Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych na naší poradně sehnal pár lidí pro testování jiné verze poradny. Nejde o jiný design a funkce, jen o jiný přístup.
V tuto chvíli hledám uživatele mobilní verze (ti co ji používají) a ideálně se trochu orientují v PC a internetu v rozsahu, že neupustí svůj telefon/tablet v okamžiku, kdy na ně vyskočí chybová hláška a jsou schopni mi následně oznámit, kde chybu objevili
Více vnitřní poštou pro odvážlivce.
díky
doplněno 15.10.14 18:14:tak už hledám i testery pro klasickou verzi... prosím o přihlášení odvážlivců Čím méně vás bude, tím větší riziko pro ostatní, že něco nebude později fungovat...
Já se sice po jednom nedorozumění trochu distancoval, ale když není v práci co dělat, můžu klidně pár rad poskytnout... Chybami se člověk učí a já udělal chyb hoooodně
Zkusila bych tu normální verzi. Narazila jsem na nemožnost označit dobrou a špatnou odpověď. V tomto dotazu jsem AnoJiste označila "špatná odpověď" a Kapce "dobrá odpověď" ► obě se už několik minut načítají ...
ano moje chyba, podcenil jsem Javascript resp není tak hloupý jak jsem myslel. Opravil jsem to a prosím všechny refreshnout stránku (2x F5) a hodnocení bude fungovat, pardon.
Na druhou stranu testerům hodnotit nepůjde - jsou to spojené nádoby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.