Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylosování 5. soutěže!

Od: admin® odpovědí: 13 změna:

Tak Apríl už skončil a můžeme zase popojet. Výsledek by neměl příliš překvapit, čiště statisticky, i když mě a určitě i výherce překvapí hodně. Aneb až se ucho utrhne. Nejvíce mě pobavilo, že vyhrála odpověď z 1. 2. - což je o fous.

Nu, co dodat: "Gratulace! a vybírej důkladně!":)

[1.] spider | 01.02.09 19:39 | jak správně publikovat
Co třeba zkusit kontaktovat nějakou televizi či noviny. Zájem by to vzbudit mohlo...
poradte.cz/...

[2.] troja | 23.02.09 20:58 | jak vylepšit grafickou kartu
jak je to s tou ramkou - nahoře píšeš něco jako 192 a níže - 256MB DDR400 GoodRAM box - co tam tedy...
poradte.cz/...

[3.] milancukrar | 08.03.09 11:14 | často vzduch v radiátorech - proč?
Jardo, když může vzduch nasát, tak musí i ukapávat voda?!?!?!?!?!?...
poradte.cz/...

[4.] martina30 | 29.03.09 11:28 | Jak dodatečně změnit schval.stavb.projekt
Já jsem měla ,také uřčité změny v projektu,ale bylo mi řečeno,že to stačí před kolaudací uvést,ale je...
poradte.cz/...

[5.] sondaw | 05.03.09 10:42 | otevírání příloh
Zip je komprimovaný formát, v jakém programu soubor rozbaluješ?...
poradte.cz/...

[6.] miro | 21.03.09 20:51 | benzinové čerpadlo 1203 vs vracečka
Není potřeba žádné opatření k odtoku benzinu z karburátoru zpět do nádrže. To se používá u motorů se...
poradte.cz/...

[7.] inzinyrka | 12.03.09 16:49 | problémy ve škole
Nepřichází v úvahu domácí vyučování? Spousta rodíčů učí děti doma sama a pro Vaše výjimečné dítě by...
poradte.cz/...

[8.] strejc | 02.03.09 11:13 | Pomáhá pasta zničit opar?
Nemůže, jen chladí. Zaskočte do lékárny pro Vectavir, ten opar nezničí, ale brzy zahojí.doplněno 02.03.09...
poradte.cz/...

[9.] kubinec | 17.02.09 21:03 | HDD - jak zjistit jeho stav?
z čeho jste to vyčetl? to jste poznal podle toho obrázku? také by mě to zajímalo...
poradte.cz/...

[10.] spider | 21.03.09 17:09 | Okno při vložení usb, karty nebo jiného média
Co toto: support.microsoft.com/... wwww.cdr.cz/...
poradte.cz/...

[11.] stevo5 | 05.03.09 17:05 | jak udělat hudebni CD s věnovanim
Bola by aj iná možnosť - V niektorom programe na záznam zvuku si nahovor svoje venovanie, ulož to do...
poradte.cz/...

[12.] luziferr | 24.03.09 18:34 | nejede hra
Nevím, je to zajímav hláška, může to být grafikou nepodporou barevného rozhraní, každopádně zkuste hru...
poradte.cz/...

[13.] tesyk | 18.03.09 18:41 | Jakou navigaci do auta?
Já jsem před čtyřmi lety začínal s Navigonem pro PDA, pak jsem zkoušel TomToma, Mio a nakonec jsem zkončil...
poradte.cz/...

[14.] hangar | 25.03.09 23:50 | Myslíte že je notebook dobrý?
Ahoj, doporučím ti spíše netbook než notebook a to hlavně z důvodu již výše zmíněných oběma chlapíky...
poradte.cz/...

[15.] salen | 18.03.09 21:23 | kdy zjistím výsledky přijímaček
Po odevzdání přihlášky na tu školu dostanete od školy dopis, ve kterém vám sdělí, zda se budou konat...
poradte.cz/...

[16.] vojtahavel | 07.03.09 21:31 | Internet od Vodafone do mobilu - problém
Vodafone nemá na tolik uživatelů internetu nejspíš kapacity. Nebylo na to připraveno. Navíc použitá...
poradte.cz/...

[17.] xsisi | 06.02.09 23:12 | jak se seznámit přes internet
Spíš si myslím, že bys jí měl napsat něco ve stylu: ahojky, chceš se seznámit? nebo pokecat? Informace...
poradte.cz/...

[18.] paja | 10.02.09 22:13 | Kde koupit masožravku
Třeba tady rostlinky.cz/... pěstování v bytových podmínkách...
poradte.cz/...

[19.] lidka | 01.02.09 13:50 | narok na byt po rozvodu
Jde ale o to, zda na KN nebylo vlastnictví zapsáno až po úhradě všech předepsaných splátek a zda nebyl...
poradte.cz/...

[20.] mobilman | 27.03.09 12:16 | zkušenosti s automat převodovkou
Berte v potaz,že automaty spotřebují více paliva v průměru kolem 7-10% více než manuál...A druhá věc...
poradte.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Gratuluji! *placni* I když ten "pavouček" mě děsí i na obrazovcce. *ee*

hodnocení

podobného jsem měl doma, rozpětí nožiček asi 20cm a utekl mi večer, to teprva bylo super. Naši o něm nevěděli a já se bál v pokoji spát :)

hodnocení

0x

Tedy nebýt už druhého, tak bych tomu včera opravdu nevěřil. Moc často nevyhrávám, vlastně vůbec, takže mi tato výhra udělala obrovskou radost. *ua*

Nu což, jdu na XZONE vybrat si výhru. Díky a hodně štěstí všem v dalších kolech losování.

Přeji ti tvou radost! *palec* A když to doposud nevycházelo, přeji ti ji ještě víc! *palec*

... ačkoliv pavouk, jako nositel štěstí (někdy i peněz)... že by kovářova kobyla...?

mil®
hodnocení

0x

Gratulace. Kdo si hraje nezlobí *pivo*

hodnocení

0x

Jeeeee, Spider teď nebude stíhat na net...tady bude klid :D

Gratuluji *placni*

technikjirik*
hodnocení

0x

At ti to přinese pohodu ...gratuluju

hodnocení

0x

spidere, gratuluji a přeji Vám hodně km s Ferrarim! Ať na všech semaforech svítí zelená!

hodnocení

0x

Přidávám se ke gratulantům *ua*a doufám, že se tady pochlubíte, co jste si vybral.

hodnocení

0x

Bylo to velmi těžké rozhodování. Po důkladné úvaze, výkladů karet a věštění z run jsem zvolil hru The Elder Scrolls IV: Oblivion

xzone.cz/...

Myslím, že to bude zábava na opravdu dlouhou dobu *tanec*

hodnocení

včera odesláno, tak ji asi dostaneš až po Velikonocích... ale co: Hezké Velikonoce! :)

dotaz*
hodnocení

0x

gratuluji výherci štěstí, je štěstí*smich*

lm®

Také se připojuji s gratulací výherci.Hodně zábavy s výhrou.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]