Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vnitřní poštu?

Od: tomas11* odpovědí: 18 změna:

Omlouvám se asi jsem líný číst pravidla.

Můžete mi prosím stručně ale polopaticky(pro starší ročník) vysvětlit - když bych chtěl komunikovat s nějakým rádcem vnitřní poštou jak to udělat?

Děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Krok první: zaregistrujte se. Pak už po kliknutí na vnitřní pošta je to jednoduché, bude vás to navigovat samo. A až se zaregistrujete, nezapomeńte se příště přihlásit, nejste-li. ;) Vítejte

doplněno 13.11.14 10:48:

Při otevření této otáky se jméno tazatele ukázalo, jako neregistrovaného. Proto jsem odpovídala takto. Ale využiju toho a Tomašovi napíšu. Tome,, koukněte na rubriku Vnitřní pošta! Bliká? Tak máte dopis, otevřete!

hodnocení

0x

jako v mailu. Kliknout na VNITŘNÍ POŠTA, nahoře je NOVÝ VZKAZ a je potřeba znát přesné jméno komu píšete bez toho kolečka na konci. Stačí napsat např 2 písmenka a našeptávač zobrazí jména, které asi myslíte. Pokud se do nějakého trefí klikněte na něj a doplní se samo.

Předmět a text...

lidus*

Rádcové vy jste dobří, ten človíček to chce krok za krokem, ještě že tu počítačoví odborníci pochopili, že jsem stará a blbá (nebo jenom blbá?) a píší mi klikni se, klikni tam...když se na něco ptám. Tome, máte vnitřní poštu-kliknu na vnitřní poštu-otevře se, kliknu na vzkaz co mi přišel -otevře se.

doplněno 13.11.14 10:57:

Do kolonky komu napíšete komu-tedy Praivo a máte tu již napsané, že stačí napsat pr a našeptávač už dává nabídky, dejte pozor je Martina, Maartina, Martinnaaa a podobně.

tomas11*
hodnocení

No jo přihlášený jsem ale jak zíkat nebo napsat adresu , na poradce PRAIVO , nedělám žádné tajemství.Dík.

Co do kolonky komu?

tomas11*
hodnocení

No mě vnitřní pošta došla od Vás obou , děkuji .

Jen teď nevím co do kolonky KOMU - pro praivo ,

aha tak už to snad chápu , děkuji všem.

Jo klepnout první písmenko atd. to je to co jsem netušil , no člověk se musí učit do konce života (kór když je blbej).Díky.

doplněno 13.11.14 11:03:

Dal bych zelené puntíky ale zatím to jaksi nejde.

lidus*

Tomasi, přece jen si počtěte v pravidlech, jinak se totiž nedozvíte, že v rubrice VZKAZY... a VOLNÁ... nelze bodovat. Tak ať se vám mezi námi líbí *slunce*.

tomas11*
hodnocení

Děkuji, jsem tu registrovám asi 3,5 roku , poměrně často tu jsem , přes zimu času dost , ale poradit se snažím jenom když tomu rozumím nebo jsem o tom aspoň přesvědčen , splést se může člověk kdykoli.Tak pravidla možná přečtu ale nerad.

Zdar a díky.

zwiki*
hodnocení

0x

A ty dotazy se píší jen pro praivo?*sok*

tomas11*
hodnocení

Né jen jsem si po jeho radě někomu jinému objednal tel. tak se jej chci zeptat zda ho vlastní a případně poradí kdybych si v něčem nevěděl rady.Toť vše , stačí toto vysvětlení?

Mějte se fajn.

není důvod vysvětlovat, spousta lidí si tu píše ve vnitřní poště a mimo jiné i určitě radí ve specifických otázkách v soukromí *palec*

tomas11*
hodnocení

Jasně , ale když se někdo konkrétně mne zeptá tak se snažím odpovědět jak je slušnost , a nespustím hned co je komu do toho atd. , jak to tu někdy pozoruji. Zdar.

praivo*

Vlastním Nokii 808 PureView. Jestli máš na mysli to ZOPO, to jsem si chtěl koupit, ale nakonec jsem skončil u toho, co mám. Máš-li nějaký dotaz, ZP980 má @stirecek.

praivo*
hodnocení

0x

Vypadá to, že se to tazateli nepovedlo, zatím mi nic nepřišlo.

iz*

Praivo, kdybyste mu napsal Vy, stačilo by tazateli už jen kliknout na "Odpovědět" ...

praivo*

To vím taky, ale naučit se používat VP mu neuškodí.

doplněno 16.11.14 01:02:

A vůbec, mně už psát ani nemusí, odpověď má o kousek výše.

tomas11*
hodnocení

Ahoj , děkuji tel. přijde až v úterý , tak jsem to odložil , poštu bych po radách zvládnul , ostatně před nějakými roky jsem si vnitřní poštou psal s Ahasverem 4 , asi jak stárnu tak blbnu.

Takže díky Všem , v případě že si nebudu s tel. vědět rady tak se obrátím s dovolením na štírečka .Zdarec.

Ještě jeden postřeh , také mne občas zlobí když někdo dostane rady a potom už nenapíše jak to dopadlo.

Mějte se hezky - tomas11.

to je asi problém na všech poradnách, že už se kolikrát nedovíme jak to dopadlo :(

Pokud to bude obecný dotaz je lepší položit ho všem. Ne že by @stirecek sám nevěděl, ale může to pomoci i jiným, kteří budou mít stejnou otázku, stirecka neznají a odpověď jim pak najde Google u nás :)

tomas11*
hodnocení

Ano souhlas , jen nevím zda těch otázek nebude z mé strany na psaní mnoho , podle mne by pak delší rada a pro mne snažší byla třeba po skype.

Asi tak - Zdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]