Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat ostatních, zda jim chodí správné odpovědi na jejich příspěvky.
Již několikrát jsem zaznamenal, že přijde odpověď do té otázky, kam jsem také psal, ale text odpovídá zcela jiné otázce a jinému tématu. Dokonce, někdy je i nick jiný, než potom v otázce, kam text patří. Nevím, jestli jsem to napsal k pochopení, ale někde je asi chybička. Děkuji Vám za reakce a zdravím!
Dobrý den, já odpovědi průběžně promazávám, tak zrovna nemám nic konkrétního. Uvedu příklad (skutečně pouze příklad) - do Odpovědi na mail, resp. do stažených odpovědí do PC jsem dostal odpověď z otázky (kam jsem dříve přispěl) ohledně zapojení sporáku s textem, který vysvětluje, proč se do chleba při pečení nedává tuk (s nickem "milancukrar"). Když se podívám do otázky ohledně sporáku, tak tam to není, ale v otázce o pečení chleba je tato odpověď s nickem "babkazov".
...
Je to takové podivné a děje se tak až letos (možná týden). Celkově jsem to zaznamenal asi 6x, ale nyní si nedovedu vybavit, jestli to byla jen jedna odpověď nebo to bylo více odpovědí v jednom mailu.
V podstatě o nic nejde, ale zvláštní to trochu je. Pokud se s tím ještě setkám, tak to zdokumentuji.
Děkuji Vám a zdravím!
Zdravím Bene,
myslím, že dokumentovat asi nic nemusíte - Vámi popisovaný chaos (tj. že v informačním mailu přišla na nějakou otázku zcela nesmyslná odpověď) proběhl minulý týden. Kdyby se mi to chtělo hledat (jako že se mi nechce, protože to není práce na 5 minut), tak bych to určitě našel.
Jestli v tom chaosu byly špatně přiřazené i nicky nevím (to jsem si nevšiml), ale že byl chaos v přiřazení odpovědí k otázkám, to vím.
Nicméně se to srovnalo (chodilo to takhle tuším jen jeden den), takže sem to nechal být.
Dobrý den, moc Vám děkuji za reakci - už jsem si nebyl jistý, zda je to skutečnost nebo to byl noční sen , když se nikdo jiný nenašel, kdo si toho také všiml. Uvidíme, zda šlo o problém dočasný a náhodný nebo se to ještě projeví později. Zdravím!
Dobrý den, také mi chodí nekorektní odpovědi na otázky, které jsem zde položil. Je to částečně vinou chronických odpovídačů a částečně nepochopením otázky samotné, ale s tím bohužel nic neuděláme.
Dobrý den, to je, ovšem, problém zase jiný - o inteligenci. Toto je problém technický. Já jsem asi také chronický odpovídač, snažím se otázku pochopit a odpovědět také pochopitelně, což se nemusí podařit vždy. Ale, do otázky o zapojení sporáku bych snad nikdy nepsal o tuku do chleba.
Jinak, souhlasím, že dobře položená otázka je základem dobré odpovědi. Zdravím!
P.S. Zrovna se správným položením otázky jsem měl problém zde i já .
admin - máte další kousek ve vnitřní poště (toto beru jako odpověď). A díky.
doplněno 14.01.15 19:33:admin - děkuji Vám za info. Budeme tedy doufat.
doplněno 20.01.15 23:12:admin - už jsem si myslel, že je to v pořádku, ale dnes jsem dostal opět jeden kousek.
Přeposlal jsem Vám to mailem. Děkuji.
myslím, že se tak děje při opravování příspěvků. Je to nový problém a opravy jsou nové.
Našel jsem slabinu, která by na to neměla mít vliv, ale... "opravil" jsem to. Budeme sledovat, zda ten problém trvá nebo je pryč. Na teď již uložené příspěvky to nemá vliv, tzn že do této minuty uložené příspěvky ještě mohou přijít na mail špatně.
U opravených odpovědí jsem si přidal za každou takovou odpověď malé "o", abychom to určili přesně.
objevil jsem ve frontě k odeslání další blbosti a shodou okolností mě to praštilo do očí...
To čarovné o s tím nemá nic společného akorát se to tím násobí, proto byla zvýšená pravděpodobnost, že to bude s o. Pravou příčinou bylo doplňování příspěvků a přitom se to celé rozhasilo. teď už to bylo být opravdu opraveno.
ještě tam jsou blbosti k odeslání, ale další se snad už nevytvoří
Dobrý den, já jsem dnes nic nekorektního v odpovědích nenašel, tak budu doufat s Vámi.
Snad to už bude dobré. Díky a zdravím!
doplněno 22.01.15 19:58:admin - to už se vydrží. Zajímavé, že to zlobilo asi jen malé procento uživatelů nebo to neřešili.
doplněno 22.01.15 20:02:admin - aha, děkuji za tu reakci a vysvětlení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.