Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Mozillou na poradte.cz

Od: dejavu* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevím, jestli je to problém u mne nebo obecný. Během dnešního dopoledne se po odhlášení z poradte.cz přestali ukazovat u seznamu příspěvků poslední přispěvatelé. Aby bylo jasno, co mám na mysli, přidávám srování printscreenů bez přihlášení a s přihlášením. V IE tento problém není.

doplněno 13.01.15 12:24:

Pardon, ne v IE, ten jsem nezkoušela, ale v Google Chrome je to OK.

Problém s Mozillou na poradte.cz
Problém s Mozillou na poradte.cz #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to bude problém asi jen u Vás - můj Firefox to nedělá. Zkuste si vyčistit cookies a mezipaměť nebo možná jen 2x F5. Zdravím!

doplněno 13.01.15 12:27:

Nemáte zač. Pokud Firefox zlobí, tak bude asi "zanešený" a je třeba ho vyčistit.

doplněno 13.01.15 12:57:

dejavu - tak, on to možná ani problém nebyl (jak píší kolegové). Ale, tím vyčištěním Firefoxu se nemůže nic pokazit. Jinak, v jeho nastavení (na záložce Soukromí) lze nastavit i čištění automatické po vypnutí prohlížeče (a vybrat si, čeho se má týkat).

dejavu*
hodnocení

Díky za info, je fakt, že mne ta Mozilla nějak poslední dobou zlobí i jinde.

dejavu*
hodnocení

Bene, díky, vyčistila jsem historii a je to v pořádku! *palec*

hodnocení

0x

Protože na 1. obrázku nejste přihlášenej a máte to přepnutý na POSLEDNÍ OTÁZKY kdežto na 2. jste přihlášenej a máte to přepnutý na POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY.

Problém s Mozillou na poradte.cz #3
dejavu*
hodnocení

Ano, Luisi, všiml jste si správně rozdílu v listech, ale v tom problém nebyl, seznamy jsou jiné, ale v jednom se v pravém sloupci zjevují nicky přihlášených, ve druhém nikoliv. O to šlo.

doplněno 13.01.15 12:49:

Aha, už jsem zjistila, že se tyto listy právě tímto liší, díky i vám.

alileta*

Tyto seznamy nicků (posledně přispívajících) se objevují jen u posledních příspěvků. U posledních otázek nikoli. Máte to správně. Nebo jsem špatně pochopila otázku?

dejavu*
hodnocení

Aha, díky, tak to je tím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]