Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava odpovědi

Od: iz* odpovědí: 4 změna:

Moc často své odpovědi neopravuji (chybu většinou nevidím hned), ale pokud jsem opravovala dříve, "hodil" mne systém po opravě zpět do otázky. Včera a dneska musím kliknout na odkaz, abych se vrátila zpět. Jde o změnu zde v systému, nebo jsem si něco "pokazila" v nastavení prohlížeče?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, potvrzuji, že to mám v PC stejně jako Vy - tedy, po opravě následuje odkaz. Zdravím!

P.S. Bude to změna v systému.

iz*
17.12.14 22:39
hodnocení

Děkuju.

hodnocení

0x

chvilku to trvá, ale nakonec se do otázky přepne, jakoby probíhala nějaká kontrola

troja*
hodnocení

0x

I já se omlouvám, za založení nového vánočního přání a prosím dle možnosti mé vánoční přání připojit mezi ostatní.

Děkuji a ještě jednou hezké vánoce všem přeje Trója ze Tróje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]