Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevím, jestli je to problém u mne nebo obecný. Během dnešního dopoledne se po odhlášení z poradte.cz přestali ukazovat u seznamu příspěvků poslední přispěvatelé. Aby bylo jasno, co mám na mysli, přidávám srování printscreenů bez přihlášení a s přihlášením. V IE tento problém není.
doplněno 13.01.15 12:24:Pardon, ne v IE, ten jsem nezkoušela, ale v Google Chrome je to OK.
Dobrý den, to bude problém asi jen u Vás - můj Firefox to nedělá. Zkuste si vyčistit cookies a mezipaměť nebo možná jen 2x F5. Zdravím!
doplněno 13.01.15 12:27:Nemáte zač. Pokud Firefox zlobí, tak bude asi "zanešený" a je třeba ho vyčistit.
doplněno 13.01.15 12:57:dejavu - tak, on to možná ani problém nebyl (jak píší kolegové). Ale, tím vyčištěním Firefoxu se nemůže nic pokazit. Jinak, v jeho nastavení (na záložce Soukromí) lze nastavit i čištění automatické po vypnutí prohlížeče (a vybrat si, čeho se má týkat).
Ano, Luisi, všiml jste si správně rozdílu v listech, ale v tom problém nebyl, seznamy jsou jiné, ale v jednom se v pravém sloupci zjevují nicky přihlášených, ve druhém nikoliv. O to šlo.
doplněno 13.01.15 12:49:Aha, už jsem zjistila, že se tyto listy právě tímto liší, díky i vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.