Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Bene!
Bene, děkuji, jak jste na téhle poradně aktivní, dáváte super rady, vždy je označuji za Dobré odpovědi.
Zdravím!
Díky. Teď se věnuji i jiným věcem, takže tu nejsem tak často jako dřív, ale snažím se co mohu. Ale stejně se snaží i ostatní (až na výjimky), proto se mi zdá divné takhle někoho jmenovat, lépe by tvůj příspěvek vypadal namířený na všechny rádce, kteří jsou tu ve svém volném čase a (pokud nepožádají o triko/samolepku) nic z toho sami nemají ![]()
P.S.: Nemám rád vykání ![]()
Dobrý den, děkuji Vám za kompliment - snad to nebude onen "polibek smrti". Ale, tato poradna je dílem kolektivním a každý dělá možné i nemožné, aby poradil dobře. Tak to beru jako kompliment kolektivní. Ale, přesto děkuji a zdravím!
doplněno 12.10.14 22:05:praivo - on tím chtěl možná kolega pogratulovat, když už mám dneska svátek
.
praivo - děkuji. Ne, je to jen náhoda, ale zajímavá.
Vidíš, to sem přehlédl, tak všechno nejlepší ![]()
Ale nejsem si jistý, jestli tazatel vůbec doteď věděl, jak se jmenuješ ![]()
Tak to všechno nejlepší!
Moje babička má ženskou podobu tohoto jména, ale to je zase na jaře... takže teď jsem u nás na řadě já, za týden. Jinak jistého Marcela u nás milují snad všecky ženské v okrese, je to vyhlášený kadeřník. ![]()
Dobrý den, děkuji Vám. Tak, kadeřník nejsem, ale jinak to docela sedí
. Ano, někdy je to už unavující ty ženy odhánět od branky. No, ale to neberte vážně - někdy kecám. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.