Nejste přihlášen/a.
Dneska máte hodně práce! Ať Vaše babičky, maminky, sestřičky, manželky, přítelkyně, švagrové, sousedky a celé ženské pokolení Vám neuschne!Ale jenom jemně, nemusíme mít na pozadí jelita. :D Pro dnešek máte na Poradně omluvenku, ale zítra na Vás budete zase čekat hodně lidiček, co neví, jak z toho ven a co s tím!
Tak ještě jednou krásný jarní den!
Vidím, že jste se Liduško vyspala do růžového optimismu. Ať vám to vydrží a nalévejte optimismus ostatním jak to umíte. Příjemné velikonoce.
Díky, díky! Koledníci přišli a i jarní pozdravy z blízka i z dáli, co si člověk může přát víc. S optimismem a srandou jde všechno líp, tak proč se mračit a hádat
? Půjčím si slova Pepíčka Klímy a trochu si je upravím - po šedesátce si žiji příjemný bonus
! No a kdo zítra musí do práce, ať se mu daří!
No jo. Tady se ,,liduškuje", a nám co jsme řádně plnili chlapské povinnosti dnešního se teď ,,plantají" nohy a tvrdne jazyk. Přejí všem krásný zbytek svátečního dne a ,,vzhůru do bezvědomí".
Ale my uznáváme, že i ta "obětavost" k Velikonocům patří a věřím, že to kolikrát bývá kruté. A ještě někdy dostanete doma "dršťkovou" a vzpomínáte, kdy jste vlastně nechali děcka
To už je potom horší, ale vždy to nakonec bylo s dobrým koncem. No a Miloš nám dokonce i tu pomlázku alespoň ukázal. Tak si běžte odpočinout - jak jsem psala - dnes to máte omluvené!
Jejda, teda pokud bude admin souhlasit , aby Vám nenapařil neomluvené hodiny!
Vážení rádkyně kolegyně. Právě jsem dorazil z koledy, no které jsem nestihl, tak snad příště. Hezké svátky jara fšem
Já tedy mám práce nad hlavu.Té mé chlapské populaci musím nejprve uplést pomlázku.Jak se plete?Tady je obrázek:
Pletu ze SVÍDY ,červené proutky jsou mnohem pružnější,stejnoměrnější a měkčí než vrbové.
A pak se jde na ženské pokolení,těch mám také hodně.
A Lidušce přeju,aby na ni byli chlapi jemní a ohleduplní.A nejen jí,ale i ostatním poradkyním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.