Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přáníčko k MDŽ

Od: ben® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, přeji všem děvčátkům, dívčinám, slečnám, ženám - mladým, zralým i babičkám k dnešnímu svátku vše nejlepší. Valentýn je pro zamilované, Den matek je pro matky, ale MDŽ je svátek všech žen bez ohledu na jejich zamilovanost nebo mateřství. Snad Vás to přáníčko trochu potěší, tak si to dnes užijte. Zdravím!

doplněno 08.03.15 10:56:

P.S. Pokud má někdo z pánů touhu nebo chuť nějaké přáníčko přidat, tak nejsem proti.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ujendys*
hodnocení

0x

jsem muž ale i tak mě to potěšilo že si aspon někdo vzpomněl na všechny ženy

08.03.15 10:49
hodnocení

0x

Děkujeme. *hi*

janplinto*
08.03.15 10:50
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Jé,to je milé,moc děkuji za přáníčko*pusa*

culdabulda1*
hodnocení

0x

děkujeme, - takové "přáníčko"... - a jak dovede potěšit .. i to sluníčko u nás dneska vykouklo. Marcela.

hodnocení

0x

Díky a všem přeji krásný den. *slunce*

hodnocení

0x
Beníčku,Vy jediný jste tady galantní,říkám to stále a moc děkuji *pusa*
ben®
hodnocení

Dobrý den, ono se zde najde galantních mužů jistě více, ale nechávají si to pro sebe .

Zdravím!

hodnocení

0x

Prosím prosím prosím, a pro prababičku to platí taky?*sok*

ben®
hodnocení

Dobrý den, jejda, vidíte - chybička se vloudila. Takže, přeji i prababičkám (případně i dalším pra).

Zdravím!

:) Tak to je fajn, díky moc*pusa* a též zdravím *slunce*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bene, i kdybys proti byl, tak je ti to houby platný. :-D

Takže: Všem holkám přeji, aby ten dnešní sváteční den prožily v naprosté pohodě a podle svého přání.

Přáníčko k MDŽ
ben®
hodnocení

Dobrý den, jo, to je hezké - a ženy si umí určitě poradit s přáníčkem a popřát sobě. Zdravím!

hodnocení

0x

Ač už je odpoledne, toto přáníčko je první (a dnes možná i poslední :( ), které se v mém okolí vyskytlo a které jsem si ráda vztáhla i na sebe. Je to milé a děkuji vám Bene (i všem mužům, kteří se přidali).

mdz

Mít číslo poslal bych taky. Dnes jsem jich poslal asi 10 obdržel jsem dvě poděkování. Na Vánoce jsem vždy posílal asi 25 blahopřání a obdržel několik odpovědí. V prosinci jsem se rozhodl, že nebudu první, přání nepřišlo ani jedno.

Takový je svět.

hodnocení

0x

Děkuji moc...

Přáníčko k MDŽ #2

eulalie*
hodnocení

0x

Děkuji za přání, je to od Vás milé :)

ben®
hodnocení

Dobrý den, no, milé to snad je, ale ten svátek pomalu končí, tak si ho ještě honem vychutnejte.

Zítra už je zase všední den a ženy přestanou být oslavovány . Zdravím!

Zase jsem doběhla jako poslední ! Díky všem a dobrou náladu i ve všední den, ať je slunečný*slunce*

tiffany*
hodnocení

0x

Pání, tak jsem to ještě stihla :), byla jsem tu dnes, ale přáníčko jsem našla až teď, takže díky Benovi i ostatním, kteří si vzpomněli, a přeji pěkný zbytek dne.

hodnocení

0x

Přáníčko je moc milé, děkujeme *pusa*. Vzpomínám si, že jste nám posílal i prvomájový polibek *pusa*. Je to velmi příjemné a galantní. *slunce*

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, máte dobrou paměť. A ještě jste to přání stihla těsně před půlnocí. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]