Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,jsem v situaci,kdy si musím vybrat jednu z cest a nemůžu se rozhodnout,proto hledám nějakou spolehlivou věštkyni, kterou bych mohla požádat o radu a osobně navštívit.Mohli byste mi nějakou doporučit?Děkuji předem..
Na TV Prima, je kazdej vecer
Zarucene nespolehlive odpovedi
Jeste jednou budes litovat, ze si si nechala poradit (navic blbe). Neni nad to, umet se rozhodnout samostatne a byt panem sveho vlastniho osudu.
No já nevím no, ale spolehnout se v nějakým důležitým životním rozhodnutí na nějakýho šarlatána mě nepřijde jako nejlepší nápad, spíš bych řekl, že se jedná o hodně nešťastnej nápad. Všichni věštci (šarlatáni) vám řeknou to, co chcete slyšet. Děda mi vždycky říkával "Kdo na cizí hlavu dá, do svý ať si nas..e." Řiďte se v životě svým úsudkem, není to na závadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.