Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak vstávejte pánové a hurá na to!

Od: lidka* odpovědí: 11 změna:

Dneska máte hodně práce! Ať Vaše babičky, maminky, sestřičky, manželky, přítelkyně, švagrové, sousedky a celé ženské pokolení Vám neuschne!*tanec**ua**hej*Ale jenom jemně, nemusíme mít na pozadí jelita. :D Pro dnešek máte na Poradně omluvenku, ale zítra na Vás budete zase čekat hodně lidiček, co neví, jak z toho ven a co s tím!*klik* Tak ještě jednou krásný jarní den! *slunce*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nu liduš, leda že bych tu kolegyně sešlehal datakabelem :D

lidka*
hodnocení

Tak dobře, kolegyně to fyzické vymrskání jistě odpustí. Ale na ty ve Vaší blízkosti nezapomeňte, byly by smutné! *plac*I když u toho ječí*ua*a pokud síly stačí - tak zdrhají! :D

Tak to maj smůlu páč tu jsem do večera :) Jdu zkusit klegyňku vytáhnout na oběd *pusa**frajer*

hodnocení

0x

Vidím, že jste se Liduško vyspala do růžového optimismu. Ať vám to vydrží a nalévejte optimismus ostatním jak to umíte. Příjemné velikonoce.*slunce*

lidka*
hodnocení

Díky, díky! Koledníci přišli a i jarní pozdravy z blízka i z dáli, co si člověk může přát víc. *vtip* S optimismem a srandou jde všechno líp, tak proč se mračit a hádat *stop*? Půjčím si slova Pepíčka Klímy a trochu si je upravím - po šedesátce si žiji příjemný bonus *tanec*! No a kdo zítra musí do práce, ať se mu daří! *placni*

Bonus vám patří, podle elánu do života, ve kterém jste určitě nelenila. Mě do šedesátky kapku chybí, ale díky životnímu fofru nemám čas přemýšlet o nějakých časových dimenzích. Jak říká moje paní, jseš stejně krásně blbej jako když ti bylo... no a zítra jdu do práce. Užijte si velikonoce

stafan*
hodnocení

0x

No jo. Tady se ,,liduškuje", a nám co jsme řádně plnili chlapské povinnosti dnešního *pivo*se teď ,,plantají" nohy a tvrdne jazyk. Přejí všem krásný zbytek svátečního dne a ,,vzhůru do bezvědomí".*uf*

lidka*
hodnocení

Ale my uznáváme, že i ta "obětavost" k Velikonocům patří a věřím, že to kolikrát bývá kruté. ;) A ještě někdy dostanete doma "dršťkovou" a vzpomínáte, kdy jste vlastně nechali děcka *modla* To už je potom horší, ale vždy to nakonec bylo s dobrým koncem. No a Miloš nám dokonce i tu pomlázku alespoň ukázal. Tak si běžte odpočinout - jak jsem psala - dnes to máte omluvené! *tuc*

doplněno 13.04.09 13:47:

Jejda, teda pokud bude admin souhlasit :), aby Vám nenapařil neomluvené hodiny!*dril*

mil®

ta pomlázka byla hned po upletení, tejdě je samá pentle jako já *ee*

mil®
hodnocení

0x

Vážení rádkyně kolegyně. Právě jsem dorazil z koledy, no které jsem nestihl, tak snad příště. Hezké svátky jara fšem*ua*

Tak vstávejte pánové  a hurá na to!

jabraka*
hodnocení

0x

Já tedy mám práce nad hlavu.Té mé chlapské populaci musím nejprve uplést pomlázku.Jak se plete?Tady je obrázek:

Pletu ze SVÍDY ,červené proutky jsou mnohem pružnější,stejnoměrnější a měkčí než vrbové.

A pak se jde na ženské pokolení,těch mám také hodně.

A Lidušce přeju,aby na ni byli chlapi jemní a ohleduplní.A nejen jí,ale i ostatním poradkyním.

Tak vstávejte pánové  a hurá na to! #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]