Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylosování 5. soutěže... Apríl :)

Od: admin® odpovědí: 26 změna:

A je to tu zase. Mrknul jsem na stránku souteží a nic. Nebyl jsem přihlášený. Hned po přihlášení se ukázaly výsledky. A protože by mi nikdo na Apríla nevěřil, bude uveřejnění výsledků až zítra!

Jo, a příště hrajeme o Ferrari :)

Vylosování 5. soutěže... Apríl :)

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Admine, já nechci Ferrari, já chci pořádný teréňák do hor. Určitě to bude lacinější. *vtip* A když jinak nedáš, tak se holt přidám k většině. Krásný, konečně jarní aprílový den pro všechny "rádce" i příznivce poradny! *slunce*

mil®
hodnocení

0x

Ale jo, já Ferrari beru. Teréňák bude na zimu.

hodnocení

0x

auto si vezme někdo potřebnější, mě stačí jen pohoda a zdraví!

martina30*

Tak tak milane souhlasím za měsíc jdu už po 3 pod kudlu mrcha koleno to nevydrželo *smich*,ale to autí by mohlo být lepší teréní + k tomu nějakej chlap svobodnej*smich*

Martinko, přeji ostrou kudlu, dobré lečení a chlapa co něco zná! Takovéto auto musí stát na semaforu jako moje škodovka za 4 000Kč. A nikdo mi jí neukradne. Takže auto opravdu dejte někomu potřebnějšímu.

lidka*

Martino, chvilku to bez Tebe vydržíme, co se dá dělat. Hlavně ať Tě moc netrápí a dopředu Ti přeji brzké uzdravení! Auťák slíbil Admin a chlapa si musíš sehnat sama. Ale s novým kolenem to bude brnkačka, že! *vtip*

martina30*

Liduško no právě ta operace je rychlovka*smich*Ráno tam dojedu a za 2 hodinky jsem doma.To mě asi klepne infarkt,ale to budu imr vére na netu a budu házet infarktové odpovědi.Jé tak admine místo auto chlapa a to se bude odpovídat*smich*a spon tedy pro mě*nevi*

mil®

Máš recht.

doplněno 01.04.09 20:13:

To bylo pro Milana.

hodnocení

Lidi, neblázněte! Co já s autem, když ho nikdo nechce? *nevi* *smich*

vyměnit za řízkovou pochoutku!

dotaz*

Zkusím poradit (je to už nemoc z povolání tady na poradte.cz) - co takhle si dát ferrari na plochu? *palec*:)

Není nad to se na apríla zasmát...(S)mějte se

technikjirik*
hodnocení

0x

Vypadá hezky to autičko, ale na stavbách po kterej ted brázdím by mi nebylo k ničemu... ani pro manželku se mi to nehodí... by s tím lovila chlapy...pro syna je to moc červený... flaška dobré skotské by tam nebyla?

hodnocení

12 nebo 18Y? Obě by byly, pač mě to nechutná :-D Ale kdo mi zaručí, že výherce nebude chodit ještě na ZŠ? *nevi*

Ty máš něco proti učitelům na ZŠ? *smich*

technikjirik*

V nouzy i 12y dobrá, ale znáš to... foukej foukej větříčku přines jednu flaštičku, přines jednu nebo dvě, k pítí budou obě dvě.

A jestli chceš jistotu že se ta flaška nedostane nikomu ze zš tak mi je pošli express a já už se o ně fundovaně postarám...

martina30*
hodnocení

0x

*smich*Tedy Admine už jsme tu dost dlouho,ale úplata červeným autí nic moc.*dril*Tak já chci toho chlapa...

technikjirik*

Martino zadejte svoje parametry a parametry toho chlapa a pak se uvidí*cert*

martina30*

Zadávám parametry šikovnej hodnej pracovitej a nebát se psů věk od 30 a mít barák;)

technikjirik*

šikovnej to jo to by šlo... no kdo někdy něco nepokazil..že. Hodnej, říkáte... no ale jo proč ne? Sem tam facka přece nikoho nezabije... a strach ze psů? cha chá... ono to také může být naopak... jo a mít barák..jo tak jo teda..no já si to ještě rozmyslím...

martina30*
02.04.09 21:37

*palec*

Martino oznamuji, že jsem mimo. Se mnou určitě nikam nepočítejte, páč mám panickou hrůzu ze psů. Jak je vidím, podle velikosti psa se rovná rychlost mého omdlení.

hodnocení

za 2 měsíce budu mít vše splněno, ale tuším, že bych dostal doma nabančeno *smich*

hodnocení

0x

Hele tak sice mam raději jinou značku autí, ale že jsi to ty tak já si to na to ježdějí do práce vezmu :D

jabraka*
hodnocení

0x

Zkusím tu situaci zlehčit

trochu poezie všedního dne

Pro Legraci Adminovi.

Než na Apríla naletět ,

na nějaké parádní dárky,

spěchám si hned přivonět!

Vyškvařil jsem škvarky!

JABRAKA

lidka*

Taková poezie když se povede - cítím ty dozlatova vyškvařené a prosolené škvarky až u mne doma. Ať si zastánci zdravé výživy běsní, takhle naklíčené zrní nevoní! :P

mil®

Krása, už je vyidím a to opravdu. Ta moje je nedávno škvařila. Ať žijou brambory pasírovaný přes prase *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]