Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte.cz - Setkání 2009

Od: admin® odpovědí: 94 změna:

Kucí a holký, dámy a pánové!
Nejen, že po roce jsou vždy Vánoce, ale dokonce i náš sraz. Stejně jako loni budou 2. První je pro úzký okruh sys, kde se poradíme jak na Vás a čím Vám více zpříjemnit pobyt na Poradte.cz.
Na druhém srazu bychom se naopak s Vámi rádi setkali a viděli všechny ty, kteří radí ostatním. Proto vyhlašuji termín 25-26.7. (so-ne). Místo ještě vybereme, ale jako vždy to bude uprostřed naší vlasti tj, v okolí 140km dálnice D1 - Velké Meziříčí +/- 50km.
Kdo bude chtít, může přijet už v pátek v podvečer a být v sobotu čerstvý. Ostatní by měli přijet v sobotu na oběd (cca 12.00). Ubytování není povinné tzn. že večer se můžeme rozloučit. Nezapomeňte, že kolektivní duch ožívá především až večer a bez ubytování se o něj připravíte ;)
Vážní zájemci o setkání s ubytováním musí předem (během 14 dnů) poslat příslušnou částku na ubytování (400-500kč/noc) na účet. Tato částka není vrátná a slouží jako jistina, že se dostavíte.
Pokud někdo pojede autobusem, vlakem a zvolené místo nebude tímto spojem dostupné dojedeme pro něj autem do nebližší možné zastávky od zvoleného místa - takže se bát nemusíte!
Věřím, že nás bude více než posledně, ba co víc, všichni co posledně a další k tomu. *palec*
Hlaste se, kdo jede!
PS: termín není určen k diskuzi. Bliží pokyny už budou směřovat vnitřní poštou.

doplněno 15.05.09 17:04:

jen doplním, že přihlášky by měly být do 14 dnů, tedy do konce května, pak již ubytování není možné garantovat :)

Poraďte.cz - Setkání 2009

94 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsem první :D
Jen připomenu, že jsem se již hlásil a Ferenc by měl jet taky.

P.S. dojedeš pro mě na autobus? Zastávka U výměníku, České Budějovice *ua*

hodnocení

nebližší zastávka je někde kolem Velkého Meziříčí, ni Budějic *smich*

A sakra, já tušil že to neni jen tak *cert*

doplněno 15.05.09 11:53:

Pokud se bude hlásit nějaká slečna z jihu tak ji mohu nabrat cestou :D

Já se hlásím jakožto slečna z jihu *smich*. A doufám, že tvá nabídka platí. Po cestě se stavíme někde v lesíku na ...*hi* no však už víš.

Já ti dám slečnu. Já ti dám z jihu. Dyď jsi chlap jak hora a ještě nejsi z jihu *frajer*

Jak teda chceš. Tentokrát budeš hrát mámu ty *smich*

výtka
Upozornění od administrátora 15. 05. 2009 13:10:18

kluci, limit 100 odpovědí pro všechny... žádné velké námluvy a vykecávání, ať je místo pro všechny! *cert*

lidka*

No bezva, slečny se mohou hlásit;) Ale babky tam můžou mávat 2 hodiny a nakonec stejně půjdou pěšky. :D No jo, tak to holt na světě chodí - už to máme za sebou, co se dá dělat. *nevi* Tak mi doufám alespoň pošlete nerozmazanou fotku, co vy na to, mládeži? *modla*

výtka
Upozornění od administrátora 15. 05. 2009 13:15:44

hm, ale já se na Vás těším... doufám, že jedete a dojde na poslání naší společné fotky... PS: jsem ta červená šmouha *smich*

lidka*

Já se na Vás všechny těším každý den.:) A když jsem četla, jak jste se svolávali loni, bylo mi líto, že mi není o generaci míň. Ale co, fandím Vám a budu držet palce, ať se Vám setkání povede. A admine, alespoň na té fotce trvám a já si Vás sama zařadím do správné kolonky. *vtip* Podle loňského setkání je mi jasné, kdo je ta červená šmouha! *jasne* Hezký večer!

Já ti dám o generaci méně, že jsi to ty tak tě svezu i když nejsi slečna ;) Mimochodem já jsem na fotce ten u holek, jo ty nevíš kde jsou holky, nu tam dole, tak ten vpravo :D

lidka*

Už je mi to jasný, Ty jsi ten statný junák vedle holek? Nebo to je zase jenom modrá šmouha? A jsou to vůbec holky? ;) Snad toho admina přece jenom ukecám. :D U týhle fotky mi ani očař nepomůže! *nevi* Tak to hoši pěkně naplánujte a doufám, že Vás bude alespoň třikrát víc než loni. *placni*

nene, to nejsem já, to je jeden kolega

hodnocení

0x

Jestli má být příští fotka zase tak šmouhatá, doporučuji každému objektu aspoň triko jiné barvy, i kdyř modrá je nejhezčí... *palec*

hodnocení

0x

No já bycj jel,jestli to platí i pro mně,není někdo ze západu čech ať tu štreku nejedu sám?

výtka
Upozornění od sys maverick 16. 05. 2009 17:59:30

Jako každý rok- zvaný je každý *ua*

ladislavtikal*
hodnocení

0x

jen skoda ze to neni nekde v okoli Prahy treba nebo Č.Budejovic to bych rad prijel ale z Klatov to je docela uz z ruky skoda nu

hodnocení

0x

Mam se stavit?

Problem je, ze nevim kolikrat ani tyden dopredu, jestli zrovna budu v CR, takze pro mne neco zamlouvat je obtizne. Ale kdyz prave budu, tak kdyz mi date vedet, kde to je, tak bych se rad stavil.

A prijedu klidne i z Klatov :) Setkani s vetsinou z vas mi za to zrejme stoji. Cesta je to na slabe tri hodinky a se spanim bych si dopredu zbytecne starosti nedelal...

hodnocení

vážně se musíš ptát? Když to půjde určitě se stav! *palec*

dusatka*
hodnocení

0x

Já bych se ráda stavila, budu se vyskytovat kousek od VM, takže ubytování nebudu potřebovat, mohlo by to být prima.

hodnocení

super, těšíme se :)

hodnocení

0x

Nazdárek!

Tak se zase scuknem? No nemysli si Mave, že Tě nechám jet samotnýho a vůbec jsem zase na všechny zvědavá, zejména na barevné ladění Spidera :D

Takže já a Furtnic jedeme taky, a i když to budeme mít nejspíš za humny, bereme to i se spaním.

Čauvec *placni*

Myslím, že ani letos nezklamu *smich*

hodnocení

abych Vás navnadil tady je výběr ubytování, ne vše bude volné, ale rád bych znal Váš názor... vyberte 3 a seřaďte od nejlepšího ;)

ubytovani.cz/...
ubytovani.cz/...
ubytovani.cz/...
enpeka.cz/...
restauracetisuvka.cz/...

Má volba jsou Jemnice. V okolí je spouta zajímavých míst k navštívení. Dobré a levné ubytování.

Čauvec,

tak já bych to viděla: 1. Angela, 2. jemnice a 3. Žďár, enpeka nee.

*pivo*

St.

mil®

I když určitě nepřijedu tak se mi nejvíc líbí Tisůvka.

mato*

určitě přijedu a je jedno kam.*ua**pivo*

hodnocení

super, čas se nachyluje. V pondělí začnu obvolávat, ať máme jasno a začneme uzavírat :)

lidka*

I když bohužel také nepřijedu, tak souhlasím s milem, že Tisůvka je kouzelná. *pivo*Tam se musí krásně setkávat, *vtip*a navíc tam jistě porostou i houby. *uspech*

dusatka*

No ale to je velká škoda, že takový fenomén těchto stránek, jako je Lidka, se nehodlá zúčastnit!

hodnocení

souhlasím, Lidko odkud jsi? My si pro Tebe přijedeme! *smich*

lidka*

Díky, díky, díky - já na Vás všechny budu moc myslet! Mám skoro husí kůži, jak jste mě dojali oba! *placni* V té době budu také slavit - půlkulaté narozeniny - člověk se spíš raduje, že se v pohodě (tedy jakž-takž v rámci věku) dožije a stále má něco, z čeho se může radovat. A pro mne je to navíc od podzimu i ta "NAŠE PORADNA" . *klik*

davidhavel*

Tisůvku znám osobně, sice o vesnici vedle - ve Škrdlovicích, ale je to tam slušné ...

katerina*
hodnocení

0x

Přijela bych se taky podívat i když nevím jestli je vstup povolen i pro začátečníky. Ale průšvih je v tom, že tři děti nemám kam dát a cestu by asi nevydrželi ode mě je to kus cesty. Tak snad příšt to uděláte někde blíže a taky bych se přijela podívat. Jinak vám přeji hezkou slezinu a málo bolestivých hlav.*pivo**ee*

hodnocení

takže uzavíráme jen prosím o pomoc a kontrolu:

tihle milí lidé jedou?:
- dexx
- ladislavtikal
- axus
- katerina

tihle jedou urcite a jsou jeste vice milí, ale co počet?
- stanaf 2x
- spider 1x
- maverick 1x (nebo 2x?)
- mato 1x
- já 2x (asi 2x)

PROSÍM O RYCHLÉ POTVRZENÍ. Předpoklad je 300kč/os/noc. zatím to vypadá na menší účast než minule *mala*

ps: samozřejmě ti co přijedou na otočku bez ubytování jsou maximálně vítání, zatím řešíme jen ubytované ;)

katerina*

já tentokrát vynechám takže teď nejedu

doplněno 02.06.09 10:45:

když se to povede přijedu na otočku jen kouknout

Spider 1x 100 %

Bez ubytovani.

Pravdepodobnost ucasti 51%.

výtka
Upozornění od administrátora 02. 06. 2009 11:45:59

čím můžeme zabojovat o další %? *smich*

Zdarec,

počet souhlas.

pa pa, už se těšíme, jen by to chtělo přiobědnat léto, tady se ňák vytratilo...:(

alf*

však je teprve jaro, léto přijde za tři týdny (možná)

mato*

Maťo - 1x souhlas

Ty jsi 2x2? Ty brďo se nějak množíš :D

Hele tak psal mi Ferenc, takže by mělo platit jak už jsem ti řikal:

Maverick 1x + Ferenc 1x

Jedu,potřebuju ubytování (mám to dost daleko),a můžu vzít někoho ze západu čech,můžu to švihnout i přes Plzeň kdyby někdo chtěl.

hodnocení

no vida, super *palec*

ladislavtikal*

bohuzel se nedostavim skoda tak jindy

ladislavtikal*

je to skoda ale nejedu

hodnocení

0x

rád bych, ale mám to 2 x 550 km, takže to není zrovna za rohem... škoda

alf*

odkud jsi, když z Č. Těšína do Rozvadova je to 555? Aš-Jablinkov 604 km.

ještě kus za KE resp. KS

hodnocení

ještě jedna otázka: sobota je povinná, ale pátek dobrovolný :) Osobně beru i pátek, aby manželka měla čas na zotavenou po dlouhé cestě s naším potomkem v břiše. Předpokládám, že ostatní spíše volí příjezd na sobotu dopoledne nebo ještě někdo chce přijet už v pátek? *nevi*

doplněno 03.06.09 09:52:

ještě mě napadlo, že bych mohl někoho vzít do auta, pokud někdo jede směrem z Prahy v pátek odpoledne. Zpět v neděli odpoledne. Auto malé, ale šák se zmáčknem :)

tomh*
hodnocení

0x

Jestli mi řeknete, kde to bude, tak bych se taky ukázal. Jsem z Třebíče (Vysočina)

hodnocení

přesně na obrácené straně dálnice, Bystřice nad Pernštejnem. Ale 60km to jde, ne? :)

tomh*

Uvidím jaký bude počasí...pokud bude hezky, klidně přijedu na otočku..

hodnocení

dnes večer pošlu na Vaše registrované maily informaci kolik poslat na účet a dle toho odvodím na kolik dnů resp. nocí to budete chtít :)

Tisůvka je beznadějně obsazená, takže budeme směrovat do Angela, cena je vyšší než jinde, ale zase vč snídaně - což je právě ten rozdíl v ceně *smich*

Internet by měl být v každém pokoji, zatím mají volno, což se dlouho nemusí udržet ;)

Příští rok bych dal Tisůvku... objednáme už v lednu! :)

doplněno 03.06.09 21:23:

mail všem odeslán, pokud jej někdo nenašel ozvěte se! :)

Maverick + Ferenc příjezd pátek odpoledne případně k večeru

furtnic*
hodnocení

0x

Nějak u nás v práci začli létat výpovědi tak můžem třeba i hned.

Spidere co detíky?

hodnocení

u nás taky žádná sláva, naštěstí nikoho nepropustí, ale na bonusy samozřejmě můžeme zapomenout - už pamatujeme velké, malé bonusy, ale žádné dosud ne. Nu, mohli jsme dopadnou hůř - nebo líp? Těžko říct, pro každého má výpověď jiný význam *smich*

Ty jsi nás teď dlouho zanedbával, viď? ;)

furtnic*

Přiznávám.Času málo,ale o tom víc na srazu.

Beru s sebou, snad na to bude i čas :) Nebo uděláme nějakou bojovku.

hodnocení

do jaké hloubky můžu zakopat? *nevi*

Přes půl metru nechoď, ať se s tou truhlou zlata co tam dáš tolik nenadřeme :)

jabraka*
hodnocení

0x

tohle je ta zajímavá diskuze!Pokud se mi povede,zajedu se podívat přes den.Do konce června jsem v lázních a pak zase domácí povinnosti.a v srpnu zase zahraniční dovolená.Doufám,že v září se objeví nějaká řízená fotogalerie.

JABRAKA

hodnocení

zkus aby se to povedlo ;)

katerina*
hodnocení

0x

ode mě je to kolem 260 km tak uvidím jak bude a aby to děti zvládli nebo, že bych je dala babičkám? *frajer*

hodnocení

byl jsem teď 2 dny mimo, dřel jsem na zahradě a už necítím ruce ani nohy :)

Všem díky za platby, chybí mi pouze od Dexxe - doufám že si to nerozmyslel, zatím s ním počítám od soboty. Jinak hotel je zarezervovany a dnes jim posilam zalohu. Maji plno, takže jsme měli celkem štěstí :)

Na zahradě?

trpím s tebou, včera jsem byla po delší době na zahrádce, dneska jsem jako když mě nědo nakope. No a že necítíš nohy? Buď rád (i Tvé okolí) *haha**haha**haha*

St.

katerina*

mě odpoledne čeká posekat celou zahradu plus stráně tak buď rád a docela ti závidím, že ty to máš za sebou*uf*

hodnocení

kdepak. hned jak se dnes vratim domu beru do ruky hrabe, travni semeno a valec... no snad to do 21 hod sithnu, když jo, tak mě ještě čeká zakopat asi 60m hadice pod zem a dodělat půl terasy *sok* :)

katerina*

tak jsme na tom stejně hodně práce málo času

Na 100% jedu,omlouvám se ale nějak jsem na to pozapomněl *bzum* posílám korunky zítra...*hi*,jinak přijedu v sobotu v pátek bych přijel dost pozdě.

hodnocení

takže všechno klape, super *palec*

Klidně přijeď i pozdě v pátek. Stejně se brzo spát nepůjde :)

hodnocení

už přišlo, díky! :)

charlie1366*
hodnocení

0x

Netušila jsem,že jsou nějaká setkání...*uspech*

tesyk*
hodnocení

0x

Mohl bych znát přesné místo setkání? Kdyby se mi zadařilo tím směrem něco podniknout, zastavil bych se večer na chvilku. Bez noclehu.

Hotel Angela, adresa je v odkazu

hotel-angela.cz-ubytovani/...

hodnocení

hotel je bohužel už plný, kdo může, ať se staví alespoň na chvíli ;)

lidka*

No nakonec, když adminovi stačí triko L, tak by se klidně k němu přinejhorším ještě jedno L vešlo, ne? A navíc si myslím, že toho stejně moc nenaspíte, byla by to škoda! :D

martina30*
hodnocení

0x

Doufám,že pro dlouhodobé radce i při neúčasti se nějaká fotečka ukáže.Já se pak ,také ukáži*pivo*

Že ty jsi tak trochu zvědavá *hi**smich*

Naše fotky už tu jsou ne?

lidka*

Ano, je tu fotka. Ale tomu fotografovi se nějak moc podezřele klepaly ručičky! *haha*

Tu nemyslim, koukni se na avatary ;) *frajer*

lidka*

No jo, ale to je vidět většinou jenom milá tvářička. Spider, ten tam má alespoň všechny nohy. Tak dobře, už nebudeme škemrat, když nedáte - nedáte, co můžeme dělat. Snad tu zvědavost nějak překonáme. *nevi*

martina30*

na avatary jsem a kde se mám kokat...*vtip*

martina30*

No to jsem a klidně stálému osazenstvu se ukáži *smich*já jsem od narození zvědavá ...takovej*cert*

doplněno 29.06.09 21:11:

když von tu nikdo kolem tvarůžek nikdo není*vezen*

Co s tím mají společného Loštické tvarůžky?

martina30*

To byla taková hádanka a se ukázalo kdo je tu osobnost*palec*jinak tedy Olomoucké tvargle *hej*

Olomoucké možná jsou, ale vyrábí se v Lošticích a jsou opravdu výtečné.

doplněno 29.06.09 21:42:

Na spoustu způsobů je dělají v restaraci U Coufalů, což je kousíček od muzea tvarůžků ;)

hodnocení

a už se to blíží. Doufám, že všem jde vše podle plánu. Pokud na mě někdo nemá telefon a nezjistí jej na internetu, nechť se ozve pro případ komplikací, které však neplánujeme.

Spiderovi a Maverickovi, kteří mě lanařili do tohoto termínu, patří výtka, protože jsme to naplánovali přesně na VC Brna - to si cestu opravdu užijeme *smich*

doplněno 23.07.09 13:16:

svůj příjezd plánuju na 17-18 hod ;)

Náš termín je dobrý, to organizátoři VC Brna se nám navezli do termínu ;)

hodnocení

vidíš, to mě ani nepadlo. Jinak můj příjezd je ve hvězdách, musím nejdříve opravit polo-ukradené rádio v autě, tak nevím jak mi to dlouho zabere *smich*

Ty chceš na setkání poslouchat rádio v autě? Ach jo. Kdyby jsi si ho nechal ukrást úplně a ne jen tak na půl, ušetřil by sis práci s opravou ;)

V pohodě Áďo, my jsme dali dneska auto do servisu, slíbili, že zítra bude. Kdyby bylo nejhůř, dáme si raneček na záda a indiánský běh *smich*;)

St.

davidhavel*

Tak ať se vám akce vydaří a nejste z toho na VC... teda WC :) všichni byste se tam nevešli a museli byste leda do toho Brna :))

Jedeme VC? Jinak souhlasim, bez rádia se nejezdí- nejdůležitější část v autě *cert*

Pokud by jste mi náááhodou někdo volal tak prosím na to číslo 725...

A poslední věc, příjezd plánuji to je jisté, v kolik přesně to nevim, mam ještě jednu zastávku tak na hoďku, takže řekněme 17 až 20 hodina, doufám někde v ten střed. Jezdíme přeci podle předpisů, mimochodem to omezení rychlostí je na počet osob v autě?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]