědí: 24 změna:

Všem přeji krásné vánoce v klidu a pohodě, s rodinou, lidmi, zvířaty, které máme rádi, v lásce a laskavosti. V domově, který je našim světem a nejmilovanějším místem na zemi. Ve zdraví, spokojenosti. Vděku osudu za to, co máme, co jsme si vybudovali, získali.

Zhloubi srdce všem přeje babka z Ostravy

Vánoční přání pro všechny

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Děkuji za krásné přání, ke kterému se ráda připojím. Všem přeji krásné a veselé vánoce, plné lásky a rodinné pohody. Udělejte si alespoň o vánocích čas na své nejbližší a stejně, jako já si užijte radost z pocitu darovat.

Z celého srdce *srdce* Ron.

mil®
hodnocení

0x

Též přeji pohodové vánoční svátky a klidný a úspěšný rok 2013.

Vánoční přání pro všechny #2

mrnousek*
hodnocení

0x

Děkuji moc a taky posílám :)

Vánoční přání pro všechny #3

hodnocení

0x

Já to napsal vedle, tak se omlouvám a zde znovu opakuji své přání i s obrázkem. (Tamto může admin klidně smazat, pokud to bude pokládat za zbytečnou duplicitu.)

Vánoční přání pro všechny #4

hop®
hodnocení

0x

Ahoj všichni, i já se připojuji!

Prožijte vánoční svátky podle svého vkusu a uvážení, přeji vám všem, aby to vyšlo. *srdce*

Proto nikomu nebudu přát velkolepou rodinnou sešlost, ani večeři ve dvou či osamocenou, opravdu neznám přání jednotlivých rádců. :)

P.S.: NEZAKLÁDEJTE, prosím, už další "otázky" s vánočním přáním, kdyby každý popřál novým tématem, máme zde skoro 12 a půl tisíce přáníček, a to jen od registrovaných - tohle by byl pro mne ten nejhezčí dáreček pod stromečkem od poradny...

Nevšiml jsem si *nevi*
Ale přání krasný *palec*
Budu s přítelkyní i s maminkou a bráškou :) Nádherný
Taky Ti přeju hezké Vánoce *placni* napsal si Ježíškovi? *smich*
Oblíbil? *uspech*

pt®
hodnocení

0x

Díky za přáníčko:

Vánoční přání pro všechny #5

ar*
hodnocení

0x

Nádherné Vánoce všem, přeje ar. Zcela výjimečně ne Cuore Sportivo, ale Tranquillità nel cuore :)

Vánoční přání pro všechny #6

mowla*
hodnocení

0x

Také se připojím se svou troškou do mlýnice...

;)

Vánoční přání pro všechny #7

hodnocení

0x

Neumím vložit romantický obrázek:D ,ale také všem rádcům přeji hlavně zdraví a štěstí *palec*a poradně a adminovi hodně práce a dobrých přispěvatelů *andel*

ladinpraha*
23.12.12 23:05
hodnocení

0x

.

Vánoční přání pro všechny #8

Ladine, Ty jsi ale pěkný kluk, poprvé Tě vidím naživo a moc se mi líbíš. *palec* Jaga.

ladinpraha*

Jaguško, ale ta údržba, to je fuška.

hodnocení

0x

Krásné a štědré dny vánoční přeji všem a této poradně obzvláště!

Vánoční přání pro všechny #9

jabraka*
hodnocení

0x

Já všem přeji do Nového roku,dožít se aspoň do příštího.Snad nepřijde konec světa.

JABRAKA

Vánoční přání pro všechny #10

hodnocení

0x

Ač sám todle období nemám zrovna v lásce i já se připoju s přáním pěkných vánoc a v novým roce hlavně zdraví všem.*slunce*

marenka74*
hodnocení

0x

Taky vám všem přeji pěkné vánoce*placni*.Já je budu trávit v rodině mé dcery.

Do nového roku všem to nejlepší.*pivo*

claire*
hodnocení

0x

Krásné, veselé, příjemné a sváteční Vánoce, milí spolurádci! *pivo* A do nového roku hodně zdraví, lásky a ÚSMĚVŮ :)

troja*
hodnocení

0x

Krásné a klidné prožití vánočních svátků všem přátelům na Poraďte přeje Troja

Vánoční přání pro všechny #11

bacik*
hodnocení

0x

Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska, z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích, kouzelné Vánoce Vám všem přeje ...

bacik*
24.12.12 12:38
hodnocení

0x

přání

Vánoční přání pro všechny #12

stirecek*
hodnocení

0x
Taky preji vsem stastne a vesele vanoce, klid a pohodu, hlavne to zdravicko aby bylo.
Vánoční přání pro všechny #13

eulalie*
hodnocení

0x

Babkazov, taky Vám přeji klidné Vánoce a do nového roku 2013 hodně zdraví, štěstí a spokojenosti!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]