Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání hezkých Velikonoc

Od: sondaw* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny a chci vám jen všem popřát krásné a pohodové prožití velikonočních svátků, pokud možno bez havárií vašich miláčků_počítačů

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můj miláček počítač se probral po třech dnech z komatu a jede. Nevím co mu je. Nešel 3 dny vůbec rozjet. Pouze problikl a nic. Dnes ráno jsem ho zkusil a rozjel se okamžitě. Nevím co s nímje. JINAK VESELÉ A SLUNEČNÉ VELIKONOCE.

hodnocení

0x

Taky se připojuji.

Codeta: sázim zdroj :)

Taky bych řek, děkuju za názor a sázku beru. Vsadím lahev mojí snad dobré slivovice. Já říkám taky zdroj, pokud to bude zdroj, lahev je vaše. Třeba bude mít někdo jiný názor. Hezké velikonoce

lidka*

Tak to mě mrzí, že jsem počítačový analfabet. *bum*Ale co, hlavně že jsou krásné sluníčkové Velikonoce. *slunce*A ty jsou tentokrát pro všechy!*vtip*

Paní Lidko, rád čtu vaše fundované odpovědi psané životem. Jsme asi tak věkem stejně a někteří mladší tazatelé se ptají ne věci, které jsme už zapoměli. Také se rád dělím o to co vím. Ta slivovice je dobrá, nebo raději meruňkovice? Jsem z jihu moravy a tady je těchto dobrot vcelku dost. Pěkné velikonoce.*placni*

Jiný názor je třeba deska, ale zdroj je velká šance :D

Výhru vem na sraz poraďte ;)

maxwell*

Taky se připojuji k přání hezkých velikonoc. Jinak Zdroj by to mohl být, a možná i bude. Já by jsem jako první věc vyměnil baterku na Motherboardu. Už jsem se setkal s tím že blbne BIOS a lump počítač pak nechce vůbec najet.*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]