Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strávený čas na poraďte.cz

Od: olaf71* odpovědí: 15 změna:

vážení přátelé, kdyby měl tento a příští týden někdo pocit, nebo problém s tím, že zde, na těchto stránkách trávím moc času, tak jsem po operaci kolena (obou menisků a něco k tomu). tím pádem se nudím, ležím a jsem přihlášen zde.

děkuji za pochopení.

sportem ku zdraví :-D

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

až se nám kvůli tomu tady rozbije měřák aktivity uživatelů dáme vědět...

Brzké uzdravení! Vedle mě je jeden lazar s kolenem a do toho ještě vykloubené rameno... sportovec.

hodnocení

0x

To já to měl loni kvůli operaci kolena opačně.

Skoro přes měsíc sem neměl přístup k internetu takže sem žádnou aktivitu zde nevyvýjel. :-D

Přeju brzké uzdravení.

ria*
hodnocení

0x

Au au, jak se Vám to podařilo? Přeji rychlé hojení.

doplněno 31.07.14 16:46:

Ještě jednou au, dneska to umí určitě velmistři bez kytičky opravit, takže si ještě zaběháte :), ale je vtipné cvičte, aby jste byli zdraví- a pak tohle :)

olaf71*
hodnocení

díky za přání k uzdravení.

je to následek sportovních aktivit,přesněji cca.30 let fotbalu v kolenou.nemusel jsem na operaci,ale už bych si nikdy nezahrál nic, i když tohle není také záruka.každopádně dobrý lék na hubnutí. 4 kila dolů za 3dny, což zrovna nepotřebuji, těžko je nabírám zpět

U nás se říká: "Sportem ku trvalé invaliditě." :-D

limetka*
hodnocení

0x

No jó, sportem k trvalé invaliditě - tak se těšíme na přehršle fundovaných rad - která rubrika je tvoje nejoblíbenější? A brzo se uzdrav, kriplínku *smich*

iz*
hodnocení

0x

Doufám, že tu s námi nebudete moc nudit ... Brzké uzdravení!

hodnocení

0x

Olafe, ať vás to bolí co nejméně a ať se rychle hojíte. Budete zase jako nový ;)

olaf71*
hodnocení

zatím je vše naopak,ani jsem netušil, že to bude takové. kasal jsem se, že půjdu za 14 dní do práce a vzal si na to dovolenou.

2kedar*
hodnocení

0x

Jejda... "bebínko". No, vinšuju brzké vyrychtování. Nechci strašit, ale já byl po operaci lokte doma tři měsíce.

Vadilo mi jen to, že jsem si sám nedokázal pořádně vytřít (_!_) *smich* .

To koleno mě možná čeká taky. Pěkně mi v něm rumpluje. Ale na kole mi to zatím nevadí.

Nejhorší to je v noci. Furt mě to budí. Tož hlavně přeji brzké uzdravení..! *palec*

ivik*
hodnocení

0x

Když jsem před rokem a půl, byla doma po operaci, tak mě zde někdo tehdy( už nevím kdo) osočil, co jsem zač, že tady jsem denně ráno i večer.Tak jsem "zareagovala".Někdy je opravdu s podivem, jaké mají lidi starosti.Doufám, že se vám to nestane a též přeji zdravíčko a zdravé nožky...

olaf71*
hodnocení

to byl také jeden z důvodů, proč jsem to sem ventiloval.

hodnocení

0x

Olafe, poohlédněte se po tejpování. Něco si načtěte a dejte hovor, až budete na rehabilitaci.

doplněno 01.08.14 11:12:

search.seznam.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Přeji ať jste brzy v pořádku. Také zde trávím hodně času dík nemoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]