Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se asi jsem líný číst pravidla.
Můžete mi prosím stručně ale polopaticky(pro starší ročník) vysvětlit - když bych chtěl komunikovat s nějakým rádcem vnitřní poštou jak to udělat?
Děkuji.
Krok první: zaregistrujte se. Pak už po kliknutí na vnitřní pošta je to jednoduché, bude vás to navigovat samo. A až se zaregistrujete, nezapomeńte se příště přihlásit, nejste-li. Vítejte
Při otevření této otáky se jméno tazatele ukázalo, jako neregistrovaného. Proto jsem odpovídala takto. Ale využiju toho a Tomašovi napíšu. Tome,, koukněte na rubriku Vnitřní pošta! Bliká? Tak máte dopis, otevřete!
jako v mailu. Kliknout na VNITŘNÍ POŠTA, nahoře je NOVÝ VZKAZ a je potřeba znát přesné jméno komu píšete bez toho kolečka na konci. Stačí napsat např 2 písmenka a našeptávač zobrazí jména, které asi myslíte. Pokud se do nějakého trefí klikněte na něj a doplní se samo.
Předmět a text...
Rádcové vy jste dobří, ten človíček to chce krok za krokem, ještě že tu počítačoví odborníci pochopili, že jsem stará a blbá (nebo jenom blbá?) a píší mi klikni se, klikni tam...když se na něco ptám. Tome, máte vnitřní poštu-kliknu na vnitřní poštu-otevře se, kliknu na vzkaz co mi přišel -otevře se.
doplněno 13.11.14 10:57:Do kolonky komu napíšete komu-tedy Praivo a máte tu již napsané, že stačí napsat pr a našeptávač už dává nabídky, dejte pozor je Martina, Maartina, Martinnaaa a podobně.
No mě vnitřní pošta došla od Vás obou , děkuji .
Jen teď nevím co do kolonky KOMU - pro praivo ,
aha tak už to snad chápu , děkuji všem.
Jo klepnout první písmenko atd. to je to co jsem netušil , no člověk se musí učit do konce života (kór když je blbej).Díky.
doplněno 13.11.14 11:03:Dal bych zelené puntíky ale zatím to jaksi nejde.
Tomasi, přece jen si počtěte v pravidlech, jinak se totiž nedozvíte, že v rubrice VZKAZY... a VOLNÁ... nelze bodovat. Tak ať se vám mezi námi líbí .
Né jen jsem si po jeho radě někomu jinému objednal tel. tak se jej chci zeptat zda ho vlastní a případně poradí kdybych si v něčem nevěděl rady.Toť vše , stačí toto vysvětlení?
Mějte se fajn.
není důvod vysvětlovat, spousta lidí si tu píše ve vnitřní poště a mimo jiné i určitě radí ve specifických otázkách v soukromí
Jasně , ale když se někdo konkrétně mne zeptá tak se snažím odpovědět jak je slušnost , a nespustím hned co je komu do toho atd. , jak to tu někdy pozoruji. Zdar.
Vlastním Nokii 808 PureView. Jestli máš na mysli to ZOPO, to jsem si chtěl koupit, ale nakonec jsem skončil u toho, co mám. Máš-li nějaký dotaz, ZP980 má @stirecek.
To vím taky, ale naučit se používat VP mu neuškodí.
A vůbec, mně už psát ani nemusí, odpověď má o kousek výše.
Ahoj , děkuji tel. přijde až v úterý , tak jsem to odložil , poštu bych po radách zvládnul , ostatně před nějakými roky jsem si vnitřní poštou psal s Ahasverem 4 , asi jak stárnu tak blbnu.
Takže díky Všem , v případě že si nebudu s tel. vědět rady tak se obrátím s dovolením na štírečka .Zdarec.
Ještě jeden postřeh , také mne občas zlobí když někdo dostane rady a potom už nenapíše jak to dopadlo.
Mějte se hezky - tomas11.
to je asi problém na všech poradnách, že už se kolikrát nedovíme jak to dopadlo
Pokud to bude obecný dotaz je lepší položit ho všem. Ne že by @stirecek sám nevěděl, ale může to pomoci i jiným, kteří budou mít stejnou otázku, stirecka neznají a odpověď jim pak najde Google u nás
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.