Nejste přihlášen/a.
Kucí a holký, dámy a pánové!
Nejen, že po roce jsou vždy Vánoce, ale dokonce i náš sraz. Stejně jako loni budou 2. První je pro úzký okruh sys, kde se poradíme jak na Vás a čím Vám více zpříjemnit pobyt na Poradte.cz.
Na druhém srazu bychom se naopak s Vámi rádi setkali a viděli všechny ty, kteří radí ostatním. Proto vyhlašuji termín 25-26.7. (so-ne). Místo ještě vybereme, ale jako vždy to bude uprostřed naší vlasti tj, v okolí 140km dálnice D1 - Velké Meziříčí +/- 50km.
Kdo bude chtít, může přijet už v pátek v podvečer a být v sobotu čerstvý. Ostatní by měli přijet v sobotu na oběd (cca 12.00). Ubytování není povinné tzn. že večer se můžeme rozloučit. Nezapomeňte, že kolektivní duch ožívá především až večer a bez ubytování se o něj připravíte
Vážní zájemci o setkání s ubytováním musí předem (během 14 dnů) poslat příslušnou částku na ubytování (400-500kč/noc) na účet. Tato částka není vrátná a slouží jako jistina, že se dostavíte.
Pokud někdo pojede autobusem, vlakem a zvolené místo nebude tímto spojem dostupné dojedeme pro něj autem do nebližší možné zastávky od zvoleného místa - takže se bát nemusíte!
Věřím, že nás bude více než posledně, ba co víc, všichni co posledně a další k tomu.
Hlaste se, kdo jede!
PS: termín není určen k diskuzi. Bliží pokyny už budou směřovat vnitřní poštou.
jen doplním, že přihlášky by měly být do 14 dnů, tedy do konce května, pak již ubytování není možné garantovat
Jsem první :D
Jen připomenu, že jsem se již hlásil a Ferenc by měl jet taky.
P.S. dojedeš pro mě na autobus? Zastávka U výměníku, České Budějovice
A sakra, já tušil že to neni jen tak
Pokud se bude hlásit nějaká slečna z jihu tak ji mohu nabrat cestou :D
Já se hlásím jakožto slečna z jihu . A doufám, že tvá nabídka platí. Po cestě se stavíme někde v lesíku na ...
no však už víš.
Jak teda chceš. Tentokrát budeš hrát mámu ty
kluci, limit 100 odpovědí pro všechny... žádné velké námluvy a vykecávání, ať je místo pro všechny!
No bezva, slečny se mohou hlásit Ale babky tam můžou mávat 2 hodiny a nakonec stejně půjdou pěšky. :D No jo, tak to holt na světě chodí - už to máme za sebou, co se dá dělat.
Tak mi doufám alespoň pošlete nerozmazanou fotku, co vy na to, mládeži?
hm, ale já se na Vás těším... doufám, že jedete a dojde na poslání naší společné fotky... PS: jsem ta červená šmouha
Já se na Vás všechny těším každý den. A když jsem četla, jak jste se svolávali loni, bylo mi líto, že mi není o generaci míň. Ale co, fandím Vám a budu držet palce, ať se Vám setkání povede. A admine, alespoň na té fotce trvám a já si Vás sama zařadím do správné kolonky.
Podle loňského setkání je mi jasné, kdo je ta červená šmouha!
Hezký večer!
Já ti dám o generaci méně, že jsi to ty tak tě svezu i když nejsi slečna Mimochodem já jsem na fotce ten u holek, jo ty nevíš kde jsou holky, nu tam dole, tak ten vpravo :D
No já bycj jel,jestli to platí i pro mně,není někdo ze západu čech ať tu štreku nejedu sám?
Jako každý rok- zvaný je každý
Mam se stavit?
Problem je, ze nevim kolikrat ani tyden dopredu, jestli zrovna budu v CR, takze pro mne neco zamlouvat je obtizne. Ale kdyz prave budu, tak kdyz mi date vedet, kde to je, tak bych se rad stavil.
A prijedu klidne i z Klatov Setkani s vetsinou z vas mi za to zrejme stoji. Cesta je to na slabe tri hodinky a se spanim bych si dopredu zbytecne starosti nedelal...
abych Vás navnadil tady je výběr ubytování, ne vše bude volné, ale rád bych znal Váš názor... vyberte 3 a seřaďte od nejlepšího
ubytovani.cz/...
ubytovani.cz/...
ubytovani.cz/...
enpeka.cz/...
restauracetisuvka.cz/...
I když bohužel také nepřijedu, tak souhlasím s milem, že Tisůvka je kouzelná. Tam se musí krásně setkávat,
a navíc tam jistě porostou i houby.
No ale to je velká škoda, že takový fenomén těchto stránek, jako je Lidka, se nehodlá zúčastnit!
Díky, díky, díky - já na Vás všechny budu moc myslet! Mám skoro husí kůži, jak jste mě dojali oba! V té době budu také slavit - půlkulaté narozeniny - člověk se spíš raduje, že se v pohodě (tedy jakž-takž v rámci věku) dožije a stále má něco, z čeho se může radovat. A pro mne je to navíc od podzimu i ta "NAŠE PORADNA" .
Přijela bych se taky podívat i když nevím jestli je vstup povolen i pro začátečníky. Ale průšvih je v tom, že tři děti nemám kam dát a cestu by asi nevydrželi ode mě je to kus cesty. Tak snad příšt to uděláte někde blíže a taky bych se přijela podívat. Jinak vám přeji hezkou slezinu a málo bolestivých hlav.
takže uzavíráme jen prosím o pomoc a kontrolu:
tihle milí lidé jedou?:
- dexx
- ladislavtikal
- axus
- katerina
tihle jedou urcite a jsou jeste vice milí, ale co počet?
- stanaf 2x
- spider 1x
- maverick 1x (nebo 2x?)
- mato 1x
- já 2x (asi 2x)
PROSÍM O RYCHLÉ POTVRZENÍ. Předpoklad je 300kč/os/noc. zatím to vypadá na menší účast než minule
ps: samozřejmě ti co přijedou na otočku bez ubytování jsou maximálně vítání, zatím řešíme jen ubytované
já tentokrát vynechám takže teď nejedu
doplněno 02.06.09 10:45:když se to povede přijedu na otočku jen kouknout
Bez ubytovani.
Pravdepodobnost ucasti 51%.
čím můžeme zabojovat o další %?
Zdarec,
počet souhlas.
pa pa, už se těšíme, jen by to chtělo přiobědnat léto, tady se ňák vytratilo...
Ty jsi 2x2? Ty brďo se nějak množíš :D
Hele tak psal mi Ferenc, takže by mělo platit jak už jsem ti řikal:
Maverick 1x + Ferenc 1x
Jedu,potřebuju ubytování (mám to dost daleko),a můžu vzít někoho ze západu čech,můžu to švihnout i přes Plzeň kdyby někdo chtěl.
ještě jedna otázka: sobota je povinná, ale pátek dobrovolný Osobně beru i pátek, aby manželka měla čas na zotavenou po dlouhé cestě s naším potomkem v břiše. Předpokládám, že ostatní spíše volí příjezd na sobotu dopoledne nebo ještě někdo chce přijet už v pátek?
ještě mě napadlo, že bych mohl někoho vzít do auta, pokud někdo jede směrem z Prahy v pátek odpoledne. Zpět v neděli odpoledne. Auto malé, ale šák se zmáčknem
dnes večer pošlu na Vaše registrované maily informaci kolik poslat na účet a dle toho odvodím na kolik dnů resp. nocí to budete chtít
Tisůvka je beznadějně obsazená, takže budeme směrovat do Angela, cena je vyšší než jinde, ale zase vč snídaně - což je právě ten rozdíl v ceně
Internet by měl být v každém pokoji, zatím mají volno, což se dlouho nemusí udržet
Příští rok bych dal Tisůvku... objednáme už v lednu!
mail všem odeslán, pokud jej někdo nenašel ozvěte se!
byl jsem teď 2 dny mimo, dřel jsem na zahradě a už necítím ruce ani nohy
Všem díky za platby, chybí mi pouze od Dexxe - doufám že si to nerozmyslel, zatím s ním počítám od soboty. Jinak hotel je zarezervovany a dnes jim posilam zalohu. Maji plno, takže jsme měli celkem štěstí
Na zahradě?
trpím s tebou, včera jsem byla po delší době na zahrádce, dneska jsem jako když mě nědo nakope. No a že necítíš nohy? Buď rád (i Tvé okolí)
St.
mě odpoledne čeká posekat celou zahradu plus stráně tak buď rád a docela ti závidím, že ty to máš za sebou
kdepak. hned jak se dnes vratim domu beru do ruky hrabe, travni semeno a valec... no snad to do 21 hod sithnu, když jo, tak mě ještě čeká zakopat asi 60m hadice pod zem a dodělat půl terasy
Na 100% jedu,omlouvám se ale nějak jsem na to pozapomněl posílám korunky zítra...
,jinak přijedu v sobotu v pátek bych přijel dost pozdě.
Mohl bych znát přesné místo setkání? Kdyby se mi zadařilo tím směrem něco podniknout, zastavil bych se večer na chvilku. Bez noclehu.
Doufám,že pro dlouhodobé radce i při neúčasti se nějaká fotečka ukáže.Já se pak ,také ukáži
No jo, ale to je vidět většinou jenom milá tvářička. Spider, ten tam má alespoň všechny nohy. Tak dobře, už nebudeme škemrat, když nedáte - nedáte, co můžeme dělat. Snad tu zvědavost nějak překonáme.
No to jsem a klidně stálému osazenstvu se ukáži já jsem od narození zvědavá ...takovej
když von tu nikdo kolem tvarůžek nikdo není
a už se to blíží. Doufám, že všem jde vše podle plánu. Pokud na mě někdo nemá telefon a nezjistí jej na internetu, nechť se ozve pro případ komplikací, které však neplánujeme.
Spiderovi a Maverickovi, kteří mě lanařili do tohoto termínu, patří výtka, protože jsme to naplánovali přesně na VC Brna - to si cestu opravdu užijeme
svůj příjezd plánuju na 17-18 hod
vidíš, to mě ani nepadlo. Jinak můj příjezd je ve hvězdách, musím nejdříve opravit polo-ukradené rádio v autě, tak nevím jak mi to dlouho zabere
Ty chceš na setkání poslouchat rádio v autě? Ach jo. Kdyby jsi si ho nechal ukrást úplně a ne jen tak na půl, ušetřil by sis práci s opravou
V pohodě Áďo, my jsme dali dneska auto do servisu, slíbili, že zítra bude. Kdyby bylo nejhůř, dáme si raneček na záda a indiánský běh
St.
Tak ať se vám akce vydaří a nejste z toho na VC... teda WC všichni byste se tam nevešli a museli byste leda do toho Brna
)
Jedeme VC? Jinak souhlasim, bez rádia se nejezdí- nejdůležitější část v autě
Pokud by jste mi náááhodou někdo volal tak prosím na to číslo 725...
A poslední věc, příjezd plánuji to je jisté, v kolik přesně to nevim, mam ještě jednu zastávku tak na hoďku, takže řekněme 17 až 20 hodina, doufám někde v ten střed. Jezdíme přeci podle předpisů, mimochodem to omezení rychlostí je na počet osob v autě?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.