Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZMĚNY NA PORADNĚ

Od: admin® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,
potřebuji předělat všechny odkazy na poradně a pomalu se do toho pouštím. V ideálním případě nic nepoznáte.

Pokud se mi něco nepovede nepůjde na něco kliknout nebo odkáže na stránku, která neexistuje. V tom případě prosím o info, kde se problém naskytnul.

Týká se to klasické verze i mobilní.

Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

další dvacítka souborů na serveru, tentokráte ty nejdůležitější - rovnou zkouším odpovědět, zda funguje :)

doplněno 14.10.14 19:00:

předěláno 74 souborů, není možné abych se někde neseknul... jen najít kde :-D

Vidím problém v hlavičce poradny

doplněno 14.10.14 19:07:

... a než jsem to sejmul, je to již OK...

doplněno 14.10.14 19:08:

Řeší to f5..

ZMĚNY NA PORADNĚ
hodnocení

To jen grafika z cache, stačí 2x F5 a těšit se z nového loga :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nevím, zda to má nějakou souvislost, ale dnes dochází při klikání na různé stránky nebo otázky na poradně k výpadkům - chyba připojení a ani reload nepomáhá. Ale, za chvilku už to zase jde. Zatím jsem se s tím zde nikdy nesetkal. Zdravím!

doplněno 15.10.14 10:36:

Děkuji Vám za vysvětlení.

hodnocení

souvisí nepřímo, dnes dopoledne technici aktivně měnili nastavení serveru a byl chvilkami nedostupný. Nyní už to bude v pořádku.

lidus*
hodnocení

0x

Ráno sem se sem nemohla dostat a odpoledne zas nemůžu bodovat (stále to píše "přenos dat") ale ani za 10 min. nejsou přenesená.

doplněno 15.10.14 19:40:

Společnost, otázka Kontrola nemocných o víkendu, ohodnocený Ben a stále (zatím 7min) probíhá přenos dat. To F5 jsem provedla.

doplněno 15.10.14 19:45:

chyba-hodnocený Buss, omlouvám se ale jinak je to pravda-stále ještě probíhá přenos dat.

doplněno 15.10.14 19:54:

Počkám do zítřka, zkoušela jsem to i jinde ale všude jen probíhá přenos dat... a stále se točí a točí...

hodnocení

dopoledne viz BEN. To hodnocení mi funguje... zkuste na nějaké stránce dát 2x F5, aby proběhla aktualizace všech souborů.

doplněno 15.10.14 19:45: Tam podle mě @ben vůbec nepsal...
doplněno 15.10.14 19:47: Funguje mi to i z mobilu, počkáme na víc názorů :)
lidus*

Zkusila jsem se odhlásit a přihlásit - nepomohlo.

Zkusila jsem ohodnotit odpověď kterou se mi dopoledne ohodnotit podařilo- přenos dat.

Zkusila jsem ohodnotit sama sebe-přenos dat.

U mé otázky není ta lišta s tím, že mohu ohodnotit 3 odpovědi které mi pomohly.

doplněno 16.10.14 09:32:

Díky.

hodnocení

měla jste pravdu, je to opraveno: 2x F5 a můžete hodnotit :)

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý den.Nejde mě bodovat mé oblíbené rádce :) Do F5 můžu "bušit i vícekrát...

Nebodujte oblíbené rádce...
Ohodnoťte radši hodnotné odpovědi ostatních!
hodnocení

taky mě to napadlo :-D Večer se to vyřeší pro všechny, přejdeme na novou verzi. Vydržte :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]