Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
navazuji na minulé téma poradte.cz/... a ohlašuji, že pokud chcete, můžete od tohoto okamžiku přispět.
Pokud máte k tématu nějakou otázku nebo něco není jasné, ptejte se.
Jak zaznělo dříve, pokud se osvědčí (bude zájem) o tuto charitu, přidáme v budoucnu další možnosti, aby se každý mohl najít v tom, komu příspěvek jde. Protože je v systému hodně nevyužitích ohodnocených opovědí byl zaveden limit. Pokud má tedy někdo velkou chuť a hodně odpovědí, může darovat každý měsíc po kouscích, ne najednou.
A kde ta možnost je? Tam, kde se objednává tričko aj.
Je vás poměrně hodně, k této chvíli 8. Což je za tak krátkou dobu je opravdu hodně. Očividně to byl krok správným směrem. První příspěvky pošlu velmi záhy, protože jsem zvědavý jak to rychle připíší a co se s tím bude dít dál díky
udělal jsem ještě drobnou úpravu pro větší kontrolu správnosti příspěvků viz poradte.cz/... (Výpis uživatelů za poslední 3 měsíce, kteří přispěli)
doplněno 02.11.14 18:06:i z mobilu funguje. Upravil jsem jí pro jistotu i pro mobilní verzi (u jiných "dárků"to neplánuji). tak vyzkoušej
Pavle, koukám kdo přispěl, já vidím toto:
Výpis uživatelů za poslední 3 měsíce, kteří přispěli
2014-11 (14): ka***e, de***u, cu***a, bi***m, se***d, ka***c, eu***e, tl***a, ri***a, li***s, ja***k, ma***a, us***a, mi***r
to je správně?
Děkuji
doplněno 02.11.14 21:12:aha, a já myslel, že mám chybu při zobrazení...
Díky.
Já bych se přimlouvala za výraznější tlačítko pro odeslání (vypadalo "neklikatelně", ale nakonec jsem na něj kliknula) a za možnost vybrat nebo napsat počet bodů (chtěla jsem přispět víc, ale je tam jenom jedna možnost).
doplněno 02.11.14 23:27:Případně by se dalo zrušit časové omezení.
je to omezené a důvod je uveden výše. Je možné, že po nějaké době to bude volné, až dojde ke snížení účtů hodnocených otázek.
První příspěvky byly odeslány na účet, zítra by to mohlo být vidět na Andělovi.
On Anděl má veřejný účet, takže tam to bude vidět i bez skenu. To se mi právě líbilo, že to je nezfalšovatelné
Pavle, zdravím a děkuji za záslužný čin.
Doufám že se zde objeví sken "zítra by to mohlo být vidět na Andělovi" a taky to uvidíme
doplněno 03.11.14 11:03:Pavle díky,
já jen abychom to nemuseli hlídat všichni. Já když jsme přispívat na thetaptap.cz/... na autobus, tak jsem si taky hlídal kam šli moje tisíce...
Díky.
doplněno 03.11.14 18:13:Pavle, ještě by se mi líbilo, kdyb na hlavní stránce byl nějaký odkaz, upozornění nápis, návod, nebo něco, co tazatel i rádce viděl, že může přispět na charitu ZDARMA.
ona to v současné chvíli není komunikační politika, raďte a darujte Kdo bude chtít může na svém FB nebo jinde sdílet odkaz poradte.cz/...
osobní doporučení funguje odjakživa nejlépe
Pavle, díky, můžeš mi polopatě poradit s "Kdo bude chtít může na svém FB nebo jinde sdílet odkaz" Já ano, ale nevím jak..
doplněno 03.11.14 19:58:Pavle, já jsem tak šikovný, páč jsme se pochopili a je to hotovo!
tak moje vize, že bude stačit jen odkaz na Anděla byla chybná. Veřejně napíše jen počet příspěvků, ne jejich výše. Zatím jsem tam hodil printscreen. Budete mi muset věřit, že to nepatlám ve Photoshopu. Na roční bázi můžu vystavit doklad, který asi vystavují. Popř jednomu z vás poskytnout přihlašovací údaje, aby si to mohl ověřit a dát ostatní vědět. Nebo mi holt budete muset věřit
a protože Anděl rozděluje peníze na začátku každého měsíce vyhodnotil jsem, že ideálně budu příspěvky posílat cca 25. dne v měsíci (pokud nezapomenu a nepošlu později).
Pokud jsem odeslala na charitu 2.11.2014, rozumím tomu dobře, že 2.12.2014 můžu opět poslat? Dík a já vám věřím.
Pro ty, kteří příspěli jsem zpřístupnil informace, kdo vaše příspěvky dostal.
doplněno 01.12.14 19:39:asi měla následovat otázka, zda tyto informace "navíc" chcete nebo je považujete za zbytečné
ok, početl jsem si, ale jen sběžně, ale hledal jsem, zdali můžu přispět opět, ale jsem nějak omezen.
Hezký den
pokud si přispěl např 5/10 další příspěvek můžeš poslat nejdříve 6/11 (za měsíc +1 den). Tohle omezení je tam psané.
Ok, pochopil, jen nevím datum minulého příspěvku, ale počkám, až to systém pozná a kouknu se za týden. Snad to stihnu do 19.12. páč pak jsem mimo poč do 5.1.14
Milane, mrkněte nahoru v diskuzi - ohlašoval jste 3.11., že jste "pochopil" - to jste patrně i přispěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.