Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám spolehlivou věštkyni

Od: ifka* odpovědí: 4 změna:

*nevi*Dobrý večer,jsem v situaci,kdy si musím vybrat jednu z cest a nemůžu se rozhodnout,proto hledám nějakou spolehlivou věštkyni, kterou bych mohla požádat o radu a osobně navštívit.Mohli byste mi nějakou doporučit?Děkuji předem..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na TV Prima, je kazdej vecer*palec*

Zarucene nespolehlive odpovedi*placni*

Jeste jednou budes litovat, ze si si nechala poradit (navic blbe). Neni nad to, umet se rozhodnout samostatne a byt panem sveho vlastniho osudu.

ifka*
hodnocení

Dovolím si nesouhlasit s tvým názorem- zaručeně nespolehlivé odpovědi.Kdybych chtěla volat do studia tak zavolám..Možná se najde někdo,kdo mi poradí.Díky za názor.

hodnocení

0x

zkuste pana Brázdu, má na svých stránkách chat a můžete mu zkusit položit otázku, jeho odpovědi jsou velmi zajímavé. Mám to vyzkoušené.

brazda-s.eu/...

hodnocení

0x

No já nevím no, ale spolehnout se v nějakým důležitým životním rozhodnutí na nějakýho šarlatána mě nepřijde jako nejlepší nápad, spíš bych řekl, že se jedná o hodně nešťastnej nápad. Všichni věštci (šarlatáni) vám řeknou to, co chcete slyšet. Děda mi vždycky říkával "Kdo na cizí hlavu dá, do svý ať si nas..e." Řiďte se v životě svým úsudkem, není to na závadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]