Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HLEDÁM TESTOVAČE PORADNY

Od: admin® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
rád bych na naší poradně sehnal pár lidí pro testování jiné verze poradny. Nejde o jiný design a funkce, jen o jiný přístup.

V tuto chvíli hledám uživatele mobilní verze (ti co ji používají) a ideálně se trochu orientují v PC a internetu v rozsahu, že neupustí svůj telefon/tablet v okamžiku, kdy na ně vyskočí chybová hláška a jsou schopni mi následně oznámit, kde chybu objevili :)

Více vnitřní poštou pro odvážlivce.

díky

doplněno 15.10.14 18:14:

tak už hledám i testery pro klasickou verzi... prosím o přihlášení odvážlivců :) Čím méně vás bude, tím větší riziko pro ostatní, že něco nebude později fungovat... *palec*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, telefon udrzim, takze by to nemel byt problem

hodnocení

0x

Mobilni verzi nepouzivam, do klasicke verze bych sel.

eulalie*
hodnocení

0x

Že bych to taky zkusila? Možno i tu mobilní verzi, zkusila bych to na tabletovi.

hodnocení

všem třem odeslány pokyny poštou :) díky a kdo další? *smich*

jmlc*

Já se sice po jednom nedorozumění trochu distancoval, ale když není v práci co dělat, můžu klidně pár rad poskytnout... Chybami se člověk učí a já udělal chyb hoooodně

iz*

Zkusila bych tu normální verzi. Narazila jsem na nemožnost označit dobrou a špatnou odpověď. V tomto dotazu jsem AnoJiste označila "špatná odpověď" a Kapce "dobrá odpověď" ► obě se už několik minut načítají ...

hodnocení

ano moje chyba, podcenil jsem Javascript resp není tak hloupý jak jsem myslel. Opravil jsem to a prosím všechny refreshnout stránku (2x F5) a hodnocení bude fungovat, pardon.

Na druhou stranu testerům hodnotit nepůjde - jsou to spojené nádoby *smich*

praivo*

Taky mi nešlo hodnotit, ale pak jsem si všiml, že jsem používal HTTP, po přepsání adresy na HTTPS vše funguje.

hodnocení

0x

Můžu klasickou verzi.

hodnocení

testerů je dost. děkuji za účast.

Pro testery: v nové verzi nelze hodnotit odpovědi - je to jen dočasné než novou verzi budou mít všichni.

naihonn*

A zrovna jsem se chtěl přihlásit, že se nějak nudím. *klik*

hodnocení

0x

Pokud je zájem o nestandartní OS, jsem zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]