Nejste přihlášen/a.
A je to tu zase. Mrknul jsem na stránku souteží a nic. Nebyl jsem přihlášený. Hned po přihlášení se ukázaly výsledky. A protože by mi nikdo na Apríla nevěřil, bude uveřejnění výsledků až zítra!
Jo, a příště hrajeme o Ferrari
Tak tak milane souhlasím za měsíc jdu už po 3 pod kudlu mrcha koleno to nevydrželo ,ale to autí by mohlo být lepší teréní + k tomu nějakej chlap svobodnej
Martinko, přeji ostrou kudlu, dobré lečení a chlapa co něco zná! Takovéto auto musí stát na semaforu jako moje škodovka za 4 000Kč. A nikdo mi jí neukradne. Takže auto opravdu dejte někomu potřebnějšímu.
Martino, chvilku to bez Tebe vydržíme, co se dá dělat. Hlavně ať Tě moc netrápí a dopředu Ti přeji brzké uzdravení! Auťák slíbil Admin a chlapa si musíš sehnat sama. Ale s novým kolenem to bude brnkačka, že!
Vypadá hezky to autičko, ale na stavbách po kterej ted brázdím by mi nebylo k ničemu... ani pro manželku se mi to nehodí... by s tím lovila chlapy...pro syna je to moc červený... flaška dobré skotské by tam nebyla?
12 nebo 18Y? Obě by byly, pač mě to nechutná Ale kdo mi zaručí, že výherce nebude chodit ještě na ZŠ?
Tedy Admine už jsme tu dost dlouho,ale úplata červeným autí nic moc.
Tak já chci toho chlapa...
šikovnej to jo to by šlo... no kdo někdy něco nepokazil..že. Hodnej, říkáte... no ale jo proč ne? Sem tam facka přece nikoho nezabije... a strach ze psů? cha chá... ono to také může být naopak... jo a mít barák..jo tak jo teda..no já si to ještě rozmyslím...
Martino oznamuji, že jsem mimo. Se mnou určitě nikam nepočítejte, páč mám panickou hrůzu ze psů. Jak je vidím, podle velikosti psa se rovná rychlost mého omdlení.
Zkusím tu situaci zlehčit
trochu poezie všedního dne
Pro Legraci Adminovi.
Než na Apríla naletět ,
na nějaké parádní dárky,
spěchám si hned přivonět!
Vyškvařil jsem škvarky!
JABRAKA
Taková poezie když se povede - cítím ty dozlatova vyškvařené a prosolené škvarky až u mne doma. Ať si zastánci zdravé výživy běsní, takhle naklíčené zrní nevoní! :P
Krása, už je vyidím a to opravdu. Ta moje je nedávno škvařila. Ať žijou brambory pasírovaný přes prase
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.