Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a chci vám jen všem popřát krásné a pohodové prožití velikonočních svátků, pokud možno bez havárií vašich miláčků_počítačů
Taky bych řek, děkuju za názor a sázku beru. Vsadím lahev mojí snad dobré slivovice. Já říkám taky zdroj, pokud to bude zdroj, lahev je vaše. Třeba bude mít někdo jiný názor. Hezké velikonoce
Tak to mě mrzí, že jsem počítačový analfabet. Ale co, hlavně že jsou krásné sluníčkové Velikonoce.
A ty jsou tentokrát pro všechy!
Paní Lidko, rád čtu vaše fundované odpovědi psané životem. Jsme asi tak věkem stejně a někteří mladší tazatelé se ptají ne věci, které jsme už zapoměli. Také se rád dělím o to co vím. Ta slivovice je dobrá, nebo raději meruňkovice? Jsem z jihu moravy a tady je těchto dobrot vcelku dost. Pěkné velikonoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.