Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodnosti registrovaných vs SYS

Od: babusa* odpovědí: 4 změna:

Naťukla jsem si v registraci hodnosti registrovaných,ale nenašla jsem co je to SyS,to tam není,i když u jmen registrovaných to vídám.Co to znamená SyS?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sice starší, ale asi postačí :)

poradte.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, SYS je "sysel" - vybraný jedinec se speciální důvěrou admina (ten je nejvýše) a má pověření starat se o dozor nad jedinci, kteří porušují pravidla zdejší poradny. Může trestat a být zlý, ale většinou jsou hodní - nesmíte si je rozlobit. Zdravím!

doplněno 19.10.14 11:38:

Nemáte zač.

babusa*
hodnocení

Díky za odpovědi,jsem o něco moudřejší,nevšimla jsem si,že před pár lety otázka zazněla,i když tu jsem taky už pár let,asi 6 či 7?Všem hezký den-posílám usměvavýho šmajlíka-nejdou mi vložit.

výtka
Upozornění od sys hejkal 19. 10. 2014 11:49:43
Zkuste si otevřít FAQ tam kromětmnoha zajímavostí píší:
Co je sys. ("sysel") a jaké jsou jeho pravomoci? Sys bylo odvozeno od slova systém a časem se z něj stalo označení "sysel". Jinými slovy je to moderátor, který má dbát na dodržování pravidel serveru. Má některé pravomoci: přesouvání, aktualizování a ukončení otázek, skrýt text příspěvku, umazat hodnocení, obrázek a posuzovat nahlášené příspěvky stejně jako moderovat příspěvky z nedůvěryhodných IP adres. Vše ostatní může jen administrátor (admin).
babusa*
hodnocení

Díky,už jsem si to pročetla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]