Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám paní Jourovou

Od: oj* odpovědí: 2 změna:

Hledám paní Danu roz. Jourovou v r. 1936-37, její rodiče se rozvedli, maminka byla židovka. Dědeček z matčiny strany pocházel z Neratovic /okolí/ a byl obchodník se dřevem a nábytkem. Prosím pomozte mi nalézt ji a nebo její děti. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Pokud byste se ještě dopátrali a nebo znali místo narození paní Dany, doporučila bych se obrátit na matriku v místě narození. Je možné kontaktovat matriku elektronicky a věřím, že se pokusí Vám pomoci. Jinak je to velice obtížné. Tyto starší ročníky většinou ani nemají zavedené třídy ve "Spolužácích"- viz Seznam. Tam by byla šance najít paní Danu pod rodným jménem. Přeji hodně štěstí!

doplněno 13.03.09 15:32:

Zde si můžete velice rychle vyhledat město nebo obec narození a získat kontakt na matriku. mesta.obce.cz/...

sanka*
hodnocení

0x
Kdysi jsem našla kontakt na paní, u které jsem znala pouze jméno za svobodna a přibližný ročník narození, a to v centrální evidenci občanů Policie na Žižkově. Nevím, zda je to možné dosud, ale za pokus to stojí. Přeji úspěch, Sanka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]