Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení z poradny

Od: humbucker* odpovědí: 23 změna:

Ahoj. Už se mi to zase stalo, že jsem přihlášený, napíšu něco příspěvku a po jeho odeslání to na mě vybafne, že nick Humbucker je registrovaný. A že jestli chci pokračovat, musím se odhlásit a znova přihlásit. Vypocený příspěvek samozřejmě není připojen a mizí v nenávratnu. A nemusím se odhlašovat, protože bývám už nějak odhlášený. Děje se to i někomu jinému?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Ano, děje. Neustále jsem odhlašovaná, takže se musím během dne několikrát přihlašovat. Dříve tomu tak nebývalo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já tento problém nemám a vše je OK. Zdravím!

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, tak mě se to ještě také nestalo *sok*

doplněno 24.09.14 23:28:

nemáte třeba poradnu otevřenou ve více oknech?

doplněno 02.10.14 12:48:

Tak už se mi to stává taky..

doplněno 02.10.14 13:00:

Já používám Firefox.. nedávno se aktualizoval, tak že by to mohlo být kvůli tomu? :)

tak ještě přidávejte z jakých prohlížečů... třeba na něco přijdeme. Mě drží spolehlivě :)

doplněno 02.10.14 13:14:

v rámci aktualizace přihlášení vydrží... spíše jestli je ta aktualizace povedená. Myslím, že je tu k tomu i nějaká otázka ohledně nefungujícího Centrum.cz. To bude to samé v bledě... (asi).

hodnocení

0x

U mě též nic. A to střídám 2 NTB, 2 providery a několik různých profilů. Jen účet mám jeden... Vše OK. Tedy zatím.

doplněno 02.10.14 12:59:

To @clayman: Já jedu ve Firefoxu, ale je mi jasný, že účelem dotazu je přijít na to, který prohlížeč to dělá a ne který to nedělá :)

praivo*
hodnocení

0x
Mě se to stává i několikrát za den, že by něco s platností cookies?

hodnocení

0x

Mě se to nestává.

O víkend PC obvykle nevypínám a jsem třeba dva dny přihlášen v kuse.

doplněno 24.09.14 23:31:

@Ria: Běžně mám otevřené 3-5 otázek z poradny najednou a bez problémů.

hodnocení

0x
Obyčejné přihlášení bylo zkráceno z týdne na den. Zkusili jste trvalé přihlášení, tedy zatrhnout ho? Ale takhle to je už asi 3 měsíce možná déle.
doplněno 25.09.14 05:42: Myslím, že by fungovalo přihlásit se v jiném okně a v tom, kde byl příspěvek pak dát jen F5,melo by se to uložit bez ztráty příspěvku.

hodnocení

0x

Ano, v poslední době jem odhlašovaná nápadně (a otravně) často.

hodnocení

0x

Mě se to neděje. Jsem na několika pc různých konfigurací a různých připojení.

Těm co se to děje, o jaké jde OS, prohlížeče...? Někdy taky není špatný občas vyprázdnit obsah cache prohlížeče. Zvláště u IE to dokáže dělat bordel.

hodnocení

0x

Mne se to při odesílání příspěvku ještě nestalo, nebo si to nepamatuji. Ale stává se, že po několika minutách kliknu na domeček, naskočí sice aktualizovaná obrazovka, ale musím se opět přihlásit. Děje se to tak 1x za měsíc až dva.

hodnocení

0x

je tu opravdu jediná změna, že klasické přihlášení je na 24 hodin, před tím to bylo 7x24hodin. Ale na druhou stranu je možnost zakliknout trvalé přihlášení a pak má přihlášení platnost 1 rok. Zkuste tomu věnovat pozornost při přihlášení. Je to takhle už poměrně dlouho, 3 měsíce určitě.

Také je pravda, že asi před 3 dny technici přenastavovali server ohledně přihlašování, ale osobně jsem nezaznamenal, že by mi přihlášení vypršelo. :)

iz*

U mne to odpovídá Vašemu popisu. Dříve mne server po několika dnech (nepočítala jsem) odhlašoval přes trvalé přihlášení, teď už asi čtvrt roku ne. Občas se mi stane, že při vložení odpovědi nejde načíst stránku, což je problém mého poskytovatele připojení (T-mobile) – musím se odpojit a znovu připojit.

Potom mi ve Firefoxu stačí kliknout na šipku zpět, zobrazí se mi znovu okno s odpovědí (odpověď kupodivu zůstává), pak se dá odpověď vložit znovu. Ale jenom ve Firefoxu, v ostatních prohlížečích musím odpověď napsat znovu.

Napadá mne, jestli by toto nešlo nějak ošetřit, aby v podobných případech zůstal napsaný text ve formuláři zachován i v ostatních prohlížečích. Přece jen naklikat znovu několik odkazů (bez nichž se někdy neobejdu) je docela otrava ...

to nejde udělat, ale vy nemáte v tom případě danou stránku opouštět a při opětovném přípojení na té samé stránce dát F5. Některé prohlížeče se ptají ve smyslu "odeslat data znovu?", stačí potvrdit a odpověď se uloží.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. A ta trvalka, se prosím dělá jak? Dík.

Při přihlašování do poradny (zadávání jména a hesla) zaškrtněte políčko Trvalé přihlášení vedle tlač. Přihlásit

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj Humbuku :) mě se to neděje a funguje to jak má.

lidus*
hodnocení

0x

Dnes jsem odhlášená již čtyřikrát, jiné dny se to nestává.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Začal jsem pro sichr používat tento postup. Před nějakým psaním příspěvku, několikrát stisknu F5 a pak se už jen modlím, aby to nespadlo. Zatím to nějak funguje. Prohlížeč mám Explorer.

doplněno 03.10.14 21:04:

Tak jsem právě čerstvě zjistil, že tenhle postup nefunguje. Zase mě to při odesílání příspěvku vyhnalo z přihlášení na Poradně. Naštěstí to nebylo dlouhé.

doplněno 07.10.14 23:07:

Pepre, trvalé připojení funguje. Aspoň zatím. Už asi dva dny, bez odpojení. Dobrý.

doplněno 09.11.14 20:02:

Od toho trvalého přihlášení se to stále drží. Ani jednou jsem se nemusel znova přihlásit. Tak to asi pomohlo. Ahoj.

A co to trvalé přihlášení? Nefunguje?

ria*

Dobrý den, vždy jsem klikala na trvalé přihlášní a stejně mě to vykoplo, teď to celé dva dny drží.. co u ostatních?.. :)

takjan*

Zajímavé. Jsem trvale připojen tak týden, dva, pak musím znovu kliknout.

Není to tak zajímavé, na týden bylo prodlouženo klasické přihlášení. Doporučuji odhlásit se, zaškrtnout TRVALÉ a přihlásit se, tedy pokud je to váš osobní pc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]