Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svátek matek

Od: faithoncemore* odpovědí: 9 změna:

Zavolejte maminkám a popřejte jim k svátku - neubude Vás a ony budou mít radost :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, díky za připomenutí - vzpomněl jsem si sám, ale tam, kde je již moje maminka zatím není žádné spojení, neb není návratu a je to už "na furt". Zdravím!

faithoncemore*
hodnocení

No teda. Vy mi dáváte. Mějte se pěkně :)

Připojuji se k Benovi,bohužel,mamince již popřát nemohu :(

hodnocení

0x

A proto jsem ji hned rano koupila krasnou kytici a pospichala poprat,mamce je 90, tak jsem stastna ze mam jeste komu poprat!

hodnocení

0x

Již jsem popřála,darovala krásnou kytici tulipánů,zároveń jsem dostala kytičku i od mých dcer. Pocit k nezaplacení...*srdce*.

cesmina*
hodnocení

0x

Stejně jako ben a wamp už mamku nemám. Loni náhle zemřela .A tak jsem dala kytičku alespoň na hrob.

hodnocení

0x

Musím se pochlubit. Já jsem včera dostala nádherný dar. Přijela dcera, vnučka a pravnouček. Miminko je krásnější, než kytička a kus dortu. Voňavé, usměvavé, spokojené a broukací miminko. A spokojená mamka i babička. Srdce prababičky se zaradovalo. Nádhera! Vím, že jsem na světě nebyla nadarmo. *hi*

martinas*

To věřím. Krásné. Já vnoučata ani pravnoučata ještě nemám, ale věřím, že mě to také jednou bude "dostávat". *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Sice jsem už včera večer mamce zavolala a popřála, dnes odpoledne s manželem zapálila svíčku na hrobě jeho matky, moje dcera mi volala a popřála a přesto říkám, že "svátek" jsou narozeniny a možná jmeniny, slaví se významné výročí. MDŽ, Valentýn, Svátek matek a jiné svátky pro mě mnoho neznamenají, klidně na ně zapomenu a nečekám přání od druhých. Nemusím mít červeně psané v kaledáři, obvzvláště má-li Lídl kytky v akci ráda je mamce i sobě kupuju jen tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]