Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žije otec?

Od: nicozjb* odpovědí: 22 změna:
Dobrý den chtěla bych požádat o pomoc při hledání otce respekti mne zajímá jestli žije jmenuje se pavel Dryml narozen 21.2.1949 zajímalo by mne kde to dohledat chtěla bych dohledat i jeho otce který zemřel ale z nějakého důvodů o něm nikdo doma nemluvil chtěla bych vědět co dělal jediné co mám je fotka v uniformě a jméno jozef Dryml děkuji za rady kde hledat

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pavel Dryml, nar. 21.2.1949 v Praze je naživu. Jeho adresa: Moskevská 2035/21, Karlovy Vary, 360 01.

můžu se jen tak mimo zeptat, kde máte k těmto informacím přístup? :)

ééé... v počítači... ;)

ladinpraha*

Gotreku *palec**palec**palec*, jsi rychlý a spolehlivý, ostatně jako vždycky. Měl bys mít výjimku v bodování.

doplněno 21.12.12 11:23:

Mikihans - snad vážně nečekáš, že ti to poví.

ohneta*

Vím, že to nepoví, ale i mě by to zajímalo. Ale jinak si minimálně zaslouží *palec*

cocinkamichalka*

Taky by mě to zajímalo... Každý máme v počítači různé věci. Můj počítač v práci třeba umí sledovat zásilky v celé ČR, heč! :-D ;) *klik*

nicozjb*
hodnocení

děkuju :) a kde dohledat info o mrtvém když neznam krom jména nic ani místo narození?
doplněno 21.12.12 11:39: S tím že mám oddací list rodičů rodný list svůj .

Pokud znáte jméno, příjmení a alespoň rok narození, mohu osobu zkusit najít. Pokud není mrtvá déle než cca 20 let, tak by se to mohlo podařit.

nicozjb*
hodnocení

bohužel jen jméno a mrtví by měl být tak 45let dají se podle děti dohledat rodiče nebo podle manželky tam znám bohužel také jen jméno děkuji

Můžu to zkusit podle dětí. Jak už jsem psal, potřebuji jméno, příjmení a datum (rok) narození. Podle toho najdu osobu a mohu se podívat jestli je u ní záznam o rodičích. Být tam může, ale také nemusí.

nicozjb*
hodnocení

Dítě je pavel Dryml 21.2. 1949 a otec josef Dryml matka je jiřina Drymlová rodná šimůnkova

U otce - Josefa Drymla jsem zjistil jen datum narození - 10.11.1912.

U matky více - Jiřina Drymlová (roz. Šimůnková), nar. 18.1.1920 v Praze, zemř. 22.7.1995 v Karlových Varech. Poslední adresa: Nejdecká 188/6, Karlovy Vary - Rybáře, 360 05.

nicozjb*
hodnocení

Děkuju alespoň za narození zkusím centrální databází vězňů děda prý byl zavřený tak snad budou něco vědět *palec*

Bohužel je to ale adresa Městského úřadu, tady asi otce nenajde...:(

nicozjb*
Vím děkuji spíš Jsem chtěla vědět zda otec žije aniž bych musela kontaktovat úřady . jde mi víc o dědečka .

hodnocení

0x

Miki a Ladin - taky bych to chtěla vědět. Ale vím, že každý si své tajemství chrání. Tak nenaléhám.

Umět bych to chtěla z jednoho důvodu. Byla jsem vždycky společenská, různé akce, tábory, potlachy, trampské výlety, dálkové pochody. A poznala jsem za život spoustu prima lidí. Jenže se mi časem zase ztratili. Občas jak stárneme, přemýšlím - žije ještě - a kde?

Proto bych také tento program uvítala. Gotreka jsem se už 2 x na někoho ptala, ochotně mi vyhověl, bohužel, oba dotazovaní /strýc i dávný kamarád/ jsou již po smrti. A dál ho otravovat nechci. Když si pomyslím, že je nás na Poradně 12.500 a každý by se ho zeptal jen na 1 osobu, musel by se z toho nutně zbláznit.

Hezké Vánoce všem. Jaga.

Jen se klidně ptejte... pokud můžu, tak pomůžu (nebo se o to alespoň pokusím).

Neberte to tak, že bych to nechtěl prozradit... nejde totiž o program, který se dá někde koupit nebo stáhnout... a já jsem rád, že občas mohu někomu pomoci někoho najít.

jarda63*

Dobrý den, náhodou jsem narazil na tuto diskuzi a mám podobný problém. Snažím se najít otce, kterého jsem neviděl od svých pěti let. Jmenuje se Ladislav Červenák, nar. 20.5.1938 v Levicích. Naposledy se vyskytoval někde v okrese Bruntál. Byl bych Vám vděčný za jakoukoliv informaci pokud to bude možné. Děkuji. jc63@seznam.cz

Informace o hledaném jsem Vám poslal na mail, který jste uvedl.

jarda63*

Moc vám děkuji za informace.

ladinpraha*

Jaguško, to není o programu. To je o tom, že každý máme v zaměstnání, v rodině a ve svém okolí přístup k určitým informacím, do určitých databází, takže do něčeho můžeme vidět víc, než ti ostatní. Občas se dá těchto informací využít (případně zneužít) i k něčemu jinému, než jsou určeny. Třeba pro tuto poradnu.

jardino555*
hodnocení

0x

zkuste Facebook, nebo Matriku v místě bydliště

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]