Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro uživatele ladislavtikal

Od: technikjirik* odpovědí: 14 změna:

Dostal jsem se do sporu s uživatelem "ladislavtikal"(dále jen pan Tikal). Měl jsem dobrou vůli neobtěžovat tím okolí a vyříkat si to sním vnitřní poštou, aby nedocházelo ke "spamování". Pan Tikal mě nicméně stále napadá a na neveřejné vyříkání nepřistoupil. Jelikož tento spor překročil hranice tématu u kterého vznikl zakládám toto vlákno diskuse aby dostálo pravidlům tohoto portálu.

Spor vznikl zde: poradte.cz/...

Spor se začal tvořit první reakcí pana Tikala kde vystupoval jako uživatel ladislavtikal. Jelikož psal v množném čísle, káral nás všechny kdo jsme přispěli před ním. Protože považuju takový způsob výtka za neomalený reagoval jsem na jeho výtku a to slušně a věcně s důrazem na to aby podal bližší vysvětlení, přičemž jsem zvýraznil jeho omyl, dal jsem důraz na to, že v té chvýli kdy jsem tu reakci psal se na svých stránkách dopustil opradu velkého omylu a ještě kárá ostatní. Nějak si pan Tikal nezametl před vlastním prahem, když se bez argumentace pouští do nekonstruktívní kritiky. Podle mne stačilo kdyby pan Tikal napsal, že se my ostatní mýlíme a proč, přičemž by logicky a věcně vyvrátil vše co bylo napsáno. Nicméně to neudělal. Navíc se pan tikal trošku spletl a evidentně vůbec nepochopil co jsem psal a o čem jsem psal. Případný čtenář se může dočíst že, pan Tikal zničeho nic začal psát o něčem co ani nebylo předmětem žádné reakce a otázky už vůbec ne.

Nepsal bych o takové blbosti sem, ale je mým zvykem dotahovat věci do konce. A dokud mne bude pan Tikal oslovovat svým buranským způsobem, budu reagovat.

Pane Tikale jste mimo mísu a Vaše slova o tom jak se vzděláváte, působí opravdu směšně, když se projevujete tak jak jste ukázal v oné diskusi.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

Protože ladislavtikal® alias nikilauda uznal, že nemá smysl se hádat, uzavírám toto vlákno :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

ja se vam musim smat a vasi gramatice jeste vic ja sem nepsal v mnoznem cisle ale vykal sem vam ze slusnosti a to neni mnozne cislo ja sem odepisoval vam o kondenzatu jste psal vy snad ne? tak sem odepisoval vam a jen sem vam upresnil ze se dela hlava i z bilych cihel a lehceneho betonu coz vy ste nepochopil a napadl ste me ze nemuze jit o jiny komin a ja vam psal ze i na shidelu nepleva coz jsou stavebnice se delaji cihelny hlavy a lehceneho betonu a nemusi to byt jen komin z cihel tak si uvedomte prosim o cem pisete a co pisete ja sem vas nicim neuarazil jen sem vysvetlil jakse to rika u nas kdyz vam musim neco opakovat dokola a myslite si ze mate pravdu i kdyz ji nemate a jak uz jsem psal pred tim kdyz nekomu chci poradit tak mu poradim od A doZ a se vsim vsudy a ne na pul a jestli vam je to za zle tak se podivejte na stranky schidelu tam mate aspon jednu variantu ma z cihel se to dela a jihozapadni kraj je evidovan nuts2 a jestli vam to nic nerika za to ja nemuzu a konecne pochopte kdyz neni podle vas a nemate pravdu ze ji ma nekdo jiny a timto ukoncuji diskuzi o tom e neco nevite a delate blbce z nekoho jinyho ze to neni

technikjirik*
hodnocení

Pane Tikale, když si ještě jednou přečtete to co jsem napsal k tématu a zamyslíte se, tak jsem se vyjadřoval pouze ve sférách úvah. Že nikomu nic nepodsouvám a netrvám na svém. Dokonce jsem přiznal že moje úvaha není moje jistota.
Cituji sám sebe v diskusi:
nechci tvrdit že to je špatné, ale když se na to podívám logicky...proč se zatepluje kouřovod? Proto , že teplota prostředí má vliv na tah a proto je nutné aby se prostředí ohřálo co nejdřív. Proto je nutné zateplit přímo rouru kouřovodu aby se vytvořené teplo dál neztrácelo do konstrukce, ale zůstávalo co nejblíž kouřovodu. Když zateplíte až plášt tak vytvořené teplo se bude šířit do konstrukce a dýl trvá než se ustálí. Má to vliv na tah i na spotřebu topiva a výkon topidla. Takže mi z toho logicky vyplívá že zateplovat až plášt je neekonomické a zbytečné. Pokud se do pláště nevejde roura s vatou, pak bych volil rozebrání až pod střechu a udělat znovu.
Konec citace.
Pane Tikale obvinil jste mne že jsem špatně poradil ..na to máte právo. Třeba jsem neporadil úplně nejlíp.(nemám patent na rozum) V tom případě ale Vy sám musíte být lepší než ten koho káráte. Psali jsme o zateplení komínu a možných jevech což je i kondenzát..mimo jiné. A co jste udělal Vy jako úplně svojí reakci? Přesně to z čeho jste neprávem obvinil mne. A tady Vás cituji:
jaky kondenzat co to tady pisete nevite ani o jaky komin jde jestli je t schidel nebo prulezovej komin tak nereste kondenzat a nevim co je spatneho na zatepleni kominu zevnitr opravdu sem jeste nezjistil vadu u toho
Pane Tikale, výše citovaná Vaše reakce je všechno jen ne dobrá rada a to není na debatu, to je prostě fakt. Tou reakcí jste rozhodně nikomu neradil a ani jste se o to nepokusil a to ani v dalších reakcích. Takže když píšete že chcete radit a tak radte v tom vám nikdo nebrání ale nelžete že radíte. V oné diskusi jste neporadil nic co by se týkalo tématu krom toho že jste odkázal na komerční stránky. Jestli se pletu pak mi to dokažte. Také my osvětlete význam Vašich slov že tu něco stále opakujete a vysvětlujete dokola...nic takového jsem nenašel, prosím citujte.
Ohrazujete se nějakou pravdou kdože ji jako má mít. Pane Tikale v tomto případě se rozhodně nedá říct, že bych se s Váma přel o nějakou pravdu... nikdy jsem netvrdil nic o pravdě či o tom, že Vy snad pravdu nemáte nebo že jen já říkám to jediné správné... dokažte to...Kde jste vzal takovou pitomost?
Zanecháváte v diskuzích za sebou odkaz na své "firemní" stránky (není to náhodou proti pravidlům?) tak jsem se tam podíval a zjistil že na svých stránkách se dopouštíte omylu že podnikáte v jihozápadním kraji. A když se mýlíte na svém reprezentačním materiálu, jak Vám můžeme věřit to ostatní? Ujištuji Vás a odkazuji se na ministerstvo pro místní rozvoj, že Jihozápadní kraj opravdu neexistuje. Pokud si to stále myslíte pak musím Vaše tvrzení o Vašem vzdělávání považovat za lež. slovo "kraj" v kontextu v jakém je zminujete Vy, se rozumí územně správní celek. To co máte na mysli Vy a odkazujete na evropské rozdělení, se jmenuje region. A to je secsakra velký rozdíl, který evidentně nechápete.
Vaše tvrzení že končíte tuto diskuzi je znakem toho že vy sám jste si vědom svého hulvátství. a nejste schopen vysvětlit svůj postoj. Možná by se ledacos dalo pochopit kdyby jste používal správný slovosled a interpunkci, alespon v míře nezbytně nutné.
doplněno 10.04.09 13:52:
omlouvam se ne zevnitr ale z venku zatepleni
Konec citace.
Pro uživatele ladislavtikal

hodnocení

0x

pánové, o stavebnictví vím jen tolik, že jsem včera udělal 4 metry obrubníků a ještě stále drží :) takže Vás opravdu nerozsoudím.

Váš vleklý spor nechápu. Pokud jste se shodli, že každý máte jiný názor, proč jste to tím neuzavřeli? Není důvod vnucovat svou myšlenku do úmoru. Pokus uvést druhého na správnou cestu je určitě správný, ale ne za každou cenu.

Navrhuji na vše zapomenout a jít dál, což?

technikjirik*
hodnocení

Nejde ani o pravdu. Nemůžu panu Tikalovi vnucovat svoji pravdu (ani mi o to nejde a nikdy nešlo) protože on se k tématu ani nevyjádřil, jen přišel spochybnit to co píšu a ještě mě uráží. Jaký to má význam pro onu diskuzi? O co mi jde? O nic jen ukazuju jaký je to hulvát který ani neví co čte a co píše...

nikilauda
hodnocení

0x

chlapaci ja vas rozoudim cetl sem to o tom kominu je fakt ze to tam pan technik popsal na pul a ze neumi priznat pravdu ze se to dela i z neceho jineho koukal sem i na schidl stranky ale zase hned nadavat to nebylo zas asi dobre ale pane technikjiri pochopil sem to dobre ze asi fakt musite uznat sam ze kdyz nekdo nekomu radi ma psat o vsem co to obsahuje nebo obnasi načrt ktery ste nakreslil je neuplny i pro me ale uz jsem se ptal i nameho jak zateplit komin a muze tam byt oboji izolace nevim jak vy nebo nekdo jiny ja davam ladislavutikalovi bod ma pravdu a vykani neni mnozne cislo to si jeste take pamatuji ze skoly chlapy radsi to zabalte a neduste se zbytecne je t tezky kdyz se sejdou dva kohouti na jednom smetisti od hadani tady ale nejsme

technikjirik*
hodnocení

pane nikilauda má te úplně stejnou gramatiku jako jako ladislavtikal. Je to náhoda?

výtka
Upozornění od sys maverick 13. 04. 2009 20:48:12

Tady musim souhlasit. Náhoda to nebude ;)

KLUCI, OD SEBE!

technikjirik*
hodnocení

Paní nebo slečno inzinyrko ono je to trošku složitější... Když mne někdo kritizuje a podloží to argumenty, pak bych odpustil i to sprosté slovo. Ale tady někdo přijde, spochybnuje, uráží ... víte už jsem trošku vyrostl z toho postoje kdy mám nastavit ráně i druhou tvář... byl jsem nařčen a to nedůstojně a lživě. Tohle nemůžu nechat bez odezvy. Omluvy se od hulváta nedočkám a tak tedy veřejně poukážu na to jaký ten člověk je a jak se projevuje. To jediná satisfakce které se mi může dostat. Zviditelnuji pokřivený charakter pana Tikala a dělám to slušně a kultivovaně a na jeho vlastní popud veřejně protože neveřejně to vyslověně odmítl. Jsem zkrátka slušný.. dá se to samé konstatovat o panu Tikalovi? Mám ustoupit od rozepře hulvátovi? Neustoupím. To bychom to nikam nedotáhli v tý naší zemičce maličký, kdybychom pořád ustupovali malosti a tuposti... tak jak jsme to dělali od roku 1948..

Nicméně se klaním Vaší ženskosti a mírumilovnosti, která Vám velí nezůstat v pozadí a vytvářet kolem sebe harmonické prostředí. Právě pro tyto vlastnosti bych pro Vás ustoupil od malicherného sporu, ale toto malicherné není.:)

hodnocení

0x

Vážení pánové (a samopzřejmě dály, pokud to čtou). Já se přikláním k Jiříkovi,. Nejenom tato rada, ale ji jiné jsou z pohledu stavařiny =1*

technikjirik*
hodnocení

Děkuji Vám za podporu pane Milane od Vás je to pro mne pocta..

lidka*

Dobrý večer! Nemohu posoudit, kdo má pravdu, ale co mohu k tomu říct, že se mi to vůbec nelíbí. Vykašlete se prosím na to. Nestojí to za to. Věřím, že kdyby majitel komína jenom tušil, co způsobí, nechal by komín raději spadnout. A tak opravdu nepokračujte v této rozepři, nemá to cenu. Moudřejší ustoupí a nebude to dál řešit! Děkuji a přeji všem i oběma oponentům dobrou noc! Lidka

technikjirik*
hodnocení

Paní lidka, to co píšete je moudré, ale kdykoliv moudřejší ustoupí je blbec na koni a to jsme tu už měli. Blbce nevyhledávat, ale rozhodně jim neustupovat. Když chce být někdo "nemoudrý" proč je to moudrý, který to zaplatí?

lidka*

Jiřiku, já jsem měla souseda - do nebe volající blba. Přesně jak říkáte, ustupovala jsem a on byl na koni. Byl to veliký důvod k tomu, že jsem se rozhodla barák, kde jsem bydlela víc než 40 let, prodat a odstěhovat se. Já jsem na tom vydělala, protože mám pohodu, kterou si myslím, že si i zasloužím. A to stojí za všechny prachy. Takže ustoupit není vždy prohra, pro mě to bylo nejlepší řešení, jaké jsem si mohla přát (i když jsem z toho přestěhování trochu strach měla). A aby se potvrdilo, že něco špatného je i pro něco dobrého - baráček se neprodal - bydlí tam vnučka a milého souseda může trefit, protože na něj kašlou. A to já v mém věku nedokázala - já bych snad brzy klesla na jeho úroveň. Bytostně nesnáším hádky, ale normální komunikaci - to beru.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

ano neporadil sem protoe kdyz ctu to co ste napsal tak sem byl bez nalady neco poradit a kdybych poradil tak stejne napisete ze to muze by i jinak jako v jynyci diskuzich nevim co mate z gramatikou a nevim na co narazite jako ze bych byl nekdo a psal si pro sebe? no tak jestli tohle si myslite to ste chudak priznejte pravdu jednalo se o komin napred se jedna o komin a pak o kondenzat jiny kondenzat je v prulezovem komine a jiny v schiedlu nebo ne? ale ano hulvat nejsem a jestli si myslite ze si davam reklamu tak ne ted ste mi ji udelal vy tim ze ste mi sem dal nase stranky a to uz nevite jak na me ze sem tahate pravidla ja sem si toho vedom ze sem to porusil a uz to tam davat nebudu ale muzu je sem dat diky tomu ze kdyz bude chit nekdo poradit tak tam ma kontakt na me a vi co delame a to zakazany neni kouknete co je napsano pod tim co je povolene nejde o reklamu ale jen o doporuceni ze to delame a muzeme poradit a to je maloučko rozdil ustoupil ste od mnozneho cisla to je vas dobry krok ze ste si uvedomil ze vy je vykani a ne mnozny cislo a o cem se prem? jen o pitomem kominu ze nekdo napsal ze je z bilych cihel a ja vam odepsal ze to muze byt prulezovej komin nebo i schiedel o tom je to a vy ste me napadl ze ze se jedna o klasicky komin ze schidel nema ako hlavu cihly pisu ponekolikate ma a ma i lehceny porobeton o tom to bylo a pak se muzem bavit o kondenzatu nebo o vyvlozkovani atd.. o nicem jinem to nebylo jen priznejte to ze ste hold nevidet nic jineho nad strechou schiedlu za to vam hlavu nkdo neutrhne no ze ste neco nevidel a ne ze budete tvrdit ze to neni tak a jeste to ze sem vas oslovil buranskym zpusobem bylo jen to ze pisete neco ze jste nevidel za to ja nemuzu proste a hlavne me tady mi nepiste jako ze neradim a tak nemuzete mit porad pravdu nemate na to preci patent ne? timto ukoncuji dizkusi i kdy za vama stoji pan Milan je mi to jedno i kdyby za vama byla armada slo jen o to ze nad strechou muze byt na schiedlu i cihla a nejen stavebnice ale dejte si ruku na srdce a uvedomte si ze to nebyla ani plnohodnotna odpoved neni tam sirka jakou tam ma dat neni cim to ma prilepit neni tam ani co na to ma dat jestli lepidlo prichytit talirovema hmozdinkama atd neco tam chybelo tak pro me to bylo napsane napul kdyz radim nekomu a mam praxi tak to snad napisu cele a ne jen cast je to pravda nebo ne? timto uzaviram dizkusi a myslete si co chcete je mi to jedno jen mi mrzi to ze muze radit kde kdo kdo ma diru do zadku a nevi o tom skoro nic a ted nenapadam vas aby jste vedel ale mozna nekteri se najdou ze nevo o tom nic a melou o tom mejte se a poradne si prectete si to cele a jestli me chcete davat do hromady s nejakym nikilauda nebo jak to tam bylo tak to uz ste chudak a nevite co na me mit a i pan sys maverick to ste uz jen chudaci pro me no jo no sem zvedavej koho jeste na me poslete uz se docela tesim kdyz me tak hezky davate z nekym jinym dohromady to je od vas hezky ale je mi putna kdo je kdo a nebudu takovej blb kdyz se hadam s vama abych se hadal pod nekym jinym ne? ja si za stojim co jsem napsal jde jen o vse priznani i kdyz na to nemate patent jak ste psal takze to radeji ukoncim a uvedomte si laskave urazet nekoho za to ze se vydava udajne za nekoho jinyho me docela nasr... uvedomte si jen ze to nemam zapotrebi se vydavat ze nekoho jineho a kdyz sem se podival do dizkusi tak uz nikilouda nebo jak se jmenuje psal a ptal se a neco to ja se aspon prihlasim na to mam jeste to se nebojte pane techniku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]